Şimdi Ara

Renault 1.4 Authentique 2007

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Renault 1.4 Authentique 2007 Bu Aracı Nasıl Bilirdiniz... Tavsiyeleriniz Benim İçin Çok Önemlidir...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault 1.4 Authentique 2007: Bilgiler ve Yorumlar

Renault 1.4 Authentique, 2007 yılında üretilen, Renault Clio ve Renault Symbol modellerinde bulunan bir motor seçeneğidir. Uygun fiyatı ve düşük yakıt tüketimiyle bilinmektedir.

Renault Clio 1.4 Authentique

Renault Clio 1.4 Authentique, B segmenti bir hatchback olup, 1.4 litrelik benzinli bir motora sahiptir. 98 beygir güç ve 127 Nm tork üretir. 0'dan 100 km/s hıza 11,3 saniyede ulaşabilir ve maksimum hızı 185 km/s'tir.

Renault Symbol 1.4 Authentique

Renault Symbol 1.4 Authentique, Clio ile aynı motor ve performans özelliklerine sahip, ancak daha geniş bir bagaj hacmine sahip bir sedan modelidir.

2007 Symbol 1.4 Authentique Özellikleri

• 1.4 litre benzinli motor
    • 98 beygir güç, 127 Nm tork
    • 0-100 km/s hızlanma: 11,3 saniye
    • Maksimum hız: 185 km/s
    • Yakıt tüketimi: Şehir içi 7,3 lt/100 km, Şehir dışı 4,9 lt/100 km

2007 Clio 1.4 Authentique Özellikleri

• Aynı motor ve performans özellikleri
    • 5 kapılı hatchback gövde
    • Daha küçük bagaj hacmi

Renault 1.4 Authentique Yorumları

Renault 1.4 Authentique, kullanıcı yorumlarında genellikle şu özellikleriyle olumlu karşılanmaktadır:

• Uygun fiyat
    • Düşük yakıt tüketimi
    • Günlük kullanım için yeterli güç
    • Geniş iç mekan (Symbol modeli için)

Ancak bazı kullanıcılar şu yönlerini olumsuz olarak değerlendirmektedir:

• Yüksek hızlarda gürültülü kabin
    • Sert süspansiyon
    • Sınırlı donanım özellikleri (bazı modellerde)

Genel olarak Renault 1.4 Authentique, bütçe dostu ve düşük maliyetli bir ulaşım seçeneği arayan sürücüler için uygun bir araçtır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Renault Modeli nedir?
    MeganeII mi?
  • İyi bilirdik.
    Hakkınızı helal ediyor musunuz?
    Helal olsun.
    Helal ediyor musunuz?
    Helal olsun.
    Helal ediyor musunuz?
    Helal olsun.
    Merhum da size helal ediyor.

Bu nasıl soru ya.
  • Teşekkürler Kusura Bakmayın Haklısınız Clio symbol Yazmayı Unutmuşum... Ncap Lpg Taktırmam. Çok Yakarmı Acaba...
  • fiyat olarak ne vereceksiniz 2007 clio ya? konforsuz her yönüylezayıf bir araç, yolda seni yorar.. motor problem çıkarmaması, 2. elinin kuvvetli olması, parça fiy. uygunluğu artıları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

Orijinalden alıntı: tokerserhat

Arkadaşlar Renault 1.4 Authentique 2007 Bu Aracı Nasıl Bilirdiniz... Tavsiyeleriniz Benim İçin Çok Önemlidir...

symbol olarak düşünürsek klima tek airbag abs yok makyajlı kasa....1.4 motor lpg ile ekonomik ve tatminkar performansı var...çok konfor beklemeyin ama çok da rahatsız araç değil...bagajı büyük içi dar sayılır....genel olarak piyasası olan parçası bol ve ucuz araçlar......

abs yok mu bunlarda ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet aveo 1.2 8v 2006
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiayat Olarak 16 Bin Tl.. Yılda Ortalama 10 Bin Km Çok Bile Ortalama 7 Bin Km Falan Yapıyoruz... Aile Aracı Olarak Zaten Alırıyoruz... Konfor Bana Göre Var Şimdi Eşşekten İnip Ata Biniyoruz Malum Dimi... :) Saygılarımla...
  • Aynısının 2005 modeli bende var. Tam 49300 küsür km. deyim. Ekim 2004'de almıştım. Bu güne dek büyük birsorun yaşamadım. Periyodik bakım harici servise gitmedim. Bir depo benzin ile İstanbu içi 550 km. en fazla 580km yol yapabiliyoum. Şehirler arası ise 750 km yol gidebiliyorum bir depo ile. V 110-120km ile gidiyorum TEM harici yolda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.