Şimdi Ara

OPEL CORSA 1.3 CDTİ ESSENTİA 2013 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu araçta aux çıkışı var mı? yakıtı nasıldır? sizce mantıklı bir tercih mi?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2013-model-72.000-km-de-opel-corsa-1.3-cdti-essentia-382442384/detay

• Aux girişi var ben kullanıyorum tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birebir aynı araç mı acaba kullandığınız ?
  • Güzel araç. Galerilere pek güven olmaz ama expertizli, detaylı temizlik ve boya korumasıda yapılıyor deniyor eğer gerçekten öyleyse alabilir piyasadan 1500-2000 tl fazla yazmışlar sadece onuda pazarlıkla indirebilirseniz alınır.
  • fotoğraflarda aux giriş gözüküyor aux dan verimli ses alamıyorum usb kadar ki bu araçlar da da maalesef usb giriş yok en büyük sıkıntı bu bana göre.

yakıt olarak şehir içi 5 - 5.5 lt değişiyor. Bir depo ile 750 800 km yapıyorsunuz. Yakıt konusunda üzmez multijet motora sahip.

temizse tercih edebilirsiniz. Klima şehir içinde yokuşlarda biraz sorun çıkartır yani devri vermeniz gerek yoksa motor toparlamıyor zaten yakıt tasarrufu için üretilmiş bir motor Sağır da değil ama çok bi performans beklemeyin. Birde servisleri pahalı.

fiyat olarak pahalı. Ayrıca euro 5 motor olduğundan emin olun gerçi 2013 model büyük ihtimalle euro 5 tir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 8 Mart 2017; 17:18:52 >
  • Fransız malı alınırmı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka camlar manuel bomboş arabaya 40bin tl ye güzel denildiğinide gördük.

Bu arabada dizel motor haricinde hiçbir şey yok olanıda çıkarmışlar desek yeridir , hızlanma doğru ise bizim 1.2 70bg 14.1sn yapıyordu arabadan hiçbirşey beklemeyen sadece yakıt için kullanan biri alır. Uzun sürede binilmez çabuk sıkılınır...

40.000 Tl yi buna bağlama derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2014 model clio joy 1.5dci 67binde dizel garantisi devam ediyor beyaz manuel 41binde

Bunu almaya karar verdim gibi bu nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.