Bildirim
2004 laguna 1,6 privilage mi 2004 vectra 1,6elegance mi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hiç kullanan yok mu? -
ben vectrayı bilirim ve öneririm konfor-yoltutuş-sorusuzluk var onda
200.000de sattık 22.500de lpg takıldı. ondaki bazı ayrıntılar passatta yok
mesela yazın kumandasından 4 camı 2 parmak açabiliyordunuz .
rutin bakım dışı aks kafaları ve amortisör değişti birkez. fren balataları
30.000 civarı biterdi 4 disk freniyle iyi dururdu.
passatta cam açık unutup kitleyin camı bile kaldırmıyor bunu bile çok görmüşler
2012 comforta 72 binlik arabada böyle eksik küfrettirir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 24 Şubat 2013; 0:11:19 > -
Laguna kullanıyorum. Temizini bulup alırsan üzeceğini sanmıyorum. Vectra kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum.
Forumda Laguna başlığı var; Vectra başlığı da vardır herhalde. Bi göz atarsan faydası olur. Kronik arızaları, parça fiyatları hakkında bilgi alabilirsin. -
doğru forumlarda 2 side var ama lagunacılar laguna iyi diyo vectracılar vectra iyi o yüzden ikisi hakkındada bilgileri deneyimleri olanlardan yardım istiyorum birazda -
laguna da daha donanımlı bi elektrik aksam var alacagım araba 10 yaş civarında olacak arıza cıkartırmı masrafı ağır olur mu bu beni düşündüren birazda vectranın 2. eli daha kuvvetli o var bide
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- renault scenic 2001 otomatik vites yorumları
- megane 4 esp kapatma
- clio 2 lastik ebatları
- clio paket sıralaması
- fluence geç çalışma problemi
- renault logan
- clio evolution 1.0 tce x-tronic 90 hp özellikleri 2024
- renault duster 2024 fiyat listesi
- renault espace 2024
- sıfır araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X