Şimdi Ara

2004 ford focus collection 1.6 hb hakkında yardım edermisiniz_? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
23.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın fordfocus derdiniz nedir, adam ne güzel tavsiyelerde bulunuyor (murat3418), internet fiyatlarının çok şişik olduğunuda hepimiz biliyoruz, bir galericinin bizleri uyarması neden zorunuza gidiyor. piyasa değerlerini insanların bilmesinin size ne zararı var. siz aracınızı çok yüksek fiyattan satmaya çalışıyorsunuzda, murat3418 fiyatların gerçek değeri bu dediği zaman satışınızı mı engelliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaykun

sayın fordfocus derdiniz nedir, adam ne güzel tavsiyelerde bulunuyor (murat3418), internet fiyatlarının çok şişik olduğunuda hepimiz biliyoruz, bir galericinin bizleri uyarması neden zorunuza gidiyor. piyasa değerlerini insanların bilmesinin size ne zararı var. siz aracınızı çok yüksek fiyattan satmaya çalışıyorsunuzda, murat3418 fiyatların gerçek değeri bu dediği zaman satışınızı mı engelliyor.

Bilgisiz birisinin sizleri uyarması zoruma gitmez. Ancak konunun başından beri bahsedilen kişinin üslubu ve sarfettiği sözler böyle bir forum sitesine yakışmayacak sözler. Okumamış olabilirsiniz ama ben bazılarını sizin için kopyaladım bizahmet okuyun ona göre yorumda bulunun.

quote:

…terbiyesiz herif sana adam gibi bişey anlatıyoruz burda bilmediğin şey hakkında fazla bıdı bıdı yapmıcan anladığın şeyden konuşcan..

…ben 3 kuruş kazancam diye sonra sizin gibi kendini bilmez bi kaç herif poposunu yaydığı yerden atıp tutsun iyi iş valla…

…kendini bilmez arkadaşlar hala anlamadığı konularda dengesiz şekilde konuşmaya devam ediyorlar…

• quote:

Orijinalden alıntı: fordfocus

quote:

Orijinalden alıntı: aaykun

sayın fordfocus derdiniz nedir, adam ne güzel tavsiyelerde bulunuyor (murat3418), internet fiyatlarının çok şişik olduğunuda hepimiz biliyoruz, bir galericinin bizleri uyarması neden zorunuza gidiyor. piyasa değerlerini insanların bilmesinin size ne zararı var. siz aracınızı çok yüksek fiyattan satmaya çalışıyorsunuzda, murat3418 fiyatların gerçek değeri bu dediği zaman satışınızı mı engelliyor.

Bilgisiz birisinin sizleri uyarması zoruma gitmez. Ancak konunun başından beri bahsedilen kişinin üslubu ve sarfettiği sözler böyle bir forum sitesine yakışmayacak sözler. Okumamış olabilirsiniz ama ben bazılarını sizin için kopyaladım bizahmet okuyun ona göre yorumda bulunun.

quote:

…terbiyesiz herif sana adam gibi bişey anlatıyoruz burda bilmediğin şey hakkında fazla bıdı bıdı yapmıcan anladığın şeyden konuşcan..

…ben 3 kuruş kazancam diye sonra sizin gibi kendini bilmez bi kaç herif poposunu yaydığı yerden atıp tutsun iyi iş valla…

…kendini bilmez arkadaşlar hala anlamadığı konularda dengesiz şekilde konuşmaya devam ediyorlar…

burda murat beye ceza verilmiş fakat diğer arkadaşada ceza verilmeli diye düşünüyorum burda admin yanlış yapmış.

• bence büyük haksızlık var burda fordfocus arkadaşımız daha önceki msjlarda bir meslek gurubuna çakal demektedir.türkiyede hiç bir kimsenin hiç bir meslek gurubuna çakal demeye hakkı yoktur özellikle sordum cvp yazmadı mesleği nedir bu arkadaşın çok merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa-T

Alırken mi satarken mi

15 bine alp 20 bine satan çok çakala denk gelmişimdir. kâr koyulurda kardeşim bu kadarda olmaz ki.

