Bildirim
2004 ford focus collection 1.6 hb hakkında yardım edermisiniz_?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: turgut27
arkadaşlar, 2004 model ford focus collection 1.6 hb. alıcam araç 70.000 de sadece arka plastik tamponda boya var. 21.000 tl fiyatı nasıl sizce teşekkürler.
bence çok dostum o fiyata focus II bulursun yani. ben yılbaşında 2004 collection HB sunrooflu modelini 17000 tl ye aldım 108000deydi araba. bence biraz daha araştır derim ben. pazarada çık derim -
bana da biraz fazla geldi en fazla 18000 eder -
Yukarıda cevap veren iki arkadaşın da piyasadan çok uzak oldukları kesin. Bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak yerine bilmeden etmeden bu tür saçma sapan cevap veren arkadaşları kınıyorum. Ve eklemek istiyorum 2004 model focus colection hb orjinal 17 bin tlye 10 tane bulursanız hepsinide hemen alırım.
Bu aracın şu anki piyasa fiyat aralığı 19-21 miyardır. 19 milyara değişensiz ve boyasız bulmak imkansız derecede zordur.
Arkadaşın sorusuna gelince fiyatı 20 ye düşürebilirsen hemen al derim. Ama 21den aşağı düşüremezsen eğer, içine sindiyse ve araca güveniyorsan al derim. -
2005 focus 1 collection 85 bin km de boyasız kazasız değişensiz aracımı 1 ay önce 19 a sattım bilginize trigerini değiştirmemiştim dışındada bi kaç yerinde ezik izi vardı yaptırmamıştım.
bana sorarsanız bu yaz araba almayın acil değilse çünkü fiyatlar uçmuş durumda ben aynı aracı kışın satmak istemiştim 17 nin üstünde veren çıkmamıştı çok üzülüyordum zarar edicem diye -
üstüne kasa değiştirmiş ve hatta onun üstüne de makyaj görmüş olan 2010 modeli sıfır km 1.6 100 hp lik motorla 31 bin TL civarındaydı kampanyalı fiyatı.
21 biraz çok değil mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: fordfocus
Yukarıda cevap veren iki arkadaşın da piyasadan çok uzak oldukları kesin. Bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak yerine bilmeden etmeden bu tür saçma sapan cevap veren arkadaşları kınıyorum. Ve eklemek istiyorum 2004 model focus colection hb orjinal 17 bin tlye 10 tane bulursanız hepsinide hemen alırım.
Bu aracın şu anki piyasa fiyat aralığı 19-21 miyardır. 19 milyara değişensiz ve boyasız bulmak imkansız derecede zordur.
Arkadaşın sorusuna gelince fiyatı 20 ye düşürebilirsen hemen al derim. Ama 21den aşağı düşüremezsen eğer, içine sindiyse ve araca güveniyorsan al derim.
pardon arkadaşım piyasadan uzak falan demişsin ama piyasadan uzak dediğin adamın anadolu yakasında 3 adet galeri dükkanı var ve gel gelelim piyasayı benden iyi bileceğini savunmamalısın. millet yaz diye şişiriyo fiyatları nette gördüğün fiyatların % 80 i balon en baba 2004 focus collection ın fiyatı 18 18,5 u geçmez
-
Şu anki piyasa fiyatı 19-20 bin tl arası..21 olması için olağandan daha düşük km ve temiz olması gerek..Bahsi geçen araç için 20 bin normal.. -
quote:
Orijinalden alıntı: x15
Şu anki piyasa fiyatı 19-20 bin tl arası..21 olması için olağandan daha düşük km ve temiz olması gerek..Bahsi geçen araç için 20 bin normal..
