Bildirim
2003 model hyundaı accent1-5 crdi 3 piston
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: alp2828
böyle bir araç buldum arkadaşlar istanbul taksiden çıkma motor yeni revize edilmiş ve araç kendi renginde boyanmış...
8 bin tl fiyat verdiler bütcem kısıtlı ne diyorsunuz...
uzun süre kullanınm için crdi de motor revize işine girince eski performasını alamazsın, ayrıca 40-50 binde tekrar motor isteye bilir.
fiyat uygun gibi. -
40 50 bin çok az yhaa bu kadar az mı ömrü bu araçların çok yol yapmıcam ama çok az geldi bana sizin araç kaç km de acaba.. -
sadece motor mesele değil
o arabada sağlam bi yer kalmamıştır
bence değmez
o paraya tüplü brodwayde bulursun ve sana bu arabadan daha az bi lüks vermez kanımca
yani ucuzda olsa ben almam açıkçası -
quote:
Orjinalden alıntı: alp2828
40 50 bin çok az yhaa bu kadar az mı ömrü bu araçların çok yol yapmıcam ama çok az geldi bana sizin araç kaç km de acaba..
belirittiğim gibi şirketin 2 aracı 90-100 binde hararet/yağ pompası sorunundan revize yapıldıktan sonra 40-50 bin sonra problem vermeye başlamıştı.
benim araç 195 binde ama 2 yıl içinde uzun yolda yaptı.
enjektörler dahi değişmedi. ( şimdiye kadar bütün bakımları standart olarak yapıldı)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X