Bildirim
2004 laguna 1,6 privilage mi 2004 vectra 1,6elegance mi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hiç kullanan yok mu? -
ben vectrayı bilirim ve öneririm konfor-yoltutuş-sorusuzluk var onda
200.000de sattık 22.500de lpg takıldı. ondaki bazı ayrıntılar passatta yok
mesela yazın kumandasından 4 camı 2 parmak açabiliyordunuz .
rutin bakım dışı aks kafaları ve amortisör değişti birkez. fren balataları
30.000 civarı biterdi 4 disk freniyle iyi dururdu.
passatta cam açık unutup kitleyin camı bile kaldırmıyor bunu bile çok görmüşler
2012 comforta 72 binlik arabada böyle eksik küfrettirir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 24 Şubat 2013; 0:11:19 > -
Laguna kullanıyorum. Temizini bulup alırsan üzeceğini sanmıyorum. Vectra kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum.
Forumda Laguna başlığı var; Vectra başlığı da vardır herhalde. Bi göz atarsan faydası olur. Kronik arızaları, parça fiyatları hakkında bilgi alabilirsin. -
doğru forumlarda 2 side var ama lagunacılar laguna iyi diyo vectracılar vectra iyi o yüzden ikisi hakkındada bilgileri deneyimleri olanlardan yardım istiyorum birazda -
laguna da daha donanımlı bi elektrik aksam var alacagım araba 10 yaş civarında olacak arıza cıkartırmı masrafı ağır olur mu bu beni düşündüren birazda vectranın 2. eli daha kuvvetli o var bide
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X