Şimdi Ara

200 bini kmyi devirmiş benzinli avensis mondeo alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benzin +lpgli 2010 model avensis yada mondeo düşünüyorum. Piyasa fiyatından 10 bin aşağı veriyorlar. İleride sıkıntı yaşarmıyım.

Bakımlı felan olursa diyeceksiniz. Bilmediğim, uzaktaki arabanın bakımlı olacagını nasıl bilebilirim. Herkes bakımlı diyor, servis bakımlı arabada piyasada çok az ve tuzlu.

Experde compütestte soksam motorun durumu ortaya çıkarmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 145000 km de lpgli mondeo mk4 aldım 2008 model. Şuan 174000 kmde. Şükür sıkıntı yaşamadım. Ama illaki subap sorunu, triger, baskı balata gibi masraflar muhtemeldir.
  • Gayet de alınır zaten o yaşta araçlar için düşük kilometreler inandırıcı gelmiyor.

İşini iyi yapan bir ekspertiz firmasına götürüp baktırmanızı öneririm.

Benim fikrim uzun yolda kilometre yapmış, LPG takılma tarihi belli, bakımları zamanında yapılmış Avensis uygun olur.

Fakat üstteki üyenin dediği gibi olası masraflara hazır olun ne kadar bakımlı olsa da.

• ek olarak,kompresyon testi
  • Gayette alınır helede ilk sahibinden satılıksa kaçırmayın. Biz 2000 yılında sıfır km corolla aldık 180binde hala biniyoruz hiç ariza çıkarmadı baskı balata ve kavramalar bile daha 3 ay önce değişti.tık ses yok arabada. Böyle bir arac bulmaya çalışın.

• bazı avensis motorları lpg de sorunlu diye duymuştum. bir lpg ustasına sormanı öneririm.
    bu km ye gelmiş arabalarda birçok parça ömrünün yarısını geçmiş oluyor. kötü kullanılanlar arıza vermeye başlayabilir.
    5-10 bin kenara koyup da almakta fayda var
  • Sihirli kelime "piyasanın 10 bin altına veriyorlar"

Babanızın oğlu değilse pek mümkün gozukmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aracım 200 bin de lpg de var, bir sorun olmadı. Benzinli olan aracım 44 bin de fakat salak saçma işler cıkarıyor biraz da şans işi.
  • Çok iyi anlıyorum sizi araç almak istiyorsunuz bakıyorsunuz piyasaya istedikleri fiyatların yarısı bile etmeyecek araçlara vereceğiniz paraya yazık diyorsunuz gözünüz d sınıfı araçlara kayıyor üstteki yazarların da dedigi gibi biraz şans işi ama aceleniz yoksa eğer titiz kullanılmış referanslı yani fazla el değiştirmemiş ilk sahibinden olmasada ikinci üçüncü sahibinden araçlara bakabilirsiniz çok iyi araştırmak lazım tabi sürprizlerede açık olmak lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avensisi bilmiyorum ama dediğin mondeo adam gibi bakımlı olursa 1 milyon görür.

Sizin kafaya taktığınız kilometreleri taksiciler 2-3 yılda yapıyor. Elantralar dusterlar falan filan 1 milyon km görüyor.

Piyasa çıldırmış durumda 10 yaşında Poloya 60 70 istiyorlar aynı paraya 5.20d m paket alınıyor. Diyeceksiniz bwm nin bakımı pahalı buna anca araç cahili insanlar diyor. Yok öyle bişey arkadaşlar girin bakın parça fiyatlarına dsg yemi güvenirsin joystick vites kutusuna mı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.