Şimdi Ara

2004 POLO COMFORTLİNE NASILDIR ALINIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende 99 opel combo var iş için almıştım 1 sene oldu ama artık işime yaramıyo galeriden almıştım araba 6 aydır ilanda satamadım bir türlü ,comboyu aldığım galeride polo var benim arabayı 6500 sayıyo . polo nasıldır çok sorun çıkartırmı yakıtı nasıldır
    aracta 5 parca boya var kaskodan yaptırılmış büyük hasar yok 1000 tl falan hasar kaydı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-ay -- 6 Mart 2013; 13:02:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onur-ay

Bende 99 opel combo var iş için almıştım 1 sene oldu ama artık işime yaramıyo galeriden almıştım araba 6 aydır ilanda satamadım bir türlü ,comboyu aldığım galeride polo var benim arabayı 6500 sayıyo . polo nasıldır çok sorun çıkartırmı yakıtı nasıldır

Çok yakar, motoru küçük olduguna bakmayin 50 kurus civari yakiyor, bizde vardı ondan biliyorum.

• Şahsen galeriden bir çöp almam. Ama başka çare yoksa araç temizse alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 6 Mart 2013; 12:44:30 >
  • Forumda bu kadarmi kullanan var yokmu baska kullanan bilen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lpg ile kullanılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

quote:

Bende 99 opel combo var iş için almıştım 1 sene oldu ama artık işime yaramıyo galeriden almıştım araba 6 aydır ilanda satamadım bir türlü ,comboyu aldığım galeride polo var benim arabayı 6500 sayıyo . polo nasıldır çok sorun çıkartırmı yakıtı nasıldır

Çok yakar, motoru küçük olduguna bakmayin 50 kurus civari yakiyor, bizde vardı ondan biliyorum.

Hocam arkadaşımda var çok fazla yakmıyor diyor bana hatta 2 sene ev arkadaşımdı kendisi aracı kullanmışlığımda var sürmesi vs çok rahat tabi kendisi biraz beceriksiz olduğu için arabayı pert etti nerdeyse değişmeyen tek yer jantlar kaldı.

• Cvplar icin tsk ederim .peki hasar kaydi bi sorun cikartirmi bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o paraya dizel fiesta bakabilirsin bence
  • 2004 model 5 parça boyalı poloya 19400 tl vermeyin yazıktır ya. O paraya 2007-2009 g.punto, getz,fiesta alırsınız üstelik dizel bile alınır 20 bine. Bence o arabanın değeri 15 dir maksimum 16.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

2004 model 5 parça boyalı poloya 19400 tl vermeyin yazıktır ya. O paraya 2007-2009 g.punto, getz,fiesta alırsınız üstelik dizel bile alınır 20 bine. Bence o arabanın değeri 15 dir maksimum 16.

benim aracı alan tek kişi bu galeri olduğu için başka alternatif yok
  • Sıfır aldığım 2004 model basicline'ı kullanıyorum. 50 kuruşu abartmışlar karışık olarak 40 kuruş bile yakmıyor benimki.
    Daha bi 5 yıl binmeyi düşünüyorum.

Aracını satamıyorsun, madem başka alternatifin de yok, biraz daha düşürtüp fiyatını al bence.
    Sorun yaşamadan bineceğin bir araçtır (temiz olduğunu varsayarak söylüyorum).
  • suzuki swift der kaçarım çok daha mantıklı bir seçim olur bu paralara. 7 airbag, dijital klima gibi bonuslar içinde dua edersiniz. üstüne az yakar.
  • quote:

aracta 5 parca boya var kaskodan yaptırılmış büyük hasar yok 1000 tl falan hasar kaydı var

Cok para

Ben boyasiz kazasiz 2004 poloyu 21.500'e sattim otomatikti araba

Cok yakiyor birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 9 Mart 2013; 20:50:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.