Şimdi Ara

2004 Slim Naptıysam Bir Türlü Kasma Sorununu Çözemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 slim pspm var geçenlerde durup dururken kasmaya başladı 8gb çkama hafıza kartı vardı heralde bozuldu dedim gittim Sandisk 4gb aldım ama gene kasıyor yeni oyunlar denedim olmadı napıcam ben bu cihazı elimde kaldı :(((

• quote:

Orijinalden alıntı: FOMOCO3230

2004 slim pspm var geçenlerde durup dururken kasmaya başladı 8gb çkama hafıza kartı vardı heralde bozuldu dedim gittim Sandisk 4gb aldım ama gene kasıyor yeni oyunlar denedim olmadı napıcam ben bu cihazı elimde kaldı :(((

Eğer cihazınızda CFW yüklü ise, XMB menusündeyken "SELECT" butonuna bas. Karşına çıkacak olan VSH Menusundeki ilk iki seçeneği 166/333 şeklinde değiştir. Oyunlarda filan kasma yapmasının büyük nedeni buradaki ayarlarla alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkCSO

quote:

2004 slim pspm var geçenlerde durup dururken kasmaya başladı 8gb çkama hafıza kartı vardı heralde bozuldu dedim gittim Sandisk 4gb aldım ama gene kasıyor yeni oyunlar denedim olmadı napıcam ben bu cihazı elimde kaldı :(((

Eğer cihazınızda CFW yüklü ise, XMB menusündeyken "SELECT" butonuna bas. Karşına çıkacak olan VSH Menusundeki ilk iki seçeneği 166/333 şeklinde değiştir. Oyunlarda filan kasma yapmasının büyük nedeni buradaki ayarlarla alakalı.

yaptım onuda yaptım ama hala kasıyor. ancak binm cihazım kartı okumuyor üstüne ince kağıt yapıştırıp öle takıyorum kartı acaba başka bir donanımsal sorun mu war cihazda

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkCSO

quote:

kardeşim allah razı olsun ne muradın varsa versin mesjı dikkatlice okuyunca anladım sadece ilk şeçeneği değiştiriyodum 2. seçeneği ellemiyodum onuda yapınca düzeldi çok teşekkür edrim konu çözülmüştür kapatıla bilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.