Şimdi Ara

2002 bora pasific alıcam yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar arkadaşlar ben 2002 model 160 binde bora pasific alıcam adamla anlaştık 21 bin tl ye tüp 3 ay önce takılmış atiker marka güneş yanığından boyalı değişen yok merak ettiğim konular şu ben fluencimi sattım ve bu aracı alıcam 3.cü arabam olucak diebilirim ilki ford focus 2001 di sizce almalımıyım fiyat çokmu boralar çok aşırı hoşuma gidiyo fanatiği oldum gibi bişey :) 2002 yılında pasific varmı ben araştırdım 2003 diyolar ama aracın koltugu butun özellikleri pasifici gösteriyo 15. jantlar dahil kafam karıştı bu konuda

• Önce noktalama işaretleri kullanmayı ve yazdıktan sonra yazdığını okumayı tavsiye ediyorum. Anladığım kadarını cevaplayayım.

Araba ne renk? 2002 Bora'nın rengi cırt olmadıkça güneş yanığı olmaz kolay kolay. Fiyatlar o civarda geziyor. 2002 Pacific var, makyajdan sonra geldi Pacific donanım seviyesi. Yalnız bildiğim kadarıyla Pacific jantları 16'' idi.. 2001 ve öncesinde Pacific yok. Yine de o rakama komple boyalı olmayan temiz Bora bulunur.

Ekleme: Pacific'lerde 15'', Comfortline'larda 16'' imiş. Bu arada Pacific'lerde kapı eşiğinde Pacific yazıyor oradan bir net bir şey çıkartabilirsin. Zaten primeline'larda çıtalarda krom olmuyor ve saç jant oluyor.

Araba buysa pek toplu durmuyor. Tek seferde boyanmamış büyük ihtimalle, sol arka çamurluk çok sırıtıyor. Ayrıca renk pek avantajlı bir renk değil, boyandığı zaman tutturamıyorlar tonu hiçbir zaman. Ön farlardan biri buğu yapmış, çizgileri pek düzgün durmuyor. Buğu yapan far tarafından darbe almış olabilir. Daha fotoğraf çekmeyi beceremeyen adamdan araba alınmaz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-temiz-bora-164033692/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 30 Mayıs 2014; 22:55:12 >

• Bilen biri yardimci olsun lutfen!!!
    Forumda herkes "alicam yapcam etcem satcam" yaziyor.Dogrusu budur da ben mi yanlis biliyorum.Yanlis anlasilmasin cok bildigimden degil bilmedigimden soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Önce noktalama işaretleri kullanmayı ve yazdıktan sonra yazdığını okumayı tavsiye ediyorum. Anladığım kadarını cevaplayayım.

Araba ne renk? 2002 Bora'nın rengi cırt olmadıkça güneş yanığı olmaz kolay kolay. Fiyatlar o civarda geziyor. 2002 Pacific var, makyajdan sonra geldi Pacific donanım seviyesi. Yalnız bildiğim kadarıyla Pacific jantları 16'' idi.. 2001 ve öncesinde Pacific yok. Yine de o rakama komple boyalı olmayan temiz Bora bulunur.

Ekleme: Pacific'lerde 15'', Comfortline'larda 16'' imiş. Bu arada Pacific'lerde kapı eşiğinde Pacific yazıyor oradan bir net bir şey çıkartabilirsin. Zaten primeline'larda çıtalarda krom olmuyor ve saç jant oluyor.

Araba buysa pek toplu durmuyor. Tek seferde boyanmamış büyük ihtimalle, sol arka çamurluk çok sırıtıyor. Ayrıca renk pek avantajlı bir renk değil, boyandığı zaman tutturamıyorlar tonu hiçbir zaman. Ön farlardan biri buğu yapmış, çizgileri pek düzgün durmuyor. Buğu yapan far tarafından darbe almış olabilir. Daha fotoğraf çekmeyi beceremeyen adamdan araba alınmaz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-temiz-bora-164033692/detay

Evet alıcagım araç bu adam tavanda bagajda kaputta asla bi çekiç izi yok kazasız bi arac servise gösterin dedi ve balıkesirden kalkıp izmire geliyor genede göstermekte fayda var servise yardımlarınız için tesekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.