Ah bide acımasız gerçekler havasında fiyat yorumu yapanlarda öldürüyor beni.

ÇAKAL kelimesini ilk kullanan arkadaş bu arkadaştır.

• o arkadaş onu murat bey'e ithafen kullanmamıştır 15 e alıp 20 e satanlar için kullanmıştır sense murat beye istersen kopyleyeyim 3-4 kez çakal deyip tahrik etmişindir uslubunu eleştirdiğin insana hangi uslubla cvp yazdığını senin insafına bırakıyorum..
  • hala galericilere çakal demektesiniz sizce bu uslub murat beyin uslubundan dahamı ağır dahamı hafif size soruyorum buna cvp verirseniz sevinirim...

ikinci sorum ise sizin mesleğiniz 3 kez soruyorum bu soruyu çok merak ettim bir meslek gurubuna çekinmeden çakal demektesiniz acaba bu değerli arkadaşımızın mesleği nedir öğrenebilirmiyim?
  • hala ısrarla çakal sırtlan demektesiniz msjlarınızın defalarca silinmesine rağmen çakal diyorsunuz ve kendinizi haklı gibi görüyorsunuz ilginç gerçekten..

mesleğinizi söylememenizin nedeni burdaki insanların sizin mesleğinizinde eleştirilcek yönlerini bulabilcek olmalarımıdır acaba ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

hala ısrarla çakal sırtlan demektesiniz msjlarınızın defalarca silinmesine rağmen çakal diyorsunuz ve kendinizi haklı gibi görüyorsunuz ilginç gerçekten..

mesleğinizi söylememenizin nedeni burdaki insanların sizin mesleğinizinde eleştirilcek yönlerini bulabilcek olmalarımıdır acaba ;)

Olayı nerden nereye taşıdın. Tebrik ederim.
  • iyide sen kendi ağzınla söylüosun zorda kalmadıkca kimse galericiye gitmez galericide bu zor durumda arabyı al sat yapıosa şöyle böyledir diye bende merak ettim kendimce acaba sizin mesleğiniz ney die sadece merak ;)
  • quote:

iyide sen kendi ağzınla söylüosun zorda kalmadıkca kimse galericiye gitmez galericide bu zor durumda arabyı al sat yapıosa şöyle böyledir diye bende merak ettim kendimce acaba sizin mesleğiniz ney die sadece merak ;)

Etme.
  • o zaman sende milletin mesleğine laf ETME
  • quote:

o zaman sende milletin mesleğine laf ETME

• komik değil bence ama hayat senin bu şekilde başkalarının mesleğine laf ederek yaşabilirsin yorum yok ama o meslek senin dediğin gibi tuzaklı bi meslek olsa türkiye cumhuriyetiinin mahkemeleri o mesleğin yapılmasını yasaklardı neyse fazla tartışmıycam çünkü pek objektif değilsin milletin mesleğine laf edersin ama kendi mesleğini söyleyemezsin ama emin ol öğrenci bile olsan binbir türlü kötülük anlatabilirim sana

yolun açık olsun
  • Geçmiş olsun
  • arkadaşlar siteye yeni üye sayılırım ve tam olarak çözemedim. yeni konu yada topic diyosunuz sanırım açmak istiyorum ama nasıl nerden yapacağımı bilmiyorum. birde hangibir gruba nasıl üye olabilirim? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • vayt arada beni de mi banlatacanız
  • arkadaşlar focus 1 ile ilgili bilgi verin. birde araba almanın en uygun zamanı ne zamandır.
  • dostum araba almadın mı sen daha? konuştuğumuzda çok aceleci görümüştüm seni almışsındır diye düşündüm
  • yok be abi almadım daha 4-5 senedir araba hasretim var acele etmek istemiyorum bayramsonu bakacaz artık gecen bi araba vardı sahibindende 95 bin tüplü 19,500 aradık gidicektim plakayı sordum antepmiş kaza yok dedi 2 kaza varmış bende vazgeçtim çok pahalı nasip bakalım. sahibindene bak bana yardımcı ol yav abey
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.