Şimdi Ara

2004 Kia Rio Alınır mı ?Tavsiye?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
44.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaslar siz kia kullanıcılarından 2003-2004 model kia rio (benzinli) arac hakkında bilgi almak istiyorum. kardesim araba bakıyor su aralar ve en yuksek model yılı olan fiyat olarak da (12.000.-YTL civarı) en uygunu kia rio olarak carptı gozume ama bu arac hakkında hicbir bilgim yok dıs gorunus olarak hosuma gidiyor ic mekan da guzel ancak bu aracı kullanan var mı ? tavsiye eder misiniz?

• tipi hosuna gittiyse alınabilir bi arac o fiyata en ideallerindendir..temiz bişi bulmaya calısırsanız iyi olur..
  • ben aldım 2004 Kia Rio.. hemde 15 gün önce... yeni kullanıcıyım başka araclarla kıyaslama yapmam yanlış olur... ancak ben şunu söyleyebilirim... o paraya yüksek model bi araba almak pek mümkün değil... arac seni memnun edecektir... yaşadığın şehirde servisi varsa sorun yok diyorum.. tam bir aile arabası diyebilirim... ben genç işi diye aldım ama aile arabası türünde.. siteşın (okunuşu) modrelini aldım bana görede zaten estetik güzelliğe sahip arac...

12 bin ytl ye 2003 bulursun ama dikkat et servisine götürmeden alma derim (tüm marka ve modeller için gecerli bu)... ben 13.700 aldım... zaten bu bölümdede başlığım var biraz incele istersen...

artı Kia olması şart değil cheorlet inde çok güzel modelleri var.. onlarda ucuz...

• Ben aracı kullanıyorum ve çok memnunum eğer ilgilenirsen sana ben deki aracı satabilirimhttp://www.sahibinden.com/kacirilmaz_firsat_lpg_liWQQaXQQ6458049WQQpXQQdisplayitembu linketn aracı inceleyebilirsin

• Benzin istasyonu sahibi bir hayat arkadaşınız var ise neden olmasın . Bir depoyla 300km gidiyor alet . Aldıgıma bin pişman oldum , 7 tane servis dolaştım hepsinden sorun yok cevabını aldım , araç inanılmaz benzin yiyor , hiç gerek yok böyle bir araca para vermeye . Eski arabamı kullanıyorum (92 model corsa) kia ise garajda yatıyor .
  • ben olsam o fiyata doğan alırım daha iyi yada partner
  • arkadaşlar başımdan geçen bi olay üç araç peşpeşe yola çıktık aynı yerden lpg leri doldurduk bende 99 model enjeksiyonlu broadway arkadaşta 2000 model kia pride diğeride renault 12 inanın 350 km sonra broadway 43 ytl lik lpg aldı aynı pompa dan pride 30 ytl aldı hemde pompayı bayağı bastırdı pompacı ağzım açık kaldı şimdi arkadaş prideyi sattı... 14 bin liraya 2004 model rio aldı benzinli 170-180 civarı yakıyo diyo.
    bence kialar gerçekten az yakan araçlar
    ya sizin araçta bi sorun var yada benim gördüğüm araç ta bi gariplik var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2003 model ile 2004 model arasında makyaj lama tipi ve göüs farkı var yakından incelemeni tavsiye ederim 12000 olanı 2003 olandıe lpg li ve temiz olanı 14000 den aşağı bulamassın ilgilenirsen sahibinden.com da örnekleri var. bu sayfa dada resmi olan araç ta satlık .
  • 2004 Model 1.5 Rio eniştemde vardı.

Aracın motor ses yalıtımı çok kötü.Motorun bütün gürültüsünü içeri alıyordu...

Defalarca farklı servise götürdü ama servislerin verdiği cevap şuydu ;

Motoru güçlü olduğu için bu kadar gürültü yapıyor...Hadi ya ?! Duyan da arabada 3.0 turbo motor var sanacak...
  • arkadaşlar bende 2004 model gordum bu arabadan 1.5trend modeli fiyatı 10.000 TL çokta temiz duruyor , sizce alsam problem yaşarmıyım kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirmi acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaydee

arkadaşlar bende 2004 model gordum bu arabadan 1.5trend modeli fiyatı 10.000 TL çokta temiz duruyor , sizce alsam problem yaşarmıyım kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirmi acaba

http://www.sahibinden.com/2004_model_rio_1_5_trendWQQaXQQ12335469WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto#mega3

araç bu arkadaşlar ne dersiniz alınırmı fiyatı benim icin makul

• quote:

Orjinalden alıntı: 20.000.000TL

Benzin istasyonu sahibi bir hayat arkadaşınız var ise neden olmasın . Bir depoyla 300km gidiyor alet . Aldıgıma bin pişman oldum , 7 tane servis dolaştım hepsinden sorun yok cevabını aldım , araç inanılmaz benzin yiyor , hiç gerek yok böyle bir araca para vermeye . Eski arabamı kullanıyorum (92 model corsa) kia ise garajda yatıyor .

yuhh.. kullanmasak yedirceksin millete.. sen önce hesaplama yöntemini öğren..

sallanırda bu kadar sallanırmı.. 7 servis dolaşmış mış.. bişey derdim ama banlanırım.. ya bi söylesene 7 servisi nerde buldun.. istanbulda bile yoktur 7 servis.. ankarada 3 tane servis var..

benzinde ölçüm yapmadım fakat gaz durumunu söyleyim sana.. son 6 ölçümün ortalaması 165 krş.. bu çok iyi.. sıralı sistem bile değil.. düşün artık.. benzini içiyormuş görende ford mastekten bahsediyor sanar..

kendi arabam olduğu için değil kötülemeninde dengesi olması gerektiği için sinirlendim..

• Merhabalar, 2004 model Rio aracımı 33000 de aldım LPG taktırdım ve şu an 48000 km de.
    Aracın artıları fiyat ve performans açısından memnun edici. Bu fiyata bu kalitede bir araç bulman zor. Fiyatı ikinci eli fazla tutulmadığından ucuz ve km'si düşük oluyor. Benzinli kullanmadım ama satan adam 200-250 kuruş yaktığını söyledi. Ankara şartlarında LPG (1,53 tl) ile şehir içi ve yokuş yollarda kışın 165-170 arası yakar, tabi kullanıma bağlı, ki ben agresif kullandığım söylenir. Şehir dışı 2 ay önce 55 tl LPG ile 520 km Adana yolu yaptım ve bunun 40 km si şehiriçi kullanımdı. Yol çok rüzgarlıydı, aracı savuruyordu. Ortalama hız 90-100 arası. Ancak dönüşte 460 km ancak gelebildim (ortalama hız 100-110) çünkü otobanda biraz hız denemesi yapmıştım.
    Yedek diğer markalara hatta yerlilere göre parçası ucuz. Bunun dışında klima ve hava yastığı özellikli muadil bir arabayı bu fiyatlara bumak zor.
    Aracın en büyük eksisi motor sesinin çok fazla olması ama alışırsın. Diğer bir eksi pedalların çok yüksek olması, ayağı yoruyor. İkinci eli fazla tutulan araçlardan değil.
    Bugüne kadar motorla ilgili tek bir arıza oldu o da dik yokuşta aracın teklemesiyd. Buji ve buji kablosunu değiştirdik bi ara geçti ama şimdi tekrar başladı. Nedenini halen bulabilmiş değilim.
    Ama yinede tavsiye edebileceğim ve sıkıntı çıkarmayacak bir araçtır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.