Şimdi Ara

2004 Alfa 156 1,6 Dist. mi? 2004 Nissan Primera 1,6 Tekna mı? 2004 Megane 1,6 Dinamik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eet arkadaşlar başLıktada beLirttiğim gibi bu 3 araçtan 1 tanesini almak istiyorum.
    Bütçem 22.000TL bütçeme uygun, Servis ve parça sıkıntısı olmayan, konforlu, yakıt tüketimi uygun olan araç hangisi sizce?
    YardımLarınız için Şimdiden çok teşekkürler...

• ++++++++ upupupup yardımlarınızı bekLiyorum arkadaşLar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qT1Lq

Bütçem 22.000TL , Servis ve parça sıkıntısı olmayan, konforlu, yakıt tüketimi uygun olan araç

3ü arasından Megane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quentin Costa

quote:

Bütçem 22.000TL , Servis ve parça sıkıntısı olmayan, konforlu, yakıt tüketimi uygun olan araç

3ü arasından Megane.
    Bende megane kullanıyorum.Memnunum ama primerada hoşuma giden araçlardan.Geri görüş kamerası o koca ekran göstergelerin ortada olması radikal bir dizayn.Primera renault ortak üretim zaten öyle biliyorum yanlışsam düzeltin.Primera artık üretilmeyen bir model ama güzel araç.Nissan yada megane olsun seçimin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeon78

Bende megane kullanıyorum.Memnunum ama primerada hoşuma giden araçlardan.Geri görüş kamerası o koca ekran göstergelerin ortada olması radikal bir dizayn.Primera renault ortak üretim zaten öyle biliyorum yanlışsam düzeltin.Primera artık üretilmeyen bir model ama güzel araç.Nissan yada megane olsun seçimin..

Alıntıları Göster
    Alfa Romeolar çok hoşuma gidiyor ama ağırlık Meganda gaLiba.
    Ama meganın döşünde kullanılan malzeme çok kalitesiz oLduğundan Beni çok düşündürüyor.

• quote:

Alfa Romeolar çok hoşuma gidiyor ama ağırlık Meganda gaLiba.
    Ama meganın döşünde kullanılan malzeme çok kalitesiz oLduğundan Beni çok düşündürüyor.

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarı ile Nissan'ın yetkili servisleri fiyat bakımından çok can yakıyormuş. Geçmiş zamanda primera sahibi olan biri ile konuşmuştum kendisinin yalancısıyım. Megan zaten bildiğimiz Renault kalitesinde. Eğer içine sinen düzgün Alfa 156 bulursan kaçırma derim. Alfa'nın bakımları en azından Nissan kadar can yakmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: metecengizsarac

Bildiğim kadarı ile Nissan'ın yetkili servisleri fiyat bakımından çok can yakıyormuş. Geçmiş zamanda primera sahibi olan biri ile konuşmuştum kendisinin yalancısıyım. Megan zaten bildiğimiz Renault kalitesinde. Eğer içine sinen düzgün Alfa 156 bulursan kaçırma derim. Alfa'nın bakımları en azından Nissan kadar can yakmaz.

Nissanın alfadan daha çok masraf çıkartacağını düşünmek bence çok doğru değil. Kaldı ki günümüzde garanti haricinde yetkili servise giden insan sayısı çok az ve servis ortamı dışında çok uçuk farklar oluşmaz heralde.
    Görüntü olarak 156 derim ben de, ilk çıktığı seneden beri aşığı olduğum bir dizaynı var, ama ne derece mantıklı tartışılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: birole

quote:

Nissanın alfadan daha çok masraf çıkartacağını düşünmek bence çok doğru değil. Kaldı ki günümüzde garanti haricinde yetkili servise giden insan sayısı çok az ve servis ortamı dışında çok uçuk farklar oluşmaz heralde.
    Görüntü olarak 156 derim ben de, ilk çıktığı seneden beri aşığı olduğum bir dizaynı var, ama ne derece mantıklı tartışılır

Alıntıları Göster
    benden2006 megane 1.6 var full versiyon çok memnunum daha sorun çıkarmadı.yakıtıda makul.ben tavsiye ederim ama alfa ve nissan hakkında pek bilgi sahibi değilim.kesinlikle megane derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: birole

quote:

Alıntıları Göster
    Bu videoyu izledikten sonra alfaya bakacağını zannetmiyorum.Sanırsın çin malı.

