Şimdi Ara

2004 ford focus collection 1.6 hb hakkında yardım edermisiniz_? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
23.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha yeni dün sahibinden.com da 2004 sıralı lpg li 80000 de gümüş gri focus 17000 tl ye gitti arkadaşlar bende kaçırdım neşeli arkadaşım söylediğin özellikte araba şuan elimde yok ama ısrarla araba almak isteyen arkadaşlara söylüyorum net olsun pazar olsun takip etmelisiniz mutlaka bulacaksınız birde bi galerici olarak galeriden almayın derim yada bildiğiniz referanslı galerilerden almanızı tavsiye ederim iyi günler bu arada bu ilanın senin işine yarayabileceğini düşünüyorum binici için biraz pazarlıkla söylediğim fiyatlara gelebilirsiniz biraz daha 500 tl falan üstüne de çıksa bence normal çünkü lpg li araç. bu arada sen neden ilgilenmedin diye düşünürseniz benim alcağım fiyat değil galerici olarak. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neseli

murat3418 bende 2002 üstü 90 altında km olan comfort yada collctio istiyorum 4 cam otomatik 2 yada 4 hava yastığı 18 tl var zorlarsam 18,500 olur yardımcı olurmusunuz temiz bir araba varsa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-sahibinden-temiz-2004-focus-51500-km-de/detay bu ilandaki araç işini görür diye düşünüyorum bol şanslar

• ben çok ciddi arıyorum araba alacağım ugun bulursam ben ankara araba sı istiyorum. yeri gelmişken istanbul arabası fiyatları neden düşük. birde comfortmu collectionmu sedanmı hb mi ilginize teşekkürler
  • quote:

ben çok ciddi arıyorum araba alacağım ugun bulursam ben ankara araba sı istiyorum. yeri gelmişken istanbul arabası fiyatları neden düşük. birde comfortmu collectionmu sedanmı hb mi ilginize teşekkürler

Arkadaşım sana tavsiyem ÇAKALLARA kanma. Kendi bildiğinden şaşma.
  • bi tavsiyede bulunsan ben ankara arabası istiyorum ayrıca hb mi sedanmı avantajı ney collection comfort arası fark ney tşkler
  • vaybe murat3418 hocam, çok güzel bilgiler vermişsin. bende senin gibi düşünüyorum galeriden araba kolay kolay alınmaz. zaten galericiler internet ilanında arabanın sadece modelini yazıp hiç kazasından boyasından bahsetmiyor.
  • Arkadaşlar ilk sahibi olduğum 2004 model (Mayıs) Ford Focus HB Collection aracımı satıyorum. Tartarini LPG kiti var ve araç 110000 de. 20500 fiyatla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaykun

vaybe murat3418 hocam, çok güzel bilgiler vermişsin. bende senin gibi düşünüyorum galeriden araba kolay kolay alınmaz. zaten galericiler internet ilanında arabanın sadece modelini yazıp hiç kazasından boyasından bahsetmiyor.

Bende katılıyorum. Yalnız, bahsettiğin arkadaş da onlardan biri.
  • quote:

ben çok ciddi arıyorum araba alacağım ugun bulursam ben ankara araba sı istiyorum. yeri gelmişken istanbul arabası fiyatları neden düşük. birde comfortmu collectionmu sedanmı hb mi ilginize teşekkürler

ist. da arabaların diğer illere göre daha ucuz olmasının sebebi araba ve çeşidin çok olmasından kaynaklanıyor. collection modeli comfort a göre daha dolu modeldir hangisini istersen sana kalmış hb sedan a gelincede focus 1 lerde her zaman için hb tutulmuştur piyasadada onlar rehabet görür ama illede bagaj istiyorum dersen sedan ama hb lerinde bagajı çok küçük değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaykun

vaybe murat3418 hocam, çok güzel bilgiler vermişsin. bende senin gibi düşünüyorum galeriden araba kolay kolay alınmaz. zaten galericiler internet ilanında arabanın sadece modelini yazıp hiç kazasından boyasından bahsetmiyor.

