Şimdi Ara

2004 Toyota Avensis Elegant 128bin km Servis Bakımlı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-temiz-avensis-942238532/detay/

Üzerindeki Lastikler 3000TL (Bridgestone turanza T005) 6 aylık ve kışık lastiklerinide vereceğim.

Subap ayarı yaptırdım 1000 TL( lpg ile kullanımdan dolayı rölantide dalgalanan devir saati problemi benim aracımda yoktur ve LPG'siz kullanıyorum. Shell fişlerim duruyor.

4 disk 4 balata 2000 TL

Fren hidrolik hortumları ve fren yağı 500 TL

Baskı Balata 3500 TL

Akünün garantisi devam ediyor.

Ön arka rot balans vs herşeyi yaptırdım.

Araç gerçekten çok konforlu 10 airbag dolby ses sistemi yağmur sensörü kararan ayna vs. sadece gidişi beni tatmin etmiyor uzun yıllar masrafsız binilebilecek bir araç en ufak trim sesi yok. 2019 yılında 15 yılını dolduran bütün avenisleri toyota servisi çağırıp ücretsiz olarak hava yastığı ecu beynini sensör ve fişeklerini değiştirmiştir.

• Güzel şakaymış:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siz gerçekten bu fiyata bu arabayı satacağınıza inanıyor musunuz? Normalde böyle şeylere takılmam isteyen istediğini yazar ama sizinki epey bir abartı olmuş. Üste 5 bin daha koyar 2010 alırım.

• 130 bine 2010 kasa link atar mısın 150bin km servis bakımlı ve bu kondüsyonda. Sadece benzin koyup gideceğim 1 yıl boyunca sanayiye yolumu düşürmeyecek lastik muayne baskı balata vs masraf çıkarmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mal senin usta istediğin fiyatı yazabilirsin. Polemiğe girmeyi sevmem bu fiyata satamazsın dedim lafımın da arkasındayım. İyi günler

• Hayır gelip niye salça oluyorsun konuya, senin gibileri çok iyi tanırım kesinlikle uyanık geçinen alsatçı memur tayfasındansın. Keşke 90 yazsaydım da sen alıp 115e sattıktan sonra sabah 8deki işine 9da gelip 10a kadar bayat puaça ve çayla kahvaltı yaparken mesai arkadaşlarına gururla anlatsaydın. Evin 2. aracı çocukluk hayalimdi bu araba sitedeki en temizini 10bin fazla vererek aldım. Aciliyetide yok memnunum araçtan bu arada catlamayacaksan söyleyim 120ye biriyle anlaştık araç başında 118 verdiler vermedim.Favoriye ekleyen 34 kişiden biride sensin eminim izlemeye devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.