Şimdi Ara

2005 1.6 FSİ GOLF MÜ ? yoksa 2008 TREND PAKET ( MAKYAJLI )OTOMATİK FOCUSMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sitede araştırdım bayağı bi ama hani tam bu patkerle kıyaslama bulamadım bide araçların boya durumları farklı bu iki araçtan birinde pazartesiye kadar karar vermem gerekiyor bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim..

1.6 FSİ COMFORTLİNE 95.000 KMDE GOLF - araç düz vites ve full orjinal boya ve değişen yok

1.6 Trend Paket Makyajlı Kasa Sedan FOCUS Otomatik vites 82.000 de benzinli kaput ve sol 2 kapı boyalı ama ağır kazası yok aracında

Bu iki araçtan birini pazartesiye kadar seçmem gerekiyor ama bir türlü karar veremedim siz olsanız hangisini alırdınız ?

CEVABLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER

• focusun sanjimani golfunde motoru sikinti ikiside ölü araclar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focusunda şirket çıkması olup olmadığına dikkat edin.Genelde dizeller için geçerli bu durum ama benzinli otomatik vites şirket çıkması olanlarda fazlasıyla mevcut.
    Sigortacı tanıdığınız varsa gerekli araştırmaları yapın.

Geçen hafta oto pazarında denk geldim,benzinli otomatik ghia focus vardı,güzel geldi bize.Sahibinin numarasını aldık düşünürsek döneriz diye,pazarı gezerken fark ettik,pazar içinde farklı yerlerde satılan plakalaları sıralı şekilde 4 tane aynı focustan gördük.Belliki hepsi şirketten-rent a cardan çıkma.Temiz,şahıstan diyerek satıyorlar.

Temizlerse eğer problem olmayabilir belki ama en azından o yaşlarda olupta kilometrelerinin 100 binin altında olmaları düşündürücü.

Onun dışında ise bu şanzumanlı focuslar sorunlu olarak biliniyor.Genelde temkinli yaklaşır herkes.Ama uzun süre kullananların yorum yapması daha doğru olur.

Golfte ise lpg uyum sorunu var.Benzinde kullanacaksanız o zaman olabilir.

düzeltme:harf hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznk40 -- 1 Haziran 2012; 12:02:23 >

• İkisi de değil. 2007-2008 (gerekirse makyajsız olsun) ve manuel bir Focus..
  • Öneriniz üzerine Focusların Otomatik Viteslerini araştırdım.. Focusların Dizellerinde CVT şanzıman olduğu için onlar sorunlu oluyormuş Benzinlilerde hiçbi sorun olmaz diyolar bir çok forumda ve sitede araştırdım bu konuda bilgisi olan var mı ?
  • Hocam sene 2012 fsi motora para kaptırmayın bence iyi bir motor olsa hala üretiliyor olurdu.Yakıt canavarı bir motor.Ayrıca lpg takmak gibi bi şansınız da yok.Hitler motor golf olsaydı golf derdim(1.6 102 bg) ama bu durumda focus diyordum ki focus otm miş.Hocam bu araçlardan vazgeçip farklı araçlara göz atın derim ben.
  • Focus'un benzinlisinde otm. sanzimanda sorun fln yoktur ama bence acele etme ghia al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Millet bir şey duyuyor, detaylarını bilmeden yorumlar yazıyor. Sorunlu olan Focus şanzımanı, dizel ve makyajsız kasalardaki CVT şanzımandır. Benzinli Focus'lardaki otomatik şanzımanlar sorunsuz.

Geçen de birisi eski kasa Mondeo 2.0TDCI'deki otomatik şanzıman sorunlu diye iddia ediyordu. CVT sorununu yarım yamalak duymuş bir yerlerden...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.