Şimdi Ara

2003 2005 mazda 6 için yorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
13.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba yaklaşık 6 yıldır bir çok araba alıp sattım hem merak hemde ticaret olarak baktım bu meseleye en son 2001 seat leon aldım bir müddet bindikten sonra onuda sattım yaklaşık 40 gündür arabasızım bü süre zarfında bir çok araba araştırdım

nasip olursa şimdi alacağım aracı uzun zaman kullanmak istiyorum

mazda 6 tabiri yerinde ise beni heyecanlandıran bir araç oldu 2004 2006 model aralığında bir mazda 6 düşünmeye başladım bunun için kriterlerim şu şekilde

1: f/p oranı ( şu anki mevcut piyasaya göre oldukça güzel )
    2: sorunsuz otomatik şanzıman ( muhtemelen markaya ve japonyaya bu konuda hakkını teslim etmeyecek kimse yok )
    3: donanım ( yeterli )
    4: aracın iç konforu ki bu çok önemli benim için yol sesi , lastik sesi , rüzgar sesi nasıldır daha önce 2004 2.4 accord kullandım işin doğrusu o bile hoşuma gitmemişti bu arabada durum nasıl kullanıcılardan beklentim bu yönde ( ? )

araç hakkında tek merak ettiğim 4. şık piyasasının olup olmaması vs.. gibi söylemler ile ilgilenmiyorum çok önemli değil alırken ucuz alırım 2 yıl kullanır 2 veya 3 bin tl ucuza satarım önemli kriter benim isteklerimi karşılaması

• güncel
  • 45 bin tl ye sıfır full donanımlı 2012 model mazda 3 satılıyor bayilerde yakınlarıma tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 10 Ekim 2013; 11:53:44 >
  • Ben de 2000 model Mazda 626 var. 626'dan cok memnunum, yasina ragmen cunku masrafi derdi vs. yok, gayet guzel araba.
    Fakat 626 nin yerine daha guncel ve konforlu mumkunse motoru biraz daha guclu bir araba bakiyordum. Bu arayis sirasinda birkac tane Mazda6(2003-2005 arasi model) deneme surusu yaptim. Size ancak buradaki intibalarim kadar yardimci olabilirim.

Kissadan hisse dogrudan anafikire gecmek gerekirse, ben 626 ile 2004 6 arasinda ciddi bir fark goremedim. Fark tamamen kaporta ve gogus dizayninda. Motor, yolda gidis, yol ve motor gurultusu, koltuk ve suspansiyon konforu, yuksek hizda ve ruzgarda(130 veya ustu) stabilite ve benzeri konusunda 626 ile 2003 te cikan 6 arasinda maalesef cok buyuk bir ilerleme yok. Ve mazda 6 'dan vazgectim.

626 yi hala kullaniyorum Yok pahasina, sifir gibi dort dortluk arabayi elden cikarmaya da razi olamiyorum.

Ben de daha guclu, rahat, donanimli vs. arac niyetimi 2004 mazda 6 ya verecegim paraya, 2003 Saab 9-5 aero alarak sonuclandirdim. Gercekten de onceki paragraflarda yazdigim ozelliklerin hepsinde birkac basamak atlamis oldum. Ayni paraya diyemeyecegim aslinda, cunku maalesef Saab'i alip ta,sanki Mazda almis gibi koy benzini bas gaza yapamiyorsunuz! Biraz masrafi goze almaniz lazim, yoksa zaten sizi yolda birakarak , sen bana bakmazsan, ben de boyle yaparim diyor! Halbuki ben de bulabildigim en duzgun ve temizini almistim. Fakat biraz masraf yapip araci duze cikarirsaniz 9-5 her bakimdan 626 ve 6'dan ustun.

En sonunda 626'yi satmamaya karar verdim. Sehirici ve yakin -orta mesafelere ve angarya islere Mazda'yi, orta ve uzun yollara Saab'i kullaniyorum. Bir de Saab problem cikarirsa, arabasiz kalmayayim diye 626'yi satmiyorum!

2004 accord'dan sonra 2004 mazda6 daha sessiz, daha konforlu, vs. olmayacaktir. Ya daha yeni modellere yonelin veya baska markalara bakin. Fakat Mazda'nin da hakkini yiyemem, birinci sebebini de son paragrafimda acikladim, sonsuz guven duygusu ve surprizsiz olmasi.

Slm.

