Bildirim
2003 VECTRA ZAWOLİ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
2003 vectra c 1.6 aracıma voltran marka taktırdım. 50.000km oldu taktıralı ve herhangi bir sorun yaşamadım.Gayet memnunum. Fiyat olarakta en makul olanı.En önemlisi montaj yapan usta LPG de. O yüzden deneyimli bir ustaya, başında durarak takrırınız. -
sakryadaoturuyorum
ama sistemi bursada taktıracagım
bna bursada işin ehli firmaları verebilir misiniz -
syn gkkt;
dönüşümden sonra aracın yokuş performasında bir değişim oldumu -
quote:
Orjinalden alıntı: COOLLEST
syn gkkt;
dönüşümden sonra aracın yokuş performasında bir değişim oldumu
Aracın yokuş performansında değişme olmadı zaten çekmiyordu araç malum 1.6 :) . Yalnız çözüm olarak katalizörü boşalttırdım ve araç birden şahlandı.Katalizörlü ve benzinli halinden daha iyi gitmeye başladı. -
katalizru bosaltmak aracın beygirini artırır
ama yakıtında artması lazım biraz sende bu yasandımı -
Ben lpgde kullandığım için fark hissetmedim ama tam tersine azaldığı düşüncesindeyim.Çünkü aracın çekişi çok düşmüştü, ve daha çok gaza basmak gerekiyodu. Katalizötörü boşaltınca araç rahatladı. -
tam net acıklayamadım herhalde
dediğin gibi katalizoru bosaltmak aracın beygır gucunu yanı dolayısıyla cekısı arttırır ama beraberınde yakıtta o olcude artması lazım -
Dediğim gibi aracın katalitor dolmuştu araç gitmiyodu artık zaten fazla yakıyodu.Bosaltınca bir rahatlama oldu ve hissedilir derecede performans arttı.bununla beraber araç rahatladığı için gaza daha az yüklenir oldum.Bu yüzden aksine yakıt düşmüş olabilir dedim.Açıkçası yakıt farkı göremedim. -
sonunda srl sistemı zavoli de taktırdım
montoj cok guzel olmus
aracın performansıda hosuma gıttı hatta cok az bı artma var gıbı geldi
bu sabah 0 derecede sorunsuz çalıştı
tekleme yok
tuketım mıktarını ve cıkacak sorunları da kullandıkca yazarım -
quote:
Orjinalden alıntı: COOLLEST
sakryadaoturuyorum
ama sistemi bursada taktıracagım
bna bursada işin ehli firmaları verebilir misiniz
Bence BRC ve isar otogaz
Eğer size atikeri tavsiye ederse de buradan haberim olsunHuylanmaya başladım
bana dönün lütfeeeeen -
faruk bey;
zawolide karar kılıp taktırdım, ( sizden de teklif aldım ama bıraz pahalı geldi )
kulandıkca da deneyımlerımı buradan paylaşacağım -
Çok yerinde bir tercih yapmıssınız.
İyi ki ZAVOLİ var. -
Arkadaşlar;
ilk depo izlenimlerimi yazıyorum. Şu ana kadar forumda belirtilen sorunların hiçbirini yaşamadım. sadece 2 defa sabah benzinden gaza geçişte kısa süreli araç içine LPG kokusu geldi, bir süredir koku gelmiyor. tüketim değerleri aşagıdakı gıbıdır.
GAZ LİTRE BR. FİYAT TUTAR MENZİL (km) TÜKETİM (TL/km) TÜKETİM(LT/100km)
shell 49,425 1,74 85,9995 496 0,1733 9,96 -
bu hava sartlarında bu yakıt tüketimi çok güzel.
Tekrar hayırlı olsun. Saglıcakla kullanın inş.,
ancak 2 kez gaz kokusu duydum demişsiniz, servise ayara gittiğinizde gaz kacak ölçümü yapan cihazla mutaka kontrol ettirmenizi öneririm.
Netice de canımızı ve canlarımızı taşıyoruz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X