Şimdi Ara

2004 ford focus collection 1.6 hb hakkında yardım edermisiniz_? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
23.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten eminim iyi bir tercih yapacağıma teşekkürler

bayramdan hemen sonra pazara gidiceğim abi nasipse bakalım.
  • bak sana yardımcı olayım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-muhendisten-sigara-icilmemis-lpg-li-focus-30780872/detay
    bu arabada dediği gibi sadece ön tampon değimişse (ki o değişme sayılmaz) ve boya var demiş boya komple değilse 2 3 parçadan ibaretse iyi duruyo km de gayet iyi bence bunu 18 e falan bitirebilirsin

ama sen yinede aceleci davranma bekle biraz daha piyasa bi düşsün
    birde focus 2011 de yeni bi kasa çıkaracak o çıkıncada focus 1 lerin fiyatı düşer ama sen muhtemelen o kadar bekleyemezsin

• 99 model 92 binde Hatasız Focus Ambiantem var Güvenlik Paketli.Ön tamponumda taş çapmaları sonucu boya atmaları var.Düşüncem Makyajlı kasanın tamponundan alıp takmak.Ama orjinalliği bozulur mu diye düşünüyorum.Birde Lpg taktırmayı düşünüyorum.Yada arabayı satıp yapacağım masrafla başka bir araç mı alayım.Focustanda gayet memnunum.Yeni kasa nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3418

bak sana yardımcı olayım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-muhendisten-sigara-icilmemis-lpg-li-focus-30780872/detay
    bu arabada dediği gibi sadece ön tampon değimişse (ki o değişme sayılmaz) ve boya var demiş boya komple değilse 2 3 parçadan ibaretse iyi duruyo km de gayet iyi bence bunu 18 e falan bitirebilirsin

birde focus 2011 de yeni bi kasa çıkaracak o çıkıncada focus 1 lerin fiyatı düşer ama sen muhtemelen o kadar bekleyemezsin

murat üstadım şu ilandaki araç benim gerçi fotoğrafı yok ama bi yorumun vardır diye sorayım dedim.

Ford servisi 13500 veriyo bu araca 19 eylüle kadar satamazsam bu fiyata gidicek. Araba babamın çok ucuz mu sence 13500 bu araç için. Eğer öyle dersen kendim alıp daha sonra bi miktar üstüne elden çıkarırım diyorum.Ederi kaçtır senin yorumuna göre ?

• Düşünen varsa Focusumu satabilirim.99 model H.B Ambiante 1gr boya yok 92 binde Mavi bakımlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: borntobewild

quote:

bak sana yardımcı olayım

murat üstadım şu ilandaki araç benim gerçi fotoğrafı yok ama bi yorumun vardır diye sorayım dedim.

Ford servisi 13500 veriyo bu araca 19 eylüle kadar satamazsam bu fiyata gidicek. Araba babamın çok ucuz mu sence 13500 bu araç için. Eğer öyle dersen kendim alıp daha sonra bi miktar üstüne elden çıkarırım diyorum.Ederi kaçtır senin yorumuna göre ?

senin aracına net ortamında değer biçmek ne kadar doğru olur bilmiyorumama madem sormuşsun söylim evet bu aracı forumdaki neseli arkadaşımız için önermiştim bana soracak olursan 13500 çok az eğer arabanda tampondan başka değişen yoksa ve komple boyalı değilse herhangibi galerici bile en az 15 verir dostum. alıcı bulmak istiyosan bu forumdaki neseli nickli süleyman kardeşimizle konuşabilirsin. binici fiyatıda 17 18 arası değişir

• pardon dostum ben aracımın linkini vermemişim, o mesajı alıntılayınca yanlış oldu.Benim aracım bu ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-2000-model-focus-hb-acil-satilik-30902172/detay

buna göre tekrar yorumlarsan sevinirim.

Tşk.
  • quote:

pardon dostum ben aracımın linkini vermemişim, o mesajı alıntılayınca yanlış oldu.Benim aracım bu ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-2000-model-focus-hb-acil-satilik-30902172/detay

buna göre tekrar yorumlarsan sevinirim.

Tşk.

burda bi galerici arkadaşım 2000 model ghia siyah sunroof lu modelini 14500 e sattı o araba 200000 deydi bence iyi vermişler zaten en fazla o kadar verirler dostum. birde sıfır aldığın aracı 13500 fiyatı veren yerden mi aldın? eğer öyleyse de bu fiyatı vermiş olabilirler yoksa 12500 civarı fiyat verirlerdi

• evet sıfır aracı alırken ford bayii bu fiyata alırım dedi sizin aracı.biz de tamam demiştik üstünü kredilendir. sahibinden'den baya arayan oldu sanırım bayram öncesi fiyatların bi miktar yüksek oluşu yüzünden böyle oldu. Söylediğini dikkate alıcam.Teşekkür ederim.
  • quote:

bak sana yardımcı olayım

murat abi ben bayram sonu bekliyorum artık nedeni bu araba sahipleri kafayı yemişler fiyatlara bakya gerekirse ekim sonu alırım. şimdiden 2 bin lira fazla vermeye ne gerek

• aynen en mantıklısı fazla para vermektense 1 2 ay daha beklersin şuan bayram arefesi ondanda fiyatlar uçuk
  • Bayram öncesi hareketli olduğunu dün bizzat yaşadım .İlanı koyduktan sonra ertesi gün 4-5 kişi sadece bayram için acil ne zaman alabilirim diye aradı. Ben de bayramın 2. günü verebilirim diyince hepsi vazgeçti. Onun için bi miktar beklemek en iyisi söylediğiniz gibi.
  • ozaman bekleyene kadar biraz focus lardan bahsedelim özellikle focus olupta kullananlar bahsederse daha iyi olur.

focusların ses düzeni nasıl orjinalinde birde teybin yerine uygun geniş ekran mp3 çalar navili öneren varmı marka model
  • http://cgi.ebay.de/Ford-VNR-9000-Visteon-Navi-f-Mondeo-Focus-Scorpio_W0QQitemZ160475485117QQcategoryZ76086QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo=SIC&its=I&itu=UCI%2BIA%2BUA%2BIEW%2BFICS%2BUFI&otn=4&pmod=320582856742&ps=63&clkid=5895957209435828486

orjinal ford 1.8 din navili cd çalar. tabi yurt dışında.

bu arada travelpilot bizim arabalar için blaukpuntun bir teybi var.

ya bu da varmış süper bir şeyyyy :(

Ford radio VNR 9000

• ikinci fotoğraftaki focus sağdan direksiyon galiba
  • ingiliz
  • arkadaşlar sitede konu açmak istiyorum ama nasıl yapalır bilmiyorum. yardımcı olur musunuz?
  • Ana başlığın altında yeni mesaj yazar, ordan başlık açabilirsiniz.

örn, Focus anabaşlığında yeni mesaj yazar konuların en tepesinde oradan Focus başlığında görüntülenecek bir konu açabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwyne -- 7 Eylül 2010; 11:50:35 >
  • quote:

Ana başlığın altında yeni mesaj yazar, ordan başlık açabilirsiniz.

örn, Focus anabaşlığında yeni mesaj yazar konuların en tepesinde oradan Focus başlığında görüntülenecek bir konu açabilirsin.

yeni msj aç, yeni anket aç gibi seçenekler var alt alta ama başındaki simge çarpı işareti linki aktif değil
  • tamam konu açmayı başardım. birde bu gruplara nasıl üye olunur acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.