Şimdi Ara

2004-2005 Megane II Dynamiqe BVA kaça alınır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2004-2005 çok km. yapmamış(en fazla 70.000) otomatik vites, executive ve techno paketli yani full bir megane a kaç para vermeliyiz?
    bunun piyasası nedir?
    Sahibinden e bakıyorum adamlar 2004 model araca 30.000 TL istiyor araaç temiz diye şaşırıyorum. Birde nette fiyatlar yüksek mi?
    Piyasayı bilen işin içinde olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Araç tavsiyelerinizi de eksik etmeyin lütfen.

• arkadaşım ben daha bir ay önce 2004 megane 2 1.6 full aldım. benim ki manuel vites önce onu belirteyim. 22.500 TL verdim.65.000 km de 60000 bakımı yapılmış tertemiz araba. otomatiklerde aynı fiyat hatta daha ucuz diyebilirim. internette 24000-25000 yazıyor ama ciddi pazarlıkla bu fiyatların abartı olduğunu görürsün. 30000 tl çok ucuk fiyat. sadece önerim alırken arabaya iyice bi baktır. 300-500 için başını ağırtacak araçlardan uzak dur.
  • 30.000 bence de fantazi oluyor. Arıyorum adamları, ama 1 kuruş inmiyorlar. Bazılarını arıyorum aracı sattık efendim diyor. 1 kişi 35.000 km. de triger değişmiş, boya dahi yok, 19.000 e verdim diyor, başkası 2 parça boya var 18.000 e verdim diyor. Adamlar bana gelince 23.000 den 1 kuruş aşağı olmaz diyor anlamadım gitti. Millet 18-19.000 e alırken satarken 23.000 de vermek istemiyorum. 22.000 veriyorum olmaz diyorlar??? Belki 22.000 bile çok. Eski bir askerim şu anda otomatik full megane 19-20 eder diyor Ankara da yetkili serviste çalışıyor.Noter de 19.350 görünüyor araç bedeli. Piyasayı bilen varsa söylesin fiyatları!!

Ayrıca araç alacaklara tavsiye muhakkak sigortacılardan aracı şasi numarası ile sorgulatsınlar. Baktığım bir araç serviste tertemiz görünürken kaskocuma şasi numarası ile sorgulattığımda pert çıktı!!

Bu arada gaziosmanpaşa daki renault servisi "TUZCUOĞLU" benden alım satım nedeniyle aracın kontrolü için tam 300 TL istedi!!!!!!

Bu ne kardeşim ya bu fiyatlar böyle mi?
    Araç alırken yetkili servise sokamayacak mıyız arabayı???

• Piyasadan anlayan kalmamış sanırım forumda cevaplayan yok!!!
  • 22-23 eder en fazla temiz olanları..30000 isteyen herhalde fantazi yapıyor kendince
  • Bugün reno anadolu bölge bana kendilerinin en fazla 18.000 vereceklerini; bu piyasa şartlarında da araçların 18-20 bin arası edeceğini söyledi. İnternetteki fiyatların ise çok uçuk olduğunu; bu fiyatlara satanların da ya fiyatı düşürdüklerini ya da uzun süre ilanlarının aktif kaldığını söyledi. Adamlar da takip ediyorlar demek ki:)
  • arkadaşlar megane alırken çok dikkatli olun kiralık araç olma ihtimali çok yüksek düşük fiyatlı arabanın mutlaka bir şeyi çıkar biraz fazla verip temiz araba alın sonradan pişman olmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar şimdi arçları oto kuaföre sokuyorlar dip temel temizletiyorlar; bir de km. yi düşürdü mü tamam .

Al hadi alabilirsen paranoyak oldum resmen.
  • Geçenlerde arkadaşım araba kiralamış hareket halindeyken km göstergesinin çalışmadığını farkettim meğer aracı kiralayan şanzıman üstündeki km okuyucun fişini çekmiş böylece km sabit kalıyo sonrada araba satılırken düşük kmli dizel diye millete kakalıyolar
  • Paranoyak oldum. Bugün bir araba sorgulattım servise.

Araç 2004 ve 39.000 km. de(sahibi diyor)

Servis ise aracın 2007 yılında 38.900 km.de servise girdiğini söyledi. Bu nedir şimdi?

araba 1.5-2 yılda 100 km. mi yapmış??
  • abi meganı temiz aileden vs vs alacaksın.. mumkunse de tanıdıktan alacaksın.. onun dısında basını agırtır o paraya o araba degmez.. fiyatı da full temızının max 23000 tl dir...
  • Arkadaşlar sonunda megane sahibi oldum:)

2004 dinamik 3 paket full otomatik vites.bej renk, sedan.
    69.000 km. kaportada değişen boya yok!
    Ama triger değişmemiş. şimdi onu değiştireceğim.
    19.500 TL ye aldım
  • hayırlı olsun, iyice bi elden gecir o modellerde eksantrik ve alternator kasnagi sorunlari basgosterebiliyor.. ve benim tavsiyem 3 kurus pahalı olsun ama SERVISTEN SASMA!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanmet

Arkadaşlar sonunda megane sahibi oldum:)

2004 dinamik 3 paket full otomatik vites.bej renk, sedan.
    69.000 km. kaportada değişen boya yok!
    Ama triger değişmemiş. şimdi onu değiştireceğim.
    19.500 TL ye aldım[:'(

ben sizin 19.500 tl ye aldığınıza inanmıyorum kesinlikle bu fiyata full+full boyasız araba bulunmaz.çoğu forumda araba almak isteyenler piyasayı öldürmek için böyle yazıyorlar şahsen ben aracımı yakar yine o fiyata vermem.bizim arkadaş aldı öyle 22.000 tl ye hiç boya yok fakat arabanın altı komple değişmiş sonra öğrendi bunu servis bile anlayamadı servisi mahkemeye verdi.aracınızın resimlerini ekleyebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsanea_06 -- 27 Şubat 2009; 16:27:19 >
  • Arkadaşım ben aracı almışım, daha nesine fiyat düşüreyim. Ayrıca tam 19.500 TL verdim. Alım satıma 208 TL. , plaka değişmeden ruhsat masrafı da 70 TL. Araç izmir reno-mais te k.pederin öğrencileri olan ustalar tarafından ayrıntılı incelenmiş hem kaporta ustası gözle bakmış hemde boya cihazı ile. K.birader yarım saat 10 cm arayla her yere tuttular cihazı dedi. Oradaki ustalarda bu fiyata bu aracı kaçırmsyın demişler bende tamam alalım dedim daha görmeden. ben size daha ne diyim tek yapabileceğim benzin vermek olur.!!

Ayrıca 18.000 e, 19.000' e satanlar da olmuş ben o zaman aracımı satmamıştım. Birisi bana 20.000 e vermedi, gitmiş 19.000 e satmış daha sonra araç başında yapılan pazarlıkta. Ve son birşey sizin için değil genel olarak piyasa daha da düşecek! Hem krizden hem de yeni kasanın gelişinden. Kaçınılmaz olan bu. Ben bekleme lüksüm olmadığından aldım. Ayrıca aracımda triger değişmemişti. BUnu da özellikle belirtmek isterim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.