ben yardımcı olmak istedim gelin benden araba alın demedim sonuçta galerici deyince insanlarda korku hakim oluyo ama şunuda unutmamak lazım 5 parmağın 5 ide bir değil
  • ve arkadaşlar bir de şöyle birşey var burda kimse birbirini tanımıyor sonuçta forum sitesi bilgi paylaşım sitesi muhalefet olma sitesi değil bazı kendini bilmez arkadaşlar hala anlamadığı konularda dengesiz şekilde konuşmaya devam ediyorlar ben b urda sizlere doğru bildiğim şeyi söyledim arabaya ahkkından fazla para vermeyin dedim her galeriden araba almayın dedim ama böyle kendini bilmezler yüzünden insan forumdan da soğuyo gerçekten. neyse iyi günler.
  • Murat bey teşekkürler inşallah bulurum aradım arabayı ilk arabam olcak çok bilgim yok. collection daha iyi demişsiniz ne farkı var mesela. bagaj içinde tüp olcağı için sedan istiyorum ama içimden de hb daha güzel diyorum. hb yol tutuş dha iyi diye duşmuştum. tekrar teşekkürler. arabayı bulursam galericiye güvenirsem alırım. ama öncelik sahibinden pazardan.
  • quote:

Murat bey teşekkürler inşallah bulurum aradım arabayı ilk arabam olcak çok bilgim yok. collection daha iyi demişsiniz ne farkı var mesela. bagaj içinde tüp olcağı için sedan istiyorum ama içimden de hb daha güzel diyorum. hb yol tutuş dha iyi diye duşmuştum. tekrar teşekkürler. arabayı bulursam galericiye güvenirsem alırım. ama öncelik sahibinden pazardan.

collection ların comfortlara göre farkı aliminyum jant, ön sis farlar, 4 cam otomatiği opsiyonel olarak 4 airbag ve ufak ayrıntılar donanım olarak. birde comfortlarda 1.4 modeli var ve aklınızda bulunsun denk gelirseniz almayın derim çünkü hem performans olarak kasaya az geliyo hemde piyasası çok ölü pişman olursunuz bence 1.6 dan şaşmayın derim. lpg içinde stepne yerine simit depo taktırabilirsiniz bu şekilde bagajdan kazanırsınız stepne içinde 53 cm lik minik stepneler var yaklaşık 80 km kadar yol yapabiliyolar yani en yakın lastikçiye kadar götürür sizi bu stepneyide bagajın kenar tarafına dik olarak koyduğunuz zaman pek bi kaybınız olmayacaktır bagajdan.

• Teşekkürler çok yardımcı oldunuz baya bilgim oldu birde sahibindede bi ilan var sizce nasıl alınırmı buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-sahibinden-115-000-km-de-1-6i-collection-hb-ve-lpg-li-focus-tu-30310813/detay
  • quote:

Teşekkürler çok yardımcı oldunuz baya bilgim oldu birde sahibindede bi ilan var sizce nasıl alınırmı buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-sahibinden-115-000-km-de-1-6i-collection-hb-ve-lpg-li-focus-tu-30310813/detay

fiyat olarak normal eğer arkadaş yazdığı gibi ağır bakımlarını yapmışsa binici için ideal diyebilirdim ama renk olayı bozuyo neşeli kardeşim focus 1 lerde ideal renk gümüş gri siyah ve beyaz birde açık mavi renk de önemli yani otomobillerde bana soracak olursan biraz daha bakın derim ve ilk renk tercihin gümüş gri olsun bence tabi kendi zevk ve tercihlerini bilmeden piyasa açısından söylüyorum. ve eğer ist a gelme şansın oluyosa şu araba 2 gündür gözümü tırmalıyo iyi bi pazarlıkla 17700 17800 e falan alınabilir bence gelebiliyosan ilgilen derim arkadaşımhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-sahibinden-temiz-2004-focus-51500-km-de/detay

• Bak bu renk konusunda söylediklerinde iyi oldu saol abi ya. Birde arabayı nedense Ankara dan almak istiyorum Ankara arabası olsun istiyorum. Araba güzele benziyor evet çok güzel. Araba alırken ne yapmam lazım nelere bakmam lazım bu araba km çok düşük sizce normal midir sorun varmıdır nasıl anlıcam ben
  • quote:

Bak bu renk konusunda söylediklerinde iyi oldu saol abi ya. Birde arabayı nedense Ankara dan almak istiyorum Ankara arabası olsun istiyorum. Araba güzele benziyor evet çok güzel. Araba alırken ne yapmam lazım nelere bakmam lazım bu araba km çok düşük sizce normal midir sorun varmıdır nasıl anlıcam ben

