Şimdi Ara

2004 COROLLA 1.6 SOL SEDAN ALACAĞIM LÜTFEN OKUYUN...!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 model toyota corolla 1.6 sol alacağım şu an anlaştım gibi bişey ama km si 73000 km de 23.000 ytl dio kullanan arkadaşlarım corollanın yol tutuş yakıt tüketimi kabin gürültüsü içeriye aldığı yol v.b. sesler nasıl en son olarakda performansı hakkında bilgiler verirseniz sevinirim bide yol bilgisayarından hangi bilgilere erişebiliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mervesabri -- 3 Mart 2007; 13:44:54 >

• Kabin gürültüsü kişiye göre değişir bazıları çok hassastır bu yüzden rahatsız olur beni traktör dedikleri D4D motor sesi bile rahatsız etmiyor bu biraz göreceli bir kavram ama kullandığığınız Civic gibi japon bu konuda birbirlerine benzerler. Performans olarak 0-100 km 10.2 sn dir sizin imzanızda yazan 2005 vtec 9.2 sn dir yani ona göre biraz yavaş kalıyor.

Yol bilgisayarında
    -Ortalama Hız
    -Ort. tüketim
    -Anlık tüketim

Bilgilerini gösteriyor kalan yakıtla ne kadar yol yapılabileceğini göstermez. Civic'i satıp alacaksanız bence yapmayın ama civic kalacak fazladan corollada alınacaksa bir şey diyemem.
    Piyasayı çok yakından takip etmediğimden fiyatla ilgili kesin bir şeyler söyleyemem ama çok ucuzda pahalı değil gibi sizin için sol özellikleri çok önemli değilse aynı paraya daha yeni model terra almak daha mantıklı geliyor. Ama araç çok temizse bu paraya ancak 2005 terra bulabiliyorsanız sol alınabilir.

• Arkadaş o araba toyota sitesinde 25-26 ediyor. Vuruk çarık degişen parça boya yoksa fiyatı ucuz..Sol soldür terra terradır...4 tane sol jantı alayım desen kaç lira sor.... solün aynı donanımını alayım desen yeni versiyonda 42 500... yeni modelde...karar senin para senin...Neredeyse 3 yıl fark yarı fiyatına... o araba ucuz...saygılarımla... Aynı arabayı ben kullanıyorum satmak aklımdan bile geçmiyor çok memnunum birde satmaya kalksam 25 ten aşagı vermem...Yenisi aynı donanım 42.500 ..arada ne var ? model farkı...3 yıl.... Akıl veren çok olur para veren olmaz karar senin ..arkadaşım...saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 3 Mart 2007; 19:25:26 >

• Merve sabri ne alacagına karar ver. 2001 toyota sordun yazdık. 2002 sordun yazdık , 2004 sordun yazdık...Karar ver artık...saygılarımla...
  • arkadaşlar valla kusura bakmayın ya araba alcam ve elimde 18000 ytl+5000 ytl kredi var ama ne alacağıma kara veremiyorum tam karar veriyorum gidiyorum bakıyorum bi sorunu çıkıyo ya valla dertli başım bnede kullananlardan bilgi almaya çalışıyorum valla eşden dostdan da biraz daha para alıp sıfır alcam valla sıktı yaw 2. elde güzel temiz araba bulmak ne akdar zor yaw...
    HERKESE TEŞEKKÜRLER...!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Arkadaş o araba toyota sitesinde 25-26 ediyor. Vuruk çarık degişen parça boya yoksa fiyatı ucuz..Sol soldür terra terradır...4 tane sol jantı alayım desen kaç lira sor.... solün aynı donanımını alayım desen yeni versiyonda 42 500... yeni modelde...karar senin para senin...Neredeyse 3 yıl fark yarı fiyatına... o araba ucuz...saygılarımla... Aynı arabayı ben kullanıyorum satmak aklımdan bile geçmiyor çok memnunum birde satmaya kalksam 25 ten aşagı vermem...Yenisi aynı donanım 42.500 ..arada ne var ? model farkı...3 yıl.... Akıl veren çok olur para veren olmaz karar senin ..arkadaşım...saygılarımla...

Yeni nesille karşılatırmak yanlış olur. Yeni nesil çok farklı içeride kullanılan malzemeler daha kaliteli motor tamamen yeni bir motor. Fiyat olarak ada çok fark var eski sol tam hatırlamıyorum ama 33-33.5 civarıydı yenisi 40.850(taskafanın baktığı multi mode vites) ayrıca ekisinde olmayan bazı donanımlar yenisinde var.
    Daha önce yazdıklarımdan bu araba alınmaz gibi yanlış anlama olmasın. Ben 2005 civic Es şmzasında olduğu için o varsa almaya gerek yok dedim. Sol terra farkı kişiye göre değişir benim için direksiyonda radyo kumanda ,otomatik klima ,metal görünümlü gögüs yada vites çok önemli değildir başkası için olmazsa olmaz şeylerdir.
    Benim yaptığım yorumlar piyasayı iyi bilmediğim için belki doğru olmayabilir ama ben aynı fiyata 2004 sol almaktansa 2006 terra almayı tercih ederim ama 2005 terra mı 2004 sol mü derseniz tercihim sol olur. Bunun yanında eğer aracın geçmişini durumunu biliyorsam piysa fiyatından daha fazla bile verebilirim.

• geçenlerde de civic arıyordun galiba bence civic al performans yakıt oranı daha iyi

fakat buldugun toyotanın fiyatı iyi yani seçim senin
  • ben 2006 sol corolla kullanıyorum donanım olsun performans olsun yakıt olun cok rahat bi arac civic e göre hosuma giden yönü daha yüksek ve daha kaliteli bi arac kullanıyo hissini vermesi eski kasa civicten bashediyorum içi ve donanımı kesınlıkle daha ii civicten ama 2 aracata canavar aracın fıyatı km den düşük olabilir 100000 ne az kalmış sana kolay gele
  • herkese selam
    yaklasık 1.5 aydır öncesi de 1 senedir honda civic (2003 2005) almaya calıstım
    honda nın mekanik ve motor performans ve dayanıklılığına diyecek yok hele yolda ivmelenmesine pehhh
    lakin kararımı değistirmeme en büyük neden ses izalasyonu yol sesini ve motor sesini iceri alması oldu
    bence toyotada mekanik ve motor konusunda basarılı ve hatta ses izalasyonunda çok daha basarılı
    araba hondaya göre daha tok ve güçlü duruyo o paraya bulursan ki bulmussun sol model toyota kesinlikle alınır
    ha klometre dersen arabanın periyodik bakımları yapılmıssa bence hiç fazla değil
    saygılarımla
  • gel sana avensis 2006 comfort 1.6 satayım doktordan! 32000 ytl'e bırakırım. 56000 km'de ! servis bakımlı! doktordanilk sahibiyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.