Bildirim
2004 model megane II HB DYNA 1.6BVA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: karadr
http://www.sahibinden.com/sahibinden_66000de_otomatik_tiptronik_megane_1_6_dynamique_hb-74WQQaXQQ23803535WQQpXQQdisplayitem
ben satıyorum...
bu resimdeki araç sizin mi?çünkü bu araç bir kaç ay önce satılıktı pertten çıkma bir araçtı 15-16 civarı para istiyorlardı -
resmi temsili koydum, vaktim olmadıgından foto çekemedim. benim arac dynamique modeli kapı kolları krom, jant var, tekerler yeni vs..yani daha dolu bir araç... -
Bende bahsettiğin aracın sedanı var. Hız sabitleyici özelliği de var. Tiptronic vites ile hız sabitleyici çok uyumlu. Hızı 80'e sabitlediniz, yokuş çıkarken 4. viteste çıkamıyor ve araç 3. vitese geçip yokuşu 80 km/h ile çıkıyor. Araç 4 vitesli. İlk 2 vites koltuğa yapıştırıyor. 4. viteste 3000 devirde araç 110 km/h hızda bulunuyor. Fakat vites geçişleri VOLKSWAGEN araçlar kadar hızlı değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X