Şimdi Ara

2004-2008 model arası renault kangoo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araba konusunda kararsızız renault kangoo 1.5 dci nasıldır özellikle frenleri emsallerine göre nasıldır ?

• Ben almam. Vakti zamanında çok araştırdım almak istedim ama arkadaşım kaldırıma çıktı ve motor pert oldu. Alttan alınan ufacık darbede motor düştü.
    Ve araba aşırı hafif bir araç. Savrulma ihtimali çok yüksek. Seri bir araba olduğundan ben hızı seviyorum, o yüzden gözümü korkuttu bu hafiflik.
    1.3 multijet motorlara göre iyidir ama. Multijet bir araçla yokuşta kalkış yapmak sıkıntı, gücü yetmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim arabayı sakin kullanan biriyim ve aile arabası olacak bayağı kalabalık bir ailemiz var ve arada yük taşıyacağız 1.3 multijet pek fazla yüke yatkın değil aslında yatkın ama kaldırması güç ve alt devirleri cansız kangoo tam tersine hem yakıtı az hem hafif seri bir araç kararsızım hangisinin alınması konusunda cevaplarınızı bekliyorum
  • 28giresun29 2 kullanıcısına yanıt
    Yük amaçlı alıyorsanız o zaman ideal bir araç, ben almam dedim ve almama sebebimi belirttim, sizin kullanım amaç ve şekliniz farklı. Multijet 1.9 motorlar daha iyidir ama kamyonet olarak geçer, her yıl muayene ister. Otomobil ruhsatlı 1.5 dci kangoo almanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.9 multijet vergi açısından bir eksi yakıtı diğerlerine göre bir eksi 1.9 atmosferik motorlu bir araba düşünsem ilk başlarda fiat dobloyla peguot partner gelir ama düşünmüyorum en fazla 1.6 olabilir otomobil ruhsatlı kangoo var mı hiç haberim yoktu o konuda ?
  • benim eniştede 2006 vardı sıfır almıştı geçen sene pert oldu,330.000 km de hala çok iyi durumdaydı vede çok memnundu.
    sonra nemo aldı.
    ilk aldığından beri arada bir harareti yükseliyordu bi türlü çözülememişti, bundan hariç sorun çıkarmamıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayinbabamda var, ben de ara ara surdum.
    2008 civari olmasi lazim ama emin degilim.
    Kendisi taksici olarak kullandi araci, koye gidip geliyor. Tas gibi araba, bagajina dunya sigiyor. Bulasik makinesini koyuyorsun bir suru bos yer kaliyor, 170 binde falandi fistik gibi araba.
    Frenleri sormussun onler disk arkalar kampana, alacagin araba diskleri kampanalari komple degistirsen sana 500 lira masraf acar, frenlerde sikinti kalmaz.
    Aracin en buyuk eksigi bence virajlara yavas girmek gerekiyor, gerci kayinbabam ignenin deligine girecek nerdeyse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Corsa 2007+
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arka kampanaları disk yaparsak sıkıntı kalmaz diyorsunuz aşırı hızı sevmem zaten şu anki arabamda renault onlada virajlara yavaş giriyorum allaha şükür ölmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.