Şimdi Ara

2013 Opel Astra H 1.6 Easytronic HB almak üzereyim (almaktan vazgeçildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç 2013 model Opel Astra 1.6 Essentia Easytronic . 60 bin kilometrede. LPG'li . Boya değişen yok. Araç ile 30 dakika tur attım, yokuşta filan geri kaçırmadı. İlk kalkış çok sert sadece, buna alışılır mı yoksa araç hep garip mi gelir? Kullanım olarak tam otomatikten sonra vites geçişleri hissedildiği için bana garip geldi ancak şehiriçi yoğun trafikte herhangi bir sorun yaşamadım. Bu aracın sahipleri bu aracı tavsiye eder mi? Yarı otomatiği hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.

Bu arada fiyat 49 binden anlaştık, yarın eksperde sorun çıkmazsa alacağım. Araç hakkında yorumlarınız, kullanıcılarının bildiği püf notalar varsa dört gözle okumayı bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hocam J kasa alırsınız o paraya. Biraz fazla gibi. Onun haricinde performansını test edin. Belki 1.6 atmosferik ihtiyacınızı karşılamaz 1.4 t alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinizi kaçırmak istemem ama Astra H’ı hiç beğenmedim hocam. Direksiyonu çok ağır konfor açısından çok sert gelmişti bana. 1.6 atmosferik ise tüketim açısından mucizeleri başarmıyor tabi ki.. Donanın olarak da beklentinize bağlı ama usb girişi dahi yoktu araçta.

Kullandığım araç 2013 model 1.6 Manueldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

İçinizi kaçırmak istemem ama Astra H’ı hiç beğenmedim hocam. Direksiyonu çok ağır konfor açısından çok sert gelmişti bana. 1.6 atmosferik ise tüketim açısından mucizeleri başarmıyor tabi ki.. Donanın olarak da beklentinize bağlı ama usb girişi dahi yoktu araçta.

Kullandığım araç 2013 model 1.6 Manueldi.

LPG , tüketimi düşürür diye tahmin ediyorum. En azından sahibi şehiriçi 30 kuruş yakıyor dedi.
  • 42bine ağzına kadar dolu 1.6 2009 cosmolardan alabilirsiniz.

• Valla hocam o paraya J kasa 1.6 2009 2010 bulursun yine otomatik. Yakıt derdi olmasa o aralıkta 1.4 t benzinli de baya var.

Easytronic arkadaşı çok bezdirmişti benim.Araç 2013 te olsa 2004 yılından beri gezen bir kasa o fiyat çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Kasım 2017; 19:27:8 >
  • Araç comfor paketli mi?

Hata boya varmı?

LPG takılı galiba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    araç boş paket

hata boya yok

lpg 25 bin km önce takılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Valla hocam o paraya J kasa 1.6 2009 2010 bulursun yine otomatik. Yakıt derdi olmasa o aralıkta 1.4 t benzinli de baya var.

Easytronic arkadaşı çok bezdirmişti benim.Araç 2013 te olsa 2004 yılından beri gezen bir kasa o fiyat çok.

aracı bankadan borç alarak alacağım, banka da maalesef 2012 altı modeller için finansman yapmıyor. O yüzden mecburen 2013 ve üstü modellere bakıyorum sadece.
  • Boş paket bir araç. Aynı fiyata gidin J kasa alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

araç boş paket

hata boya yok

lpg 25 bin km önce takılmış.

Fiyat olarak tam ederini istiyor (belki 1000 TL fazla ama hepsi bu) Ne az ne çok.

Ancak ben olsam bu aracı comfor paketsiz almam çünkü aradaki donanım farkı çok fazla ve o donanımlar olmayınca araç çok boş oluyor. Comfor paketli emsal bir aracida 51-52 ye alabilirsiniz.

Easytronic hakkında ne desek boş ben 5 yıl kullandım bugün olsa yine hiç düşünmeden alırım (ki şu anda da aynı mantiktaki etg 6 kullanıyorum) ama bir başkasını o 1-2 arasındaki sarsıntı çok rahatsız edebilir onun için birşey diyemem o noktada kararı siz verin.

Dikkat etmeniz gereken şeyler baskı balata bu araçlarda 60-150 bin arasında biter yetkili serviste 1500-2000 sanayide 500-1000 tl arasına değiştirebilirsiniz (rakamlar aşağı yukarı) o yüzden baskı balatayi iyi Etud edin titreme varmı vites değişimlerinden sonra bir süre boş devir ceviriyormu gibi basit testlerle biraz işten anlayan birisi yorum yapabilir. Aracın lastiklerini kontrol edin tam lastiklerin bitme asamasinda, trigeri değişmiş mi onu öğrenin yoksa trigeri değişecek. Bütün bu yazdıklarım pozitif ise araç masrafsizsa bence alınabilir (tabi dediğim gibi ben comfor paketeizse almam) yoksa fiyat biraz pahalı.

Bu arada ben bu araçların piyasasını kaça alınıp kaça satıldığına hakimin yani fiyatla ilgili yazdıklarım tahmin değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 19 Kasım 2017; 19:42:21 >

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    açıkçası şimdi baktım fiyatlara, millet aynı araca 53-54 istemiş. bizim araçta bir sorun olmasın? piyasası siz 48 diyorsunuz ama o fiyata pert kayıtlılar bile yok. Triger değiştiğini sanmıyorum, lastikler de 2013 yılından kalma olduğunu gördüm üstünde.
  • O Paraya alınacak yüksek model en kaliteli araçlardan.2013 Symbole 38-40 istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

açıkçası şimdi baktım fiyatlara, millet aynı araca 53-54 istemiş. bizim araçta bir sorun olmasın? piyasası siz 48 diyorsunuz ama o fiyata pert kayıtlılar bile yok. Triger değiştiğini sanmıyorum, lastikler de 2013 yılından kalma olduğunu gördüm üstünde.

Hocam yukarıda yorum yazanlara bakarsanız da çok pahalı diyorlar. Bana ne kadar guvenirsiniz bilmem ama dediğim gibi tam ederini istiyor. Takdir sizin bu emsalde bir aracın ederi 48-50 arasıdır.

• Buyurun size örnek bir ilan eğer alacaksaniz size tavsiyem mutlaka comfor paketli alin. LPG siz tercih Edip LPG yi siz takdirin. Bir kaç örnek bunları pazarlıkla 51_52 ye alırsınız.

494334314

497662001

495197373

• Bence yanaşmayın hocam.

• Fiyati yerinde ancak yukarida da bahsedildigi glbl comfort paket degilse o paraya deymez. 1.6 j kasa h kasa kadar keyif vermez. Ayni motor ve 200 kg kadar fazla agirlik. Performansi uzer sizi. Bulundugunuz yerin sanayisi ve servis konusunda yetersizse basit bir genlesme kabi degisomi yerone yag sogutucunuzu sokerler. Yada yag sogutucu yok deyip kapak acarlar. Ancak yinede bu paraya alinabilecek en iyi arabadir muadillerinin fiyatlarini dusunerek.

• Lego95 kullanıcısına yanıt
    Konuşmak kolay malesef yok o paralara

• Fiyatları konusunda bilgim yok ama ekonomi önemliyse 1.3cdti olana bakın, örnegin astra h sedan 1.3cdti 111.yıl full dolu araç, biz geçen sene 44 binden satmıştık 100bindeydi 2011 model çok az yakıyor o km ye kadarda 1 defa problem çıkardı 800-1000 tl civarına haloldu.
  • yorumlardan sonra Essentia paketi es geçip araçtan vazgeçiyorum anlaşılan :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.