Şimdi Ara

2004 model Opel Corsa 1.3 ctdi sport tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Soru 1: Elimde 12.000 TL civarında bir para var ve araba almak istiyorum.2004 model Opel Corsa 1.3 CDTİ sport tek kapı araç var.Koltuk ve cam takılıp hususi oto olarak ruhsata işlenmiş.Muayenesi yeni yapılmış.Araç 180.000 km de.Araca fiyat olarak 11.250 yazmış sahibi.Bugün aradım arac motor kitlemiş, şuan servisteymiş,motor yenileniyormuş.Yaklaşık 2000 TL civarında parça almış servise götürüyormuş.Sahibi aynen böyle dedi.Sonuçta motor sıfırlanmış olacak ama yinede emin değilim.İyi bir durum mu yoksa kötü bir durum mu motorun kitlenmesi ve sonrasında sıfırlanması?Bu işlerden pek anlamam.Bu nedenle sizin görüşünüzü almaya karar verdim.3-4 gün sonra ara tekrar görüşelim, bu sorun ortaya çıkınca satışı durdurdum 3-4 gün sonra satıp satmayacağıma karar vereceğim dedi sahibi.Bende 3-4 gün sonra ararım dedim adama.

Bu durumda bu araç alınır mı?

Soru 2: Yine aynı model başka bir araç var.147.000 km de ve 13.000 tl istiyor sahibi.tek kapı koltuklu camlı.ruhsata hususi olarak işli.13.000 tl bu arac için uygun mudur.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

• 3 kapılar sanırım ticariden dönme oluyor. Her yıl muayeneye girme ve yüksek vergi gibi dezavantajları hususiye çevrilince değişiyor mu? Bunu araştırmanızda fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.