Şimdi Ara

2004 Monde0 2.0 Ghia Hangi LPG Kiti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arabayı alalı 2 hafta oldu. Sürekli forumlarda geziniyorum.
    Bir tane benim arabaya uygulanmış ve yorum olan bir yer bulamadım.
    En sonunda kafama dank etti. "Ne diye bu güzel foruma sormuyorum diye".

İst. Büyükçekmece deyim. Buralarda Zavoli bayi için ustalıkları iyi deniyor.
    Zaten Bosch car servisi aynı zamanda ama bir türlü kafama yatan bir marka olmadı.

Hakikaten değerli yorumlarınızı almaktan memnuniyet duyarım.
    Saygılarımla.

• brc
  • brc
  • Ben de yaygın servis yedek parça arkasında duran distribütör nedeniyle BRC düşünüyordum ama uzak durmamın nedeni enjektör şıkırtısı..Motordan acayip bir ses geliyor dizelden daha gürültülü geldi bana..
  • lpg çok ciddi bir olay ve tercih edeceğin marka ve taktıracağın usta çok önemli.
    yani çok pahalı lpg kiti markalarıyla çok sorun yaşayanları da bu forumda okudum
    en ucuz markalarla yıllardır sorunsuz lpg kullananları da bu forumda okudum
    dolayısıyla sabit bir gerçek var iyi bir ustaya taktırman gerekiyor.
    kullandığım araç 98 model bravo hgt 2.0l her ne kadar alışık olsam da benzin yakmıyo içiyo.
    henüz lpg kiti taktırmaya cesaret edemedim ama yaklaşık 3 yıldır lpg kiti taktırma düşüncesindeyim ve sürekli bıkmadan lpg forumlarını okuyorum.
    marka olarak cgs'yi bir araştır derim.

saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenkonu

lpg çok ciddi bir olay ve tercih edeceğin marka ve taktıracağın usta çok önemli.
    yani çok pahalı lpg kiti markalarıyla çok sorun yaşayanları da bu forumda okudum
    en ucuz markalarla yıllardır sorunsuz lpg kullananları da bu forumda okudum
    dolayısıyla sabit bir gerçek var iyi bir ustaya taktırman gerekiyor.
    kullandığım araç 98 model bravo hgt 2.0l her ne kadar alışık olsam da benzin yakmıyo içiyo.
    henüz lpg kiti taktırmaya cesaret edemedim ama yaklaşık 3 yıldır lpg kiti taktırma düşüncesindeyim ve sürekli bıkmadan lpg forumlarını okuyorum.
    marka olarak cgs'yi bir araştır derim.

saygılarımla...

3 yıldırmı dostum Allah kolaylık versin, aracı satmanız yakındır herhalde şaka bir yanada arac motorunuzun özellikli farklı bir durumu mu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 22 Aralık 2009; 10:53:15 >

• Bu kasa mondeosunda atiker kullanan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.