Diğer arkadaşlar gibi bilgisizce bir cevap yerine soruyu soran arkadaşa yardımcı olacak çok gerçekçi bir yorum olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: murat3418
quote:
Arkadaşın sorusuna gelince fiyatı 20 ye düşürebilirsen hemen al derim. Ama 21den aşağı düşüremezsen eğer, içine sindiyse ve araca güveniyorsan al derim.
pardon arkadaşım piyasadan uzak falan demişsin ama piyasadan uzak dediğin adamın anadolu yakasında 3 adet galeri dükkanı var ve gel gelelim piyasayı benden iyi bileceğini savunmamalısın. millet yaz diye şişiriyo fiyatları nette gördüğün fiyatların % 80 i balon en baba 2004 focus collection ın fiyatı 18 18,5 u geçmez
Ben hiçbirşeyi kimseden iyi bildiğimi iddia etmedim ve bileceğimi de iddia etmem. Nette görülen fiyatlar içinde şişirme fiyatlar da var ama yaz mevsimi olması sebebiyle fiyatların arttığı da bi gerçek. Galerilerin varmış madem. Öyleyse 10 tane 18 milyara 2004 collection hb bulursan hemen almaya gelcem.
-
quote:
quote:
quote:
Ben hiçbirşeyi kimseden iyi bildiğimi iddia etmedim ve bileceğimi de iddia etmem. Nette görülen fiyatlar içinde şişirme fiyatlar da var ama yaz mevsimi olması sebebiyle fiyatların arttığı da bi gerçek. Galerilerin varmış madem. Öyleyse 10 tane 18 milyara 2004 collection hb bulursan hemen almaya gelcem.
benm sana bulmama gerek yokki focus almak isteyen sıkı bi piyasa araştırmasından sonra pazar olsun net olsun istediği arabayı istediği fiyata bulur zaten. aracı bulduktan sonrada gerisi alıcıya kalmış bişey pazarlık kabiliyeti ve ticaret bilgisi olan herkes söylediğim rakamlara çok rahat alabilir dostum. ama illede istiyorum dersen ben sana focus yada başka bi araba konusunda yardımcı olurum rahat ol biz burda araba almak isteyen arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz sen ise milletin yaptığı yorumlara bu doğru bu yanlış diye kanaat getiriyosun. herkesin kendince bi piyasa bilgisi vardır ama doğru ama yanlış biz burda kardeşimize en doğrusunu göstermeye çalışıyoruz ki parası fazladan gitmesin diye. sonuçta burası bi forum sitesi görüş bildirme sitesi görüş yargılama yeri değil tartışmaya gerek yok bence sağlıcakla kal
-
Arkadaşlar İstanbulda değişik yerlerde 10 tane galerim var. Onun için piyasayı en iyi ben bilirim. 2004 model focus en fazla 15 bin eder. -
Alırken mi satarken mi
15 bine alp 20 bine satan çok çakala denk gelmişimdir. kâr koyulurda kardeşim bu kadarda olmaz ki.
Ah bide acımasız gerçekler havasında fiyat yorumu yapanlarda öldürüyor beni. -
murat3418 bende focus bakıyorum 1 aydır, 2001 hb ambiente az km li araçlara 17500 istiyorlar. 2004 model temiz focus 17 ye yok arkadaşım, hiç bir ilanda yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: aaykun
murat3418 bende focus bakıyorum 1 aydır, 2001 hb ambiente az km li araçlara 17500 istiyorlar. 2004 model temiz focus 17 ye yok arkadaşım, hiç bir ilanda yok.
haklısınız ilanlarda bulunmuyor malesef çünkü fiyatlar uçuk bakın ısrar ediyorum sağlam sorunsuz en baba 2004 model focus 18000 TL yi geçmez oda çok temiz olması şartıyla yoksa 17000 17500 dir edecek fiyatları. bulduğunuz arabalara yapacağınız tek şey pazarlık etme gücünüz ve ticaret bilginiz. size bi örnek vereyim geçenlerde nette bi sitede araba aldım netteki fiyatı 19500 TL idi ben arabayı 15850 ye aldım 17200 e sattım ederi 17000 civarıydı benim alacağım fiyat 15500 16000 civarıydı bu iş bu kadar basit. bakın ben burda araba almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ve uzman olduğum konuda konuşuyorum çünkü benim işim bu başka arkadaşlar gibi işim yada mesleğim olmayan şeyler hakkında atıp tutmuyorum. herkes uzman olduğu konuda fikirler beyan etmeli. umarım yardımcı olabilmişimdir.
