Bildirim
2004 Alfa 156 1,6 Dist. mi? 2004 Nissan Primera 1,6 Tekna mı? 2004 Megane 1,6 Dinamik mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
++++++++ upupupup yardımlarınızı bekLiyorum arkadaşLar... -
quote:
Orijinalden alıntı: qT1Lq
Bütçem 22.000TL , Servis ve parça sıkıntısı olmayan, konforlu, yakıt tüketimi uygun olan araç
3ü arasından Megane. -
Bende megane kullanıyorum.Memnunum ama primerada hoşuma giden araçlardan.Geri görüş kamerası o koca ekran göstergelerin ortada olması radikal bir dizayn.Primera renault ortak üretim zaten öyle biliyorum yanlışsam düzeltin.Primera artık üretilmeyen bir model ama güzel araç.Nissan yada megane olsun seçimin..quote:
Orijinalden alıntı: Quentin Costaquote:
Bütçem 22.000TL , Servis ve parça sıkıntısı olmayan, konforlu, yakıt tüketimi uygun olan araç
3ü arasından Megane. -
Alfa Romeolar çok hoşuma gidiyor ama ağırlık Meganda gaLiba.quote:
Orijinalden alıntı: xeon78
Bende megane kullanıyorum.Memnunum ama primerada hoşuma giden araçlardan.Geri görüş kamerası o koca ekran göstergelerin ortada olması radikal bir dizayn.Primera renault ortak üretim zaten öyle biliyorum yanlışsam düzeltin.Primera artık üretilmeyen bir model ama güzel araç.Nissan yada megane olsun seçimin..
Alıntıları Göster
Ama meganın döşünde kullanılan malzeme çok kalitesiz oLduğundan Beni çok düşündürüyor.
-
Bildiğim kadarı ile Nissan'ın yetkili servisleri fiyat bakımından çok can yakıyormuş. Geçmiş zamanda primera sahibi olan biri ile konuşmuştum kendisinin yalancısıyım. Megan zaten bildiğimiz Renault kalitesinde. Eğer içine sinen düzgün Alfa 156 bulursan kaçırma derim. Alfa'nın bakımları en azından Nissan kadar can yakmaz.quote:
Alfa Romeolar çok hoşuma gidiyor ama ağırlık Meganda gaLiba.
Ama meganın döşünde kullanılan malzeme çok kalitesiz oLduğundan Beni çok düşündürüyor.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: metecengizsarac
Bildiğim kadarı ile Nissan'ın yetkili servisleri fiyat bakımından çok can yakıyormuş. Geçmiş zamanda primera sahibi olan biri ile konuşmuştum kendisinin yalancısıyım. Megan zaten bildiğimiz Renault kalitesinde. Eğer içine sinen düzgün Alfa 156 bulursan kaçırma derim. Alfa'nın bakımları en azından Nissan kadar can yakmaz.
Nissanın alfadan daha çok masraf çıkartacağını düşünmek bence çok doğru değil. Kaldı ki günümüzde garanti haricinde yetkili servise giden insan sayısı çok az ve servis ortamı dışında çok uçuk farklar oluşmaz heralde.
Görüntü olarak 156 derim ben de, ilk çıktığı seneden beri aşığı olduğum bir dizaynı var, ama ne derece mantıklı tartışılır -
benden2006 megane 1.6 var full versiyon çok memnunum daha sorun çıkarmadı.yakıtıda makul.ben tavsiye ederim ama alfa ve nissan hakkında pek bilgi sahibi değilim.kesinlikle megane derim...quote:
Orijinalden alıntı: birolequote:
Bildiğim kadarı ile Nissan'ın yetkili servisleri fiyat bakımından çok can yakıyormuş. Geçmiş zamanda primera sahibi olan biri ile konuşmuştum kendisinin yalancısıyım. Megan zaten bildiğimiz Renault kalitesinde. Eğer içine sinen düzgün Alfa 156 bulursan kaçırma derim. Alfa'nın bakımları en azından Nissan kadar can yakmaz.
Nissanın alfadan daha çok masraf çıkartacağını düşünmek bence çok doğru değil. Kaldı ki günümüzde garanti haricinde yetkili servise giden insan sayısı çok az ve servis ortamı dışında çok uçuk farklar oluşmaz heralde.