km orjinalse 6 yaşında bi araba için normal orjinal olup olmadığını ancak araba servis kayıtlıysa servis kayıtlarından öğrenebilirsin değilse öğrenmen imkansız ama birde aracın direksiyon vites topuzu kapı kolları torpido koltuklar gibi kısımlarına bakarakta anlayabilirsin yani kafanda aşa yukarı 10 küsür binde bi arabanın parçalarını ne kadar aşınmış olabileceğini şekillendirebilirsin yani kısaca çok fazla aşınamış olması lazım tatlı bi aşınma eskime olur ancak 100 küsür km de bi arabada. birde kaportada değişen olmaması çok önemli aracın önden ve arkadan kazası olmaması lazım tanıdık bi kaportacı bulursun yada en garantisi servis e çek arabayı arkadaşım en garantisi bu. 100 TL gibi cuzi bi rakama komple baktır arabaya ama yapabilirim anlarım diyosan değişen parça olup olmadığını kapılarda çamurlukta kaputta falan iç kısımlarında en kenarlarda menfez dediğimiz şeritler vardır ve bu şeritlere tırnağını batırdığında çok yumuşak olmaması lazım yani tırnağını batırdığında çıt diye bi ses duymucaksın birde focusların her parçasında ford amblemi vardır ve yine her kaporta parçasında yuvarlak ufak puntalar vardır bunların hemen kenarında ford amblemini görebilirsin bu amblemi görmediğin parça değişmiş demektir amblem olupta değişmiş olabilir orjinaliyle bunuda menfezden anlarsın menfezin çok yumuşak olmaması lazım ve bozulmamaış oması lazım kısım kısım bozulma varsa işlem var demektir. onun haricinde camların markalarını kontrol et hepsi ford sa değişmemiş demektir lastiklere bak her lastiğin kenarında yuvarlak içersinde üretim tarihi yazar lastik dişli olsa bile 4 5 yıllık bi lastikse saatli bomba demektir bu tarihte lastiğin hemen yanak kısmında yuvarlak içersinde 4 rakam yazar il2 rakam üretim haftası son iki rakamda üretim yılıdır atıyorum 4409 bu 2009 un 44. haftasında üretilmiş demektir ve bi lastiğin maksimum ömrü 4 5 senedir ona göre karar verirsin şuan için aklıma gelenler bunlar kafana takılan başka bişey varsa yardımcı olmak isterim ha birde ankara arabası nispeten istanbul arabasına göre iyidir ve türkiyede istanbuldan sonraki ucuz araba piyasası ankaradır

• quote:

Bak bu renk konusunda söylediklerinde iyi oldu saol abi ya. Birde arabayı nedense Ankara dan almak istiyorum Ankara arabası olsun istiyorum. Araba güzele benziyor evet çok güzel. Araba alırken ne yapmam lazım nelere bakmam lazım bu araba km çok düşük sizce normal midir sorun varmıdır nasıl anlıcam ben

bu arada ankaralı mısın ? ben çankırılıyım
  • kırıkkaleleiyim doğma büyüme ankarada ikamet ediyorum yaş 28 hep bi arabam olsun istedim zaman geldi çattı bakınıyorum amacım belki bayramdan sonra düşerse diye ama şuanda temiz bulursam alırım benzinli alıp tüp taktırmak istiyorum ama lpg li lpg si iyi sorunsuz bulursam oda olur umarım bulurum çok teşekkürler yardım için sanırım forumda sizden başka kimse yok yardımcı olmak isteyen yoksa ben mi yanılıyorum. sizin yerininz ankarada mı istanbuldamı
  • quote:

kırıkkaleleiyim doğma büyüme ankarada ikamet ediyorum yaş 28 hep bi arabam olsun istedim zaman geldi çattı bakınıyorum amacım belki bayramdan sonra düşerse diye ama şuanda temiz bulursam alırım benzinli alıp tüp taktırmak istiyorum ama lpg li lpg si iyi sorunsuz bulursam oda olur umarım bulurum çok teşekkürler yardım için sanırım forumda sizden başka kimse yok yardımcı olmak isteyen yoksa ben mi yanılıyorum. sizin yerininz ankarada mı istanbuldamı

istanbulda ikamet ediyorum bende bayramdan sonra tercihin çok iyi hatta bekledim biraz daha beklerim diyosan aralık ocak ayını bekle kardeşim balon fiyatların nası patladığını gözünle göreceksin zaten. zaten şu 20 21 milyarın altında bulamıyorum diyenleri anlayamıyorum ben galerici olarak yeri geliyo 15 e 16 ya focus alıyorum ama insanlar 20 21 in altında bulamıyo anlaşılır gibi değil yani neyse memnun oldum tanıştığıma kardeşim yine sormak istediğin aklına gelen bişey olursa sormaktan çekinme iyi akşamlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.