-
arkadaşlar bende dün 2004 model 90.000 de füme rengi, brc tüplü, trigeri, baskı balatası yeni değişmiş focus aldım 3 parcada boyalıydı. 18.000 tl ye aldım.
yaklaşık 20 gündür ankara piyasasını dolşıyorum ve nette bakmadığım focus collection kalmadı. ama daha aşşağıda bulamadım bu ölçülerde şu anda piyasada bu araba 19-21 bin lira arasında
piyasa da hem düzgün arabaya hemde yaz olması sebebi ile çok yükselmiş. eğer beklemeye zamanın varsa ekimi bekle derim. yoksa o fiyatlara şu anda normal. -
arkadaşlar arabayı aldım ancak teknik detayların olduğu bir dökümanı olan warmıdır sizde? 2004 model ford focus collection 1.6 hb tam özelliklerini anlatan bir sayfada olabilir link verirseniz sevinirim. şimdiden teşkller -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aaykun
murat3418 bende focus bakıyorum 1 aydır, 2001 hb ambiente az km li araçlara 17500 istiyorlar. 2004 model temiz focus 17 ye yok arkadaşım, hiç bir ilanda yok.
haklısınız ilanlarda bulunmuyor malesef çünkü fiyatlar uçuk bakın ısrar ediyorum sağlam sorunsuz en baba 2004 model focus 18000 TL yi geçmez oda çok temiz olması şartıyla yoksa 17000 17500 dir edecek fiyatları. bulduğunuz arabalara yapacağınız tek şey pazarlık etme gücünüz ve ticaret bilginiz. size bi örnek vereyim geçenlerde nette bi sitede araba aldım netteki fiyatı 19500 TL idi ben arabayı 15850 ye aldım 17200 e sattım ederi 17000 civarıydı benim alacağım fiyat 15500 16000 civarıydı bu iş bu kadar basit. bakın ben burda araba almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ve uzman olduğum konuda konuşuyorum çünkü benim işim bu başka arkadaşlar gibi işim yada mesleğim olmayan şeyler hakkında atıp tutmuyorum. herkes uzman olduğu konuda fikirler beyan etmeli. umarım yardımcı olabilmişimdir.
murat3418 hocam bana o fiyatlarda temiz bir fokus bulabilir misiniz o zaman, bende bakıyorum ama hiç bulamıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yildizirfan
arkadaşlar arabayı aldım ancak teknik detayların olduğu bir dökümanı olan warmıdır sizde? 2004 model ford focus collection 1.6 hb tam özelliklerini anlatan bir sayfada olabilir link verirseniz sevinirim. şimdiden teşkller
Bir bayiye gidip şase numarası ile teknik belgenni kopyasını isteyin. Eğer sıfır alınıdğı bayiyi biliyorsanız siiznikini verielr yoksa başak bir aracın teknik belgesi de işinizie görebilir. inciğini cinciğini ordan öğrenirsiniz. yada merak ettiğinizi sorun yardımcı olur forumdan birilieri -
murat3418 bende 2002 üstü 90 altında km olan comfort yada collctio istiyorum 4 cam otomatik 2 yada 4 hava yastığı 18 tl var zorlarsam 18,500 olur yardımcı olurmusunuz temiz bir araba varsa
Benzer içerikler
- 1.0 ecoboost motor nasıl
- ford sync 3 uygulama yükleme
- ön cam rezistans
- ford focus teyp kodu
- ford focus trend x hangi paket
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X