Şimdi Ara

2003 - 1.5 Dizeller: Clio mu Accent mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 bin km altinda bir arac alacak olsaniz, en fazla 15 lira butceniz olsa tercihiniz ne olurdu?

• bence accent daha güsel araba bence
  • accent

çünkü symbollerin 100binde enjektörleri bitiyor diye bi efsane var

bi arkadaşımın başına geldi ve bikaç yerdende duymuştum

ama yakıt ekonomisi olarak symboller çok daha ekonomikler
  • Bence Erayla ilginenirseniz km yi dert etmeyin, zira motor arizasi degil, cok yakmasi (ki bence bu birazda kullanımdan kaynaklanıyor) sorun

edit: 3 silindirli ADMIRE dicektim pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bond777 -- 29 Mart 2007; 10:39:30 >
  • benzinli yi dedin heralde arkadaşım dizel tam tersine en az yakan araççç.
    quote:

Orjinalden alıntı: bond777

Bence Erayla ilginenirseniz km yi dert etmeyin, zira motor arizasi degil, cok yakmasi (ki bence bu birazda kullanımdan kaynaklanıyor) sorun
  • accent admire 1,5 crdi 4 silindirli olanı tercih ederim....cliolar sorunlu araçlar....motor olarakta accent daha güçlü....
    ama bütçem 26,000 ytl geçerse era dizel tercih ederim.....26,000 ytl ye dizel era start veriyorlar hemde sıfır.....
    quote:

Orjinalden alıntı: volkanselvi

100 bin km altinda bir arac alacak olsaniz, en fazla 15 lira butceniz olsa tercihiniz ne olurdu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

accent

çünkü symbollerin 100binde enjektörleri bitiyor diye bi efsane var

bi arkadaşımın başına geldi ve bikaç yerdende duymuştum

ama yakıt ekonomisi olarak symboller çok daha ekonomikler

yanlış yazmışsın arkadaşım..

100.000 km de sadece enjektörleri bitmiyor, heryeri bitiyor hayatı bile kayıyor.
  • arkadaslar clio dizel lerin arka koltuk baslari ve arka yolcu icin tutunma kollari yok devir saati de yok eksik yonleri bunlar, iyi yonleri ise cok kolay satilabilmesi ve yerden yuksek olmasi ayrica kotu yol kosullarina dayanikli olmasi sanirim. kullanicilar boyle yorumlamis. accent te ise arka koltuk baslari ve arka yolcu tutunma kolu var sanirim ve devir saatini de koymuslar. bir de arka koltuklarin genisligi dikkatimi cekti arkaya 3 kisi yanyana oturabiliyo rahatca. clio da bu mesafe daha dar gibi. maliyet fiyatlari yaklasik olarak benzer. isletme fiyatlarini bilemiycem. motor hacmi ikisinde de ayni 1.5 kullanilan teknolojide de cok buyuk bir fark yok sanirim. yakit rakamlari fabrika degerlerine gore oldukca yakin. periyodik bakim cetvellerini servislerine gidip inceledim buyuk bir fark yok sadece kilometrelerini farkli secmisler. az cok rakamlar ayni. dizel accent kullanicisi olup da memnun olmadigim yonu bunlardir diyebilecek bir arkadas var mi?
  • accent kullanıyorum..motorları 1,5 ama tork ve bg lerine bak istersen accentin daha yüksek...clionun accent kadar tutulduğunu söyleyemem....accent cliodan daha fazla tutuluyor ve bakımları ucuz.....benimki era dizel 1,5 110 bg 240 tork....15,000 km de bir bakım periyodu var....15,000 bakımına 10 gün önce gittim...150,00ytl tuttu..15,000 km de dizel bir araç için 150 ytl hiç bir şey değil bence.....clioda hiç yumuşaklık yok bir kere uzun yola gitmiştim de kazık gibi .....accentin süspansiyon olayı ve konforu daha bi başka....ister 2003 olsun ister 2007 accentin konforu ve ekonomikliği aynıdır....
    HER YÖNÜYLE ACCENT

• bu clio sümbüllere bakmaya gitmiştik;

eşim arka koltuk kafalıklarının olmadığını görünce araca binmedi bile.

yaw çok merak ettim arka koltuğa 2 kafalık koymak bu kadar maliyetli mi diye.

gerçi sümbül accent'in tırnağına bile yetişemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.