[DHVideo=]
    AlexAlfistoyoutube
    Alfa 156 Crash test
    http://www.youtube.com/watch?v=Pkk3pmfa4vU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeon78 -- 11 Şubat 2010; 16:07:06 >

• quote:

Bu videoyu izledikten sonra alfaya bakacağını zannetmiyorum.Sanırsın çin malı.

[DHVideo=]
    AlexAlfistoyoutube
    Alfa 156 Crash test
    http://www.youtube.com/watch?v=Pkk3pmfa4vU

Alıntıları Göster
    alfa bence az rehavet gören bir araba nissan deseniz bilgim yok ama iç dizaynının iyi olduğunu nsöylüyolar.fitatıda göz önünde tutacak olursak megane ağır basıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutburgaz

alfa bence az rehavet gören bir araba nissan deseniz bilgim yok ama iç dizaynının iyi olduğunu nsöylüyolar.fitatıda göz önünde tutacak olursak megane ağır basıyor.

Alıntıları Göster
    O videoda neydi öyLe :)
    Megane ağır baıo galiba ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ben alıcak olsam ALFA 156yı tercih ederdim.Gerçekten görüntü olarak diğer ikisinden farklı geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdor

Ben alıcak olsam ALFA 156yı tercih ederdim.Gerçekten görüntü olarak diğer ikisinden farklı geliyor bana.

Alıntıları Göster
    tabiki alfa romeo 156, varsın diğerlerinden fazla yaksın asaleti yeter
  • quote:

Alfa ne kadar güzel olsada sağlamlık bakımından görüldüğü gibi dağıldı.Ama benim tercihim primera olurdu.Japon geni var sonuçda..
  • quote:

quote:

Alfa ne kadar güzel olsada sağlamlık bakımından görüldüğü gibi dağıldı.Ama benim tercihim primera olurdu.Japon geni var sonuçda..

Alıntıları Göster
    Arabayı almak üzereyim daha fazLa yorum bekLiyorum.
    Şimdilik;
    Renault: 4 oy
    Alfa: 4 oy
    Nissan: 1 oy aldı.
    Karar vermem için biraz daha yardıma ihtiyacım var.
    Alfa mı Renault mu?

• quote:

quote:

3ü arasından Megane.

• quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

quote:

3ü arasından Megane.

Alıntıları Göster
    eğer dikkat çekmek ve arabaya tutkuyla bağlanmak isterseniz alfa...standart bir kullanıcıyım sadece götürsün derseniz reno...

• quote:

Orijinalden alıntı: Samet

eğer dikkat çekmek ve arabaya tutkuyla bağlanmak isterseniz alfa...standart bir kullanıcıyım sadece götürsün derseniz reno...

Alıntıları Göster
    alfa ve reno c sağmenti primera d sağmentidir ve mantıklı olanı nissan primeradır. nissan japon arabasıdır diğerlerine göre daha az hata verebilir ama çokta verebilir. alfada nissanda tipleri çok güzeldir lpg ile yakıtıda düşer reno ise 2. eli iyi diye alınan bir araçtır diğer araçlardan hiç bir üstün yanı yoktur bence kalas gibi bir arabadır. arabaya binmek istiyorsanız primerayı tercih edin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

alfa ve reno c sağmenti primera d sağmentidir ve mantıklı olanı nissan primeradır. nissan japon arabasıdır diğerlerine göre daha az hata verebilir ama çokta verebilir. alfada nissanda tipleri çok güzeldir lpg ile yakıtıda düşer reno ise 2. eli iyi diye alınan bir araçtır diğer araçlardan hiç bir üstün yanı yoktur bence kalas gibi bir arabadır. arabaya binmek istiyorsanız primerayı tercih edin derim.

Alıntıları Göster
    bütün primeralarda geri kamera standart mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: basgazasşkitom

bütün primeralarda geri kamera standart mı

Alıntıları Göster
    Büyük ihtimal Alfa alacağım ama nerelerde servisi var biLemiyorum?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.