Şimdi Ara

2002 Megane Coupe hakkında birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım 2002 Megane Coupe Dynamique 1.6 16V modeli. Atiker LPG var. 133.500 km'de araç.

Birkaç sorum var aracımla ilgili;

Vites geçişlerinde sarsıntı hissediyorum. Özellikle 1'den 2'ye, 2'den 3'e geçerken. yani debriyaja basıp vitesi 2'ye atıyorum. Ayağımı debriyajdan çekersem hızlıca küt diye sarsıyor. Bende gaza basarak sarsıntıyı minimuma indirmek durumunda kalıyorum. Veya 1. 2.viteste giderken gazdan ayağımı çekince küt diye sendeliyor. Vites de titreme yapıyor. Bunun sebebi nedir acaba? Boğaz kelebeği vs gibi ufak tefek işlem midir acaba çok makbule geçer bunun çözümü

birde benzinle giderken birkaç sorum var;

ben sürekli LPG'de sürüyorum aracı çünkü performans kaybı hissetmiyorum. herhalde hep LPG ile sürdüğüm için içindeki benzin çürüdü bayatladı bilmiyorum veya enjektör mü pislendi benzin pompası mı bilmiyorum. Benzinle sürdüğümde devirli sürerken 4bin 5bin devirlerdeyken veya dik yokuş çıkarken yalpalama tekleme yapabiliyor gaz yememe gibi. ama saniyelik durum bu. bunun sebebi nedir acaba?

Teşekkürler şimdiden...

• up
  • ayağını gazdan çektiğinde olan kütlemeler motor kulaklarından geliyor olabilir. kontrol ettirmekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordpower92

ayağını gazdan çektiğinde olan kütlemeler motor kulaklarından geliyor olabilir. kontrol ettirmekte fayda var

kaç para tutar peki bu masraflı iş mi tahmini maliyeti ne kadar bozuksa
  • fiyat konusunda pek bilgim yok motorun altına bi destek koyup kaldıracaklar kulakları değiştirecekler fazla tutmaz umarım
  • Eğer araç sarsıntılı çalışıyor, titriyor, motor aşırı ses yapiyor ve bu söylediklerin oluyorsa motor kulakçığıdır. 1 veya 2si değişir. 100 lira civarı tutar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.