Şimdi Ara

2003 MEGANE II HB 1.6 16v Authentique HAkkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar.. Şuan kullandığım araç 98 megan 1,6 RTE .. Aşağıda lşnki verdiğim araçla takas düşünüyorum.. Görüşlerinizi merak ediyorum.. Bu araçların 2004 modeli var dediler ben 2003 modelini buldum :)
    Sizce bu aldığım aracı tekrar satmak istesem piyasasını korurmu ?
    Birde elimdeki aracın üstüne 4-5 bin lira vererek alabileceğim en konforlu ve ikinci eli kuvvetli araç ne olur..
    Mesajlarını beklıyorum.. HAYIRLI GÜNLER

http://www.sahibinden.com/_otv_indirimli_2003_megane_ii_hb_1_6_16v_authentique-32WQQaXQQ14305830WQQpXQQdisplayitem

• Bence komple boyalı arabaya yanaşma.Alırsın ama satarken başın agrır.
  • Komple boyalı olmasının ne sakıncası var?
  • Bana da bu araç hiç temiz gelmedi...

http://www.sahibinden.com/43_000_km_2004_megane_hb-05WQQaXQQ6696569WQQpXQQdisplayitem?source=flsh buna bakabilirsiniz biraz pahalı ama temiz gözüküyor
  • ucuz olması mı yoksa komple boyalı olmasımı aracı negatif kılıyor? ..
    Fazla param yok 18-19 liralık araçlar benım aracın ustune 8 bın lira istiyorlar..
    benım verebilecegım 4-5 bın cıvarı..
    sizce nasıl bir araç almalıyım
  • megané I 2003 dynamique ya da expression baksanız, o fiyata çok temizlerini bulursunuz bence,

boya olmasında sakınca yok da ne hikmetse maaşallah memlekette herkes çizikten dolayı komple boyatıyor aracını ne kadar da temiz biniyoruz yaa aracın büyük kazası yoksa boya negatif değil pozitif özelliktir ama genelde büyük kazaları saklamak için komple boyarlar
  • megane 1 2003 dunamic ya da exp. modelinin temizini o fiyata satan var mı?
    İyi bir ustaya götürmek lazım sonra resmi serviste expertiz raporu(yazılı)yaptırmak lazım.tavan ve kaputta değişen yoksa direklerde boya yoksa bir de kesik kasa olmasının sizce sakıncası yoksa alınır ama kişisel tercihim kesik kasa almamanız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdy48

megane 1 2003 dunamic ya da exp. modelinin temizini o fiyata satan var mı?
    İyi bir ustaya götürmek lazım sonra resmi serviste expertiz raporu(yazılı)yaptırmak lazım.tavan ve kaputta değişen yoksa direklerde boya yoksa bir de kesik kasa olmasının sizce sakıncası yoksa alınır ama kişisel tercihim kesik kasa almamanız.

ilandaki fiyata bakmamıştım ben arkadaşın iki mesaj üstte 18-19 seviyelerini okuyunca aklıma geldi o fiyatlara megané I'imi vermem 18.250 verdiler 2 ay önce şimdi 18 minimum fiyatımız oldu arayan soran isteyen çok da millet de para yok
  • 18 çıkarabilsem güzel arabalar var ama benim aracın üstüne 4 - 5 lira verebiliyorum.. onunlada dediğiniz araçlar zor be ustalar..
    Hyundai nasıl olurki biraz modelli.. ikinci eli olurmuki hyundailerin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.