Şimdi Ara

2004 ford focus collection 1.6 hb hakkında yardım edermisiniz_? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
23.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pazara çıkıyomusun? ordada bulursun. aslında bana sorarsan ankara diye ısrar etme ist dan bak arabayı uyguna alırsın gelirsin bakar alır gidersin sen yine plakanı 06 yaparsın. mesela geçenlerde sahibinden de vardı 2003 yada 2004 ghia gümüş gri 06 plaka 17500 ilan rakamıydı kaça gitmiştir sen hesap et. dediğim gibi ist da çok araba var istediğin arabayı istediğin rakama bulabilirsin yinede karar senin tabi. bide bu plakadan kaza sorgulama var biliyosundur belki cep telefonundan msj atıyosun 5664 e. ordanda faydalanabilirsin.
  • konu çok baltalanmış fakat yinede yararlı bi konu olmuş. internet fiyatlarını sürekli takip ediyorum. @murat3418'in dediği gibi fiyatlar bu aralar çok yükseldi. gerçek değerinden açılan ilanlar neredeyse bir gün bile beklemeden alıcısını buluyor. bende 2003-2005 arası bi ghia bakıyorum ama fazladan 2-3 bin lirayı sokağa atmaya niyetim yok. bu gidişle aralık-ocak ayına kadar beklerim heralde.
  • istanbulda nemli ortam muratabi şimdi kaza sorgulama da bisürü kontör gider netten bakma imkanı yokmu. vanilla nın dediği gibi çok istiyorlar bende 2 3 bin lira boşa atmak istemem yani birde bayramdan sonra pazara çıkcam nasipse bende ghia istiyom ama 18 19 bin var oda yetermi bilmem temiz olsun collection comfort olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neseli

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-2004-ford-focus-1-6-collection-astsubaydan-30859231/detay/ murat abi fiyat km nasıl arabada

süleyman kardeşim araca baktım güzel araba diri duruyo top gibi araba ama fiyat yüksek arkadaşım lpg taktırmak 1000 TL civarı ama arabanın üzerindeki lpg ye hiç bi zaman 1000 TL konmaz bu arabada 500-700 arası bişey eklersin lpg li diye 17500 piyasasına de 700 de lpg ye de 18200 hadi 18500 olsun ama 20000 çok abartı arkadaşım. netten sorgulama yapabilirsin motaport.com diye bi site var buraya üye olduğunda 50 kontör hediye veriyo ve bununla 10 kere sorgulama yapabiliyosun bitince farklı mail adresiyle yine girersin netin fiyatlarının fazla olduğunu ben baştan beri söylüyorum pazara çıkmayı ihmal etme derim. nem olayınıda fazla takma bence çünkü 95 model bi araba almıcaksın

• comfort demişsin bana sorarsan collection ghia en mantıklısı comforta falan düşme bence güzel araba alıyosun arabanında dolusunu al hem satarken rahat satarsın hemde arabanda fazla değer kaybı olmaz
  • tşk ederim çok saolun bilgiler için dedin gibi ghia ve collection bakayım ben

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-ford-focus-1-6-16v-comfort-30876184/detay/?favorite=1 bu nasıl gene geldi sizce arasammı

ayrıca hb mi sedanmı almalıyım
  • Sen araba falan alamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: asfocus

Sen araba falan alamazsın

neden alamazmışım ki araba alırım ama gidipte 18 19 bin lira her arabaya bağlanmaz ben sokakta bulmadım paramı bilgim yok bilgisi olana soruyorum. Memnun değilsen konuya msj atma arkadaşım
  • Oyuncak araba tavsiye edebilirim sana.
  • quote:

tşk ederim çok saolun bilgiler için dedin gibi ghia ve collection bakayım ben

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-ford-focus-1-6-16v-comfort-30876184/detay/?favorite=1 bu nasıl gene geldi sizce arasammı

ayrıca hb mi sedanmı almalıyım

gösterdiğin arabada boya var dostum her halinden belli birde zevk ve tercihlerini hesap etmeden piyasa açısından söylüyorum focus 1 alacaksan hb almalısın tutulanı hb dir hb collection yada ghia. sen başkalarına bakma ben anlıyorum seni ilk araban olacağı için çopk tereddütlüsün ve parayı zor kazandığın için yola atmak istemiyosun..

