Şimdi Ara

2004 A6 2.5 tdi nasıl araba?2007 TDİ DSG PASSAT ALİNDİ. COMFORT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
12.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fiyatları genelde 40.000 ile 45.000 arası değişiyor. 2005 corolla aracımı sattım geçen ay şimdi 2.5 tdi A6 düşünüyorum.
    + ları - leri nelerdir. 2004 model bir arabaya bu kadar para verilir mi.
    Bir de yakıt olayı beni düşündürüyor. 2000 tdi passattan çok mu fazla yakar.
    Herkese iyi bayramlar şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m42coban -- 5 Eylül 2011; 22:14:27 >

• Vergisi 1325 TL.
  • Aslında düşündüğüm araba 2.0 tdi passat idi. 2006 veya 07. Onun da vergisi 1500 gibi.
    Öyle olunca bu seçeneği de göz önünde bulunduruyorum. Vergi ikinci planda yani.
  • V6 motoru çok başarılı. Özellikle chiplendikten sonra çok daha keyifli oluyor. V6 olması 4 silindirli dizellere göre daha rafine bir güç dağılımı olmasını sağlamış. Önden çekişli olması haricinde kötü bir yanı yok. Yakıt olarak da oldukça ekonomik bir araçtır. 2002 model chiplisiyle e46 320i'yi araçta 5 kişi olmamıza rağmen paçavra etmiştim Eskişehir yolunda. 2. el piyasası Passat'a göre çok daha zayıftır.
  • Benim korkumikinci elden ziyade bana açabileceği olası masraflar.bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.
    Multitronic şanzımanin olası arızalar.
    2.motor,enjektor vs sorunlar diver dizel bi araca gore daha mı masraflı olur
  • Motor ve şanzımanı sağlam bir servise kontrol ettirirseniz sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bir de bu arabaların genelinde km oynanmış oluyor. Buna da dikkat edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence hiç girişmeyin masraf açarsa sağlam açar yani pahalı olur masrafları. O paraya bi 2. el temiz bir avensis alırsın yıllarca kullanırsın. Veya başka bir d segmenti araç
  • Hor kullanılmamışsa 200.000'de dahi olsa alın. Kullan-at değil bunlar. Yeter ki hor kullanılmamış olsun..
  • Yani nasıl söylesem bilmiyorum

İstanbul yada benzer büyük bir şehirde yaşıyorsan karma tüketimin 9-10 civarı olur. Motorin olmuş 3.72. Her an yeni zam gelebilir. Bence bi yıla kalmaz rahat 4 tl olur. Bu birinci eksisi.

Parçası emin ol pahalıdır.

Eğer araç hor kullanılmışsa açacağı masraflar can yakabilir.

Bunlar eksileri.

Artılarını saymaya bile gerek yok heralde:D
    İt gibi arabadır. Geçen ışıklarda yanımda 2.5 TDI bi A6 kökledi, rölantide redline yaptı. Yeminle arabanın içinde sıçradım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1511 -- 30 Ağustos 2011; 2:48:45 >
  • Benimde dikkatimi çeken bir araç. Yani pek piyasada olmayan ama bir o kadarda klas bir araç bence. Bilmiyorum hayalimde bir araç almak var.3.20d alabilirsiniz ama aynı tadı vermeyeceğine eminim. passatla zaten kıyaslamıyorum.
  • bilmiyorum aynı motor mu var ama almanyadaki eniştenin 2001 Audi A8 ini kullanmıştım, 2,5 TDİ - 180 HP...TEK KELİME İLE MÜKEMMEL..200 bini geçmişti, ama inan bizde ki benim diyen temiz araba 0 km arabayı cebinden çıkarır..izmir yolunda 245 gördü, arabada 6 kişi + full bagaj + klima...90 litre depo vardı..karma da büyük çoğnluğu şeir dışı olmak üzere 1200-1300 rahat görüyordu..
  • 2.5 hem vergi fazla hem yakıt 1.8 t motorlu lpgli a6 al hem vergi az hem daha az yakar

örnek
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-hatasiz-57865846/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-masrafsiz-ve-cok-duzgun-a-6-57700040/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 30 Ağustos 2011; 10:16:38 >

• almanyada oturan dayimda a6 06 ya da 07 olmasi lazim 2.7 tdi quattro 180 ps var.v6 motor zaten.afedersiniz ama hayvan gibi gidisi var.hem hacim hem 6 sindir motor hemde quattro olusu o araci ucuruyor.her yonden tas gibi arabadir.egeer sahibi hor kullanmamissa seni uzun sure tasir ve rahat ettirir.
  • Araç hakkında bilgim yok ama her görüşümde bir daha bakıyorum asalet var arabada
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim hepinize. Bayram sonu 2.5 tdi e baktırcam eğer gercekten temizse muhtemelen alırım.
    O olmazsa yedekte cok temiz bi tane 2.0 benzinli tutuyorum. Yine A6 2.0 multi, ona bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

2.5 hem vergi fazla hem yakıt 1.8 t motorlu lpgli a6 al hem vergi az hem daha az yakar

örnek
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-hatasiz-57865846/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-masrafsiz-ve-cok-duzgun-a-6-57700040/detay/

İkinci ilandaki araç çok diri duruyormuş.

• 2007 passat 2.0 tdi alındı arkadaşlar. Comfortline füme renk.Fikir beyan eden arkadaşlara teşekkür ederim
  • 2nci ilandaki araç baya diri maşallahı var.
  • Sıze soyle soyluyım sanzumanı dagıldı 6 bin tl,sunrooftan ıcerı su gırdı 3 bin tl bahsettıgım arac 2006 model audı a6 2.0 dizel saygılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.