Görüntü olarak 156 derim ben de, ilk çıktığı seneden beri aşığı olduğum bir dizaynı var, ama ne derece mantıklı tartışılır
Alıntıları Göster
-
Bu videoyu izledikten sonra alfaya bakacağını zannetmiyorum.Sanırsın çin malı.quote:
Orijinalden alıntı: birolequote:
Görüntü olarak 156 derim ben de, ilk çıktığı seneden beri aşığı olduğum bir dizaynı var, ama ne derece mantıklı tartışılır
Alıntıları Göster
[DHVideo=]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeon78 -- 11 Şubat 2010; 16:07:06 >
-
alfa bence az rehavet gören bir araba nissan deseniz bilgim yok ama iç dizaynının iyi olduğunu nsöylüyolar.fitatıda göz önünde tutacak olursak megane ağır basıyor.quote:
Orijinalden alıntı: xeon78
Bu videoyu izledikten sonra alfaya bakacağını zannetmiyorum.Sanırsın çin malı.
[DHVideo=]
Alıntıları Göster
-
O videoda neydi öyLequote:
Orijinalden alıntı: mutburgaz
alfa bence az rehavet gören bir araba nissan deseniz bilgim yok ama iç dizaynının iyi olduğunu nsöylüyolar.fitatıda göz önünde tutacak olursak megane ağır basıyor.
Alıntıları Göster:)
Megane ağır baıo galiba ? -
Ben alıcak olsam ALFA 156yı tercih ederdim.Gerçekten görüntü olarak diğer ikisinden farklı geliyor bana.quote:
O videoda neydi öyLe:)
Megane ağır baıo galiba ?
Alıntıları Göster -
tabiki alfa romeo 156, varsın diğerlerinden fazla yaksın asaleti yeterquote:
Orijinalden alıntı: erdor
Ben alıcak olsam ALFA 156yı tercih ederdim.Gerçekten görüntü olarak diğer ikisinden farklı geliyor bana.
Alıntıları Göster -
quote:
Alfa ne kadar güzel olsada sağlamlık bakımından görüldüğü gibi dağıldı.Ama benim tercihim primera olurdu.Japon geni var sonuçda.. -
Arabayı almak üzereyim daha fazLa yorum bekLiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: xeon78quote:
Alfa ne kadar güzel olsada sağlamlık bakımından görüldüğü gibi dağıldı.Ama benim tercihim primera olurdu.Japon geni var sonuçda..
Alıntıları Göster
Şimdilik;
Renault: 4 oy
Alfa: 4 oy
Nissan: 1 oy aldı.
Karar vermem için biraz daha yardıma ihtiyacım var.
Alfa mı Renault mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Quentin Costa
quote:
3ü arasından Megane.
-
eğer dikkat çekmek ve arabaya tutkuyla bağlanmak isterseniz alfa...standart bir kullanıcıyım sadece götürsün derseniz reno...quote:
Orijinalden alıntı: superheadquote:
Orijinalden alıntı: Quentin Costa
quote:
3ü arasından Megane.
Alıntıları Göster
-
alfa ve reno c sağmenti primera d sağmentidir ve mantıklı olanı nissan primeradır. nissan japon arabasıdır diğerlerine göre daha az hata verebilir ama çokta verebilir. alfada nissanda tipleri çok güzeldir lpg ile yakıtıda düşer reno ise 2. eli iyi diye alınan bir araçtır diğer araçlardan hiç bir üstün yanı yoktur bence kalas gibi bir arabadır. arabaya binmek istiyorsanız primerayı tercih edin derim.quote:
Orijinalden alıntı: Samet
eğer dikkat çekmek ve arabaya tutkuyla bağlanmak isterseniz alfa...standart bir kullanıcıyım sadece götürsün derseniz reno...
Alıntıları Göster
-
bütün primeralarda geri kamera standart mıquote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
alfa ve reno c sağmenti primera d sağmentidir ve mantıklı olanı nissan primeradır. nissan japon arabasıdır diğerlerine göre daha az hata verebilir ama çokta verebilir. alfada nissanda tipleri çok güzeldir lpg ile yakıtıda düşer reno ise 2. eli iyi diye alınan bir araçtır diğer araçlardan hiç bir üstün yanı yoktur bence kalas gibi bir arabadır. arabaya binmek istiyorsanız primerayı tercih edin derim.
Alıntıları Göster -
Büyük ihtimal Alfa alacağım ama nerelerde servisi var biLemiyorum?quote:
Orijinalden alıntı: basgazasşkitom
bütün primeralarda geri kamera standart mı
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- toyota c-hr 1.2 turbo kullanıcı yorumları
- focus 1.6 ti-vct
- audi a3 sedan paket sıralaması
- bayon mu stonic mi
- seat arona kronik sorunlar
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X