• quote:

Orijinalden alıntı: asfocus

Sen araba falan alamazsın

kovalayan mı var? adam istediği zaman, istediği aracı alır. o kadar para bağlamak kolay değil. kazandığı şartları sor bakalım.

bende comfort'a kadar düşme derim. alacaksan ghia al, keyfine var aracın.
  • çok saolun arkadaşlar yol gösteren olunca çok güzel oluyor niyetim ghia veya collection comfortu sildim hb ilk hedefim bulursam temiz sedan alırım. ben parayı biriktiremem saolsun düğünden gelen bizimde biriktirdimiz 3 5 kuruş yoksa nerde kolaymı konuşamak kolaydır. vanilla hb sedan konusunda düşüncen ney kardeş
  • quote:

çok saolun arkadaşlar yol gösteren olunca çok güzel oluyor niyetim ghia veya collection comfortu sildim hb ilk hedefim bulursam temiz sedan alırım. ben parayı biriktiremem saolsun düğünden gelen bizimde biriktirdimiz 3 5 kuruş yoksa nerde kolaymı konuşamak kolaydır. vanilla hb sedan konusunda düşüncen ney kardeş

hem görünüş hemde yol tutuş olarak hb tavsiye ederim. bende hb bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusum

Kimse senin parayı kolay bulup bulmadığına veya çöpe atıp atmayacağına söz etmemişki. Bence sen çok vesveseli birisin. Diğer arkadaşa katılıyorum ''sen araba maraba alaman''

ya kardeşim sen burda bilgimi vermeye açlışıyosun yoksa kavga çıkarmak mı istiyosun yaa ben açıklama hissinde bulundum araba alırım alamam sana bir zararı yada faydası var mı. ben ayrıca vesveseli değilim ama öyle insanlar var ki güven olmuyor ayrıca aldım arabaya para vericem tabiki araştırcam. lütfen benim attım mesajlar ile ilgili yorum yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanilla__

quote:

çok saolun arkadaşlar yol gösteren olunca çok güzel oluyor niyetim ghia veya collection comfortu sildim hb ilk hedefim bulursam temiz sedan alırım. ben parayı biriktiremem saolsun düğünden gelen bizimde biriktirdimiz 3 5 kuruş yoksa nerde kolaymı konuşamak kolaydır. vanilla hb sedan konusunda düşüncen ney kardeş

hem görünüş hemde yol tutuş olarak hb tavsiye ederim. bende hb bakıyorum.

hb bakıyorum kardeş saol sen focus kullandınmı hiç nasıl?
  • süleyman kardeş ben her ikisini de farklı arabalar olmak üzere defalarca kullandım ve sana şunu söylim
    yol tutuş HB
    estetik HB
    görüntü HB ve hatta
    müzik tesisatı yapıcam dersen bas falkan ondada HB (denenmiştir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3418

süleyman kardeş ben her ikisini de farklı arabalar olmak üzere defalarca kullandım ve sana şunu söylim
    yol tutuş HB
    estetik HB
    görüntü HB ve hatta
    müzik tesisatı yapıcam dersen bas falkan ondada HB (denenmiştir)

yok abi ses sistemi falan bana bagaj biraz lazım sanırım hb yeter peki hb lerde arkadan ses gelme gibi olay varmıdır. kafama iyi yattı hb ama bulursam temiz sanırım sedan da alırım ama hb bakcam bu forumda baya bilgi sahibi oldum kafamda alacağım focus tam oturdu
  • normal bi araba ne kadar ses verirse içeri buda o kadar verir yani çok fazla ses verme olayı yok sonuçta 0 km bi mersedes bile yol sesini asfalt sesini verir içeri. senin kafan rahat olsun kardeşim güzel araba alcaksın tercihin iyi focus iyi arabadır benim beğenmediğim tek bi özelliği debrajı yukarda kavrıyo olması bunada yapılabilecek bişey yok çünkü debraj hidrolik olduğu için kendi ayarlıyor yoksa onun haricinde deyim yerindeyse taş gibi arabadır zaten eminim sende aldıktan sonra iyiki almışım diyeceksin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.