Bildirim
2005 1.4 TDCi Fiesta full depo kaç km yapıyorsunuz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2004-2005 dizel fiestaların tam otomatiği yokmu arkadaşlar ? hepsi yarı otomatikmi ?
yarı otomatik ile tam otomatik arasında çok fark varmıdır ? yarı otomatik fiesta tavsiye edermisniz ? -
2008 var aynı olmalı bence 750 -650 arası değişiyor kullanıma göre -
quote:
Orijinalden alıntı: calamityeas
2008 var aynı olmalı bence 750 -650 arası değişiyor kullanıma göre
Hocam nasıl memnun musun bugün bir tanıdık vasıtasıyla buldum.2008 model 50binde temiz. Almayı düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: qezgin
quote:
Hocam nasıl memnun musun bugün bir tanıdık vasıtasıyla buldum.2008 model 50binde temiz. Almayı düşünüyorum.
Tam binilmelik araç yakıt konusunda bir sıkıntısı yok içine biraz ses alıyor dizel olması sebebiyle onun dışında gayet memnunum. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: qezgin
quote:
Hocam nasıl memnun musun bugün bir tanıdık vasıtasıyla buldum.2008 model 50binde temiz. Almayı düşünüyorum.
Tam binilmelik araç yakıt konusunda bir sıkıntısı yok içine biraz ses alıyor dizel olması sebebiyle onun dışında gayet memnunum.
Teşekkür ederim hocam.. -
şehirlerarası 90-100 km ile 800 km gidiyor -
750-800 civarı en fazla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X