• quote:

Orijinalden alıntı: tadano

Ben de 2000 model Mazda 626 var. 626'dan cok memnunum, yasina ragmen cunku masrafi derdi vs. yok, gayet guzel araba.
    Fakat 626 nin yerine daha guncel ve konforlu mumkunse motoru biraz daha guclu bir araba bakiyordum. Bu arayis sirasinda birkac tane Mazda6(2003-2005 arasi model) deneme surusu yaptim. Size ancak buradaki intibalarim kadar yardimci olabilirim.

Kissadan hisse dogrudan anafikire gecmek gerekirse, ben 626 ile 2004 6 arasinda ciddi bir fark goremedim. Fark tamamen kaporta ve gogus dizayninda. Motor, yolda gidis, yol ve motor gurultusu, koltuk ve suspansiyon konforu, yuksek hizda ve ruzgarda(130 veya ustu) stabilite ve benzeri konusunda 626 ile 2003 te cikan 6 arasinda maalesef cok buyuk bir ilerleme yok. Ve mazda 6 'dan vazgectim.

626 yi hala kullaniyorum Yok pahasina, sifir gibi dort dortluk arabayi elden cikarmaya da razi olamiyorum.

Ben de daha guclu, rahat, donanimli vs. arac niyetimi 2004 mazda 6 ya verecegim paraya, 2003 Saab 9-5 aero alarak sonuclandirdim. Gercekten de onceki paragraflarda yazdigim ozelliklerin hepsinde birkac basamak atlamis oldum. Ayni paraya diyemeyecegim aslinda, cunku maalesef Saab'i alip ta,sanki Mazda almis gibi koy benzini bas gaza yapamiyorsunuz! Biraz masrafi goze almaniz lazim, yoksa zaten sizi yolda birakarak , sen bana bakmazsan, ben de boyle yaparim diyor! Halbuki ben de bulabildigim en duzgun ve temizini almistim. Fakat biraz masraf yapip araci duze cikarirsaniz 9-5 her bakimdan 626 ve 6'dan ustun.

En sonunda 626'yi satmamaya karar verdim. Sehirici ve yakin -orta mesafelere ve angarya islere Mazda'yi, orta ve uzun yollara Saab'i kullaniyorum. Bir de Saab problem cikarirsa, arabasiz kalmayayim diye 626'yi satmiyorum!

2004 accord'dan sonra 2004 mazda6 daha sessiz, daha konforlu, vs. olmayacaktir. Ya daha yeni modellere yonelin veya baska markalara bakin. Fakat Mazda'nin da hakkini yiyemem, birinci sebebini de son paragrafimda acikladim, sonsuz guven duygusu ve surprizsiz olmasi.

Slm.

ilgilenip yanıtladığın için teşekkürler

2004 2.4 accord tan iyi olmayacaksa bir anlam ifade etmeyecek benim için japon gurubu bu eksikliği neden gidermez anlamış değilim bu sorunu çözmeliler ebet sorunsuzluk vs.. güzel ama insanlar konforda arıyor accord ta 130 km hızla ilerlerken ciddi rahatsızlık veriyor yol ve rüzgar sesi zaten o yüzden sattık aracı

arkadaşımın 1995 model 320 bmw si saat gibiydi benim accorda göre .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sengsm -- 29 Ekim 2013; 20:51:18 >

• Şiddetle tavsiye ederim, bende uzun zamandır bu araç üzerinde duruyorum vazgeçmemin tek nedeni vergisinin yüksek olması, o kadar vergiyi ödemek zoruma gidiyor... Fiyat/Fayda açısından alınabilecek en iyi araçlardan birisi...
  • Hamdolsun, 10 gün önce 2009 mazda 6 dynamic plus sahibi olduk, süspansiyondan yol tutuşu için taviz verilmiş, 147 beygiri otomatik olmasına rağmen tekerleklerde hissediyrsunuz, motor sesini gaza yüklenince alıyorsunuz,ki en çok haz veren durum..yakıt lpgde sert kullandığım için 35 krş ......dış görünüş ,donanım gerçekten fiyatına ve klasına göre mükemmel denilebilir..43000 tl vermişsiniz.. 147 beygir,activematic şanzıman,deri hafızalı ısıtmalı koltuklar,airbagler malum,bose müzik sistemi,abs,tsc,dcs,sunroof,dijital çift yönlü otomatik klima,far sensörü,yağmur sensörü,yokuş kalkış desteği,hız sabitleyici,el gazı,bütün fonksiyonlar klima dahil direksiyondan kontrollü,bluetooh,cd change,katlanır ayna.................

bu özellikleri koyduğunuz araba üstüne birde sorunsuzlukta dünya lideri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagcilarbetonkalip -- 24 Kasım 2013; 23:45:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.