Şimdi Ara

2004 A3 aldım,hakkında bazı sorular var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bende Audi ailesine katıldım,2004 model 1.6 tüplü bir a3 aldım bu sebeple bazı sorularım var

1.aracın muayenesi bitti yakın zamanda halledicem ancak arabada 4 lü egzost çıkışı,spor yaylar,zenom far mevcut bunlardan hangilerisorun yaratır?
    2.korna calışmıyor değiştrilmesi gerek bunun maliyeti nedir?
    3.ekstradan sis farı takılabilirmi eger mumkunse maliyeti nedir?
    4.aracta anlık yakıt tüketimini gorebilme şansımız varmı?
    5.aracla ilgili bir problem oldugunda audi yetkili servise mi gitmek yoksa sanayide iyi bir ustayamı gitmek daha mantıklıdır maddi acıdan servise gitmek cok zorlarmı?
    6.ön cam silecegi yıpranmış sanırım kendim değiştirebilirim ancak kaç inç lik takmalıyım ? Üsteki soruma benzer olarak örneğin bunu değiştirrken orjinal mi alayım yoksa yan sanayii mi?
    İlgilenecek arkadaslara şimdiden teşekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. egzozlar çakma sanırım valla hepsi sorun olabilirde olmaya bilirde adama kalmış yaylar sıkıntı çıkarmaz zenon ayarlı ise sıkıntı çıkarmaz eğzoz problem olma ihtimali var o da düşük

2.korna ise sıkıntın 50 tl yi geçmez

3.orjinal se 300 bulursun yan sanayi 150 çıkarsın

4.görmen gerekiyor 2 tip bilgisayar var sağda ki kolun altkısmında bir düğme var uzun bastında verileri sıfırlar tek bastında 1. yada 2. ye geçer 1 arabanın çalıştığı andakini işlemleri ölçer 2.10.000 km de ki verileri tutar.

5.Probleme bağlı sorunu dışarda çözemezsen servise git zaten dışarda çözemez onlar hiç çözeme :)

6.İlk araban sanırım. silecek te orijinal olsa da olur olmasada orijinal alma ama bence sileceği sök markete git ordan aynısını al bu kadar basit kendin değiştiremezsin bence burdan öyle gözüküyor.

dip not sakın evlenme

• Merhabalar yanıtlarınız için teşekkürler
    Bugun musyeneye gittm egzostlar problem cıkarmadı xenon lar ı değiştirip tekrar girdim birde tavanda siyah film var onu kabul etmediler ancak ruhsata işletmemi soylediler bu iki şey dışında problem cıkmadı,kornayıda halletm ;)
    İlk arabam sayılır 1. Fiat Palıyoydu
    Dip nota bayıldım ancak istisna bir durum var arabayı kız arkadasım istiyor diye aldım yoksa alfa romeo 156 alacaktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mpv ler hakkında bir soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.