Şimdi Ara

2004 opel astra 1.6 enjoy 23000 ne alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benzinli -otomatik- sürtmelerden dolayı boyalı

• Komple veya bel altı diye tabir edildiği şekilde boyalıysa senelerce bineceğim acil satmam gerekmez kolay kolay diyorsanız, gerçekten sürtmeden boyatmış ise fiyat fena değil LPG var ise. Yalnız şanzımanı pek başarılı bir şanzıman değil, easytronic. Pazarlık konusunda ısrarcı olmanızı da tavsiye ederim, o araç kolay kolay satılmaz indirdiğiniz her rakam kardır. Aracın ilanı var mı?
  • Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    Güvenilir bir yerde sadece sürtmeden kaynaklı boyalar var. Lpg yok. Ben takmayı düşünüyorum.

İlanı yok.
  • Bahsettiğim gibi easytronic sorunlu bir şanzıman. LPG masraflarıyla beraber ortalama 2.000TL'ye mal olacak. Yani araç size en aşağı 25.000TL'ye gelecek. Benzinlilerin yazın düşük kilometreli ve temizlerinin piyasası 25.500-26 yazılan rakamlar idi 500-1.000TL pazarlıkla 24.5-25'e alınabiliyordu. Dizelleri de 26-27'ye gidiyordu. Şimdi piyasa ne durumda bilmiyorum takip etmiyorum bunların piyasasını ama bence kesinlikle cazip bir seçenek değil şu taktirde.

Bu arada aracın Astra H olduğunu varsayıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 18 Şubat 2014; 22:29:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.