Merhaba Arkadaşlar 1 hafta içinde 2004 corsa twinport alacağım benzinli cosmo.daha 18000 de ve km si orjinal sıfır alındığından beri bildiğim araç.Fiyatı 18000 lira sizce nasıl yorum yazarsanız çok sevinirim.(bütün bakımları serviste yapılıyor)
km 18.000, servis bakımlı ve hatasız cosmo; o fiyata kaçmaz.
teşekürler yorumunuz için, denk geldi böyle bir araba ilk kez bu sınıf araba alacağım ama hiç opel kullanmadım.ancak 6 yaşında olmasına rağmen daha sıfır kokusu üzerinde abartığımı sanmayın
rica ederim. yalnız aklıma şimdi geldi, trigeri kontrol ettirin. triger kayışı sorunu yüzünden 15000 km gibi çağırmışlardı benim arabayı çünkü; 2004 corsa 1.2 enjoy.
değişmesi gerekiyorsa değiştirin. ciddi bir masraf olacağını düşünmüyorum ancak değişmesi gerekiyorduysa ve geri çağırmayı kaçırmışsa tedbirli davranmakta fayda var. onun dışında güzel ve genelde sorunsuz bir araba. yol tutuş, direksiyon hissi gibi konularda 2010 model pekçok markadan öndedir. bir de bildiğim kadarıyla manuel vites konusunda kronik bir sorunu var corsa c lerin. bir keresinde vites resmen elimde kalmıştı. o bakımdan vites değiştirirken nazik olun. vites yolları bir vwde olduğu gibi net değil mesela. yine de bu sınıfta alınabilecek en iyi ilk üç araçtan biridir benim gözümde.
güle güle kullanın.
Triger setini değiştirmeniz çok iyi olur. Genelde 5 yıl sınırı vardır. Araç çok iyi kaçırmayın
İlginize teşekürler arkadaşlar.araç ile ilgili özellikleri buradan paylaşırım.Selamlar
Bu gün aracı teslim aldım satıcı 1 kuruş inmedi tam 18.000 tl ancak fazla pazarlık edemedim çünkü araç çok süperdi sadece 18.700km de servis bakımlı twinport cosmo.Şimdi aracı tanımaya başlayacağım.selamlar
Bu gün aracı teslim aldım satıcı 1 kuruş inmedi tam 18.000 tl ancak fazla pazarlık edemedim çünkü araç çok süperdi sadece 18.700km de servis bakımlı twinport cosmo.Şimdi aracı tanımaya başlayacağım.selamlar
güzel pazarlık olmuş. güle güle kullanın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme