Şimdi Ara

2002 Astra G Elegance Klima sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımda çok garip bir sorun var . Galiba 2008'de aldığımdan beri bu böyleydi ve daha yeni anladım . G kasanın 2002 ve sonrası Elegance modellerinde dijital ekranlı klima paneli var .
    Sorun şu ; diyelim arabayı park ettiniz ve klima veya kaloriferi kapattınız . (Yani dijital ekran kapandı) Sonradan aracı çalıştırdığınızda panel çalışmamasına rağmen klima kompresörü devreye giriyor .
    Ekranı öylesine bi açıp kapattığınızda kompresör devreden çıkıyor ve az bi ses azalması meydana geliyor . Çok ilginç değil mi ! Düşünüyorumda demekki yıllarca arabayı klimalı halde çalıştırmışız . Ulan diyodum bu araba bazen rahat gidip neden bazen çekiş gücü düşüyordu ?
    Mercedesçi ve opelci yılların motor ustası abim kaputu kaldırıp durumu teğit etti ve böyle bir sorunla ilk defa karşılaştığını söyledi . Cevizlibağdaki Opel odağa uğradım . Bişey diyemiyorlar .

Aynı model ve arabaya sahip olan bir arkadaş ta benlen aynı sorundan müzdarip ! Aylar önce yazmış bir sitede bakın !

http://www.opelx.com/opel-kronik-sorunlar/37407-astra-2002-elegance-aracim-ilk-calistiginda-klima-kompresoru-devreye-giriyor.html

Bilen eden varsa lütfen yardım etsin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 15 Haziran 2014; 15:06:20 >

• Yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.