Şimdi Ara

2004 fiat stilo lpg tercihi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhebe arkadaşlar. 2004 fiat stilo dinamik 72000 km de araç aldım. Ön araştırmalarımda fiat stiloların lpg uyumunda sorun var deniyor. HaNGİ MARKA DAHA UYUMLU OLUR? LPG Lİ STİLO KULLANANLAR YORUMLARINI PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM. SAYGILAR.

• merhaba stilo ıcın oncelık deneyımlı montaj ustası & atıker safe fast veya prıns bızı sıze onerımız saygılar

detaylı bılgı ıcın info@cetinsayotogaz.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede7377

merhebe arkadaşlar. 2004 fiat stilo dinamik 72000 km de araç aldım. Ön araştırmalarımda fiat stiloların lpg uyumunda sorun var deniyor. HaNGİ MARKA DAHA UYUMLU OLUR? LPG Lİ STİLO KULLANANLAR YORUMLARINI PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM. SAYGILAR.

Merhaba ;
    Bu aracta muhakkak ust sınıf bır urun ve tecrubelı bır lpg servısı tercıh etmenız gerekıyor.Benım tavsıyem BRC MY11 olacaktır.Gonul rahatlıgıyla yetkılı servıslerımızde donusum yaptırabılırsınız.Bulundugunuz ılı yazarsanız sıze referans olabılecegım yetkılı servısımızı belırtebılırım... Selamlar...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinsayotogaz -- 30 Aralık 2011; 6:53:30 >
  • .
  • onerımız endogrusu en yakın bır fıat yetkılı servısınden bılgı alınız stılo araclar bıraz hasadır saygılar
  • sanırım aynı motora sahip Fiat Brava SXL aracıma Çetinsayda sorunsuz dönüşüm yaptırmıştım, tavsiye ederim kesinlikle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

sanırım aynı motora sahip Fiat Brava SXL aracıma Çetinsayda sorunsuz dönüşüm yaptırmıştım, tavsiye ederim kesinlikle..

Motor dediğiniz gibi bir önceki nesil Brava/Bravo'lar ile aynı fakat elektronik tarafta farkları var.

Ben aldığımda Tomasetto vardı araçta. Yakış oranı, kalitesi vs memnun kalmadım. Forumda Fiat Stilo topiği var oldukça fazla sayfa var, bunun yanında bir sürü insan sürekli paylaşım yapıyor. O topikten mevcut kullanıcıların görüşlerini isteyebilirsiniz.
  • ankaradayım brc fiyat ve referansınızı bekliyorum. ankarada benim takip ettiğim kadarıyla mocan ve mavi denizler var. sizin öneriniz nedir?
  • ank sistem mühendislik ekrem toprak
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede7377

ankaradayım brc fiyat ve referansınızı bekliyorum. ankarada benim takip ettiğim kadarıyla mocan ve mavi denizler var. sizin öneriniz nedir?

Maceraya gerek yok , Mocan - mavıdenızler dogru adres.
  • aynısı bende var BRC taktım, sorunsuz 2 haftadır.
  • prins veya kitmtm tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayotogaz -- 15 Ocak 2012; 0:57:29 >
  • evet gerçekten maceraya gerek yok sadece iyi olmasın ,unutmayalım iyi mükemmelin düşmanıdır .daha net olmak gerekirse cvp : PRİNS :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sönmez yıldız

evet gerçekten maceraya gerek yok sadece iyi olmasın ,unutmayalım iyi mükemmelin düşmanıdır .daha net olmak gerekirse cvp : PRİNS :)

sönmez ustam tebrikler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.