Şimdi Ara

2004 PASSAT 1.6 ALZ MOTOR BENZİNLİ (LPG) YAĞ SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..Bende 2004 model VW Passat var..1,6 ALZ Motor benzinli (LPG li)...Arabam için castrol 5w30 edge 'mi kullanmam lazım?Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..Birde internette aynı yağ fakat farklı fiyatları var..Acaba bunlarında çakmaları oluyormu?Son bir sorumda diyelimki arabaya 10w40 yağ konuldu ve eksildi bunun üzerine 5w30 koysak bir zararı olurmu?İlginize şimdiden teşekkürler..Saygılar....

• Bu araçların yağının 5w40 olduğunu söyleyen okadar çok ustayla görüştüm ki bende artık 5w40 koyuyorum.
    Daha önce 5w30 kullanıyordum yetkili servis 5w30 yağ kouyordu.5w30 yağda eksiltme yaptığını da söyleyenler var tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f5s5b5

Merhaba arkadaşlar..Bende 2004 model VW Passat var..1,6 ALZ Motor benzinli (LPG li)...Arabam için castrol 5w30 edge 'mi kullanmam lazım?Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..Birde internette aynı yağ fakat farklı fiyatları var..Acaba bunlarında çakmaları oluyormu?Son bir sorumda diyelimki arabaya 10w40 yağ konuldu ve eksildi bunun üzerine 5w30 koysak bir zararı olurmu?İlginize şimdiden teşekkürler..Saygılar....

Aracınıza hangi yağı koyacağınızı buldunuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocali -- 1 Mayıs 2013; 21:37:00 >
  • Bugün yag alayim dedim 5w40 edge usta bu yag olmaz dedi.Oysa yillardir bu yagi kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 9 Ağustos 2016; 4:44:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.