Şimdi Ara

2003 ford fiesta ghia ve lpg olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2003 model ford fiesta ghia kullanıyorum genel olarak cok memnunum ve degistirmeyi dusunmuyorum
    bu sebepten lpg ye donusum olayını dusunmeye basladım.ayda yaklasık 1000-1500km sehir ici kullanımım var ve lpg sayesinde ayda en az 100ytl gibi bir tasarrufum olacak ve yaz tatiliyle birlikte 1 sene icerinde kendini amorti edecegini dusunuyorum.
    brc ve ya tartarini taktirmayı dusunuyorum ancak tartarini servisi sanırım ankarada sadece 1 taneymis o yuzden brc daha agir basiyor acikcasi.
    bir de fiestanin bagaji cok kuck simit tanklardan dusunuyorum ama fiestaya hic yaptiran duymadim forumlardan da cok okudum ama hic fiesta yok.
    acaba bu konuda fikir verebilecekler var mı?
    simdiden tesekkurler

• SELAM BEN ÜNAL ANTALYA TARTARİNİ BAYİİ NEDEN ANKARADA TARTARİNİ BAYİİNİ BİR TANE OLMASI SİZİ BRC YE İTİYOR BUNU ANLAMIŞ DEĞİLİM BENDE ANTALYADA TEKİM ZATEN TARTARİNİNİN ÇALIŞMA PRENSİBİ BU HER İLDE BİR BAYİİ SİZ ANKARADA TAKTIDIĞINIZ ZAMAN O MONTAJIN ARKASINDA TÜM TÜRKİYE OLACAK.TARTARİNİ HERKESE BAYİİLİK VERMEZ İNCE ELER SIK DOKUR DİĞER MARKALAR TAKTIKLARI ÜRÜNÜN ARKASINDA DURMAZKEN BİZİM İÇİN HANGİ İLDE TAKILDIĞI HİÇ ÖNEMLİ DEĞİLDİR BENCE ANKARADA ULUDAĞ OTOGAZA GİDİN VE HİÇ DÜŞÜNMEDEN TARTARİNİ TAKTIRIN DERİM PİŞMAN OLMAZSINIZ......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    2001 Clio Otomatik HB Problem
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.