Cikma ön sağ amortisör lazim yardimci olucak arkadaslar pm lutfen
bulmak biraz zor olabilir, 12 yıl az değil
quote:
Orijinalden alıntı: caucass
Hallettim ya tamir ettirdim 80 liraya
quote:
Orijinalden alıntı: Ryuji_Yamazaki
quote:
Orijinalden alıntı: caucass
Hallettim ya tamir ettirdim 80 liraya
Alıntıları Göster
hadi geçmiş olsun, aman dikkatli kullan lakalara falan girme, yine patlamasın
1 yil garantili bakalim hayirlisi
quote:
1 yil garantili bakalim hayirlisi
orjinali serviste var mıdır? merak ettim sadece..
Var olmazmi cek up yaptirmistim 350 tl tanesi oda işcilik hariç hesap et gerisini
Bende yeni aldım2002 otm vites var Servise götürdünmü hocam Nbakimları nasıl Şanzuman yağı vs nezaman değişiyor
quote:
Orijinalden alıntı: leeeooon
Bende yeni aldım2002 otm vites var Servise götürdünmü hocam Nbakimları nasıl Şanzuman yağı vs nezaman değişiyor
Walla sana kalmis yetkili serviste yaptirirsaniz biraz tuzlu olur guvendiginiz bi usta varsa ona yaptirin daha uygun okur araci yeni aldiysaniz tavsiyem sanziman ve motor yagini hemen degismeniz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: leeeooon
Walla sana kalmis yetkili serviste yaptirirsaniz biraz tuzlu olur guvendiginiz bi usta varsa ona yaptirin daha uygun okur araci yeni aldiysaniz tavsiyem sanziman ve motor yagini hemen degismeniz
Şanzuman yağı kaç lt kaç numara Motor yağı kaç lt kac numara Fren hidrolik nezaman değişiyor yağ markalarından tavsiye varmı siz ne koyuyorsunuz mesela
Motor yagi castrol 4 litre 3.5 gidiyo yarim litre artiyo şanzuman yaginida orjinal koydur honda marka olsun 3 litre al 2.75 gidiyo ist.anadolu yakasindaysan birini oneririm
quote:
Motor yagi castrol 4 litre 3.5 gidiyo yarim litre artiyo şanzuman yaginida orjinal koydur honda marka olsun 3 litre al 2.75 gidiyo ist.anadolu yakasindaysan birini oneririm
kadir usta
quote:
Şanzuman yağı nezaman değişiyor Degismesi gereken ne var Orjinali ne marka
Inan hiç usta olmayan yerdeyiz ıskenderun İstanbul dA olsam bulundum nerede satılır bu honda marka yağ