Şimdi Ara

2005-2006 Corolla 1.6 sol mu.? Golf 5 1.6 FSİ mı.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhabalar Ben araba almak istiyorum ama bir kaç konuda kararsız kaldım.2005-2006 model arası Şuan aklımda iki model var golf 5 1.6 fsi confortline veya corolla 1.6 sol golf'e daha yakın gibiyim ancak bu fsi modellerine sanırım lpg takılmıyormuş veya sürekli sorun çıkarıyormuş. Doğrumudur. Bu iki aracı karşılaştırırsak performans,yakıt tüketimi,kalite,konfor,özellik vs.Golf biraz daha özellikli duruyor Corolla Sol'a göre ama golf'ün lpg sorunu kafama takıldı veyahut golf 5'in lpg takılan başka modeli varmıdır.Şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: yasonal06

Arkadaşlar Merhabalar Ben araba almak istiyorum ama bir kaç konuda kararsız kaldım.2005-2006 model arası Şuan aklımda iki model var golf 5 1.6 fsi confortline veya corolla 1.6 sol golf'e daha yakın gibiyim ancak bu fsi modellerine sanırım lpg takılmıyormuş veya sürekli sorun çıkarıyormuş. Doğrumudur. Bu iki aracı karşılaştırırsak performans,yakıt tüketimi,kalite,konfor,özellik vs.Golf biraz daha özellikli duruyor Corolla Sol'a göre ama golf'ün lpg sorunu kafama takıldı veyahut golf 5'in lpg takılan başka modeli varmıdır.Şimdiden teşekkürler..

Selamlar,
    Toyota 2005 sol at kullanıcısıyım aracım lpg li , aile cevremde de golf 5 var,
    golf ün çekişi corolladan iyidir,
    arka koltukları daha dardır suruş keyfi ve malzeme kalitesi aynıdır,

corollanın arıza oranı cok dusuktur, lpg takılır %40 lpg sorun cıkartabilir %60 cıkartmaz,

ben 220 000 km dir corollamı kullanmaktayım, lpg arıza cıkarttı motor yaptırdım, motor yapıldıktan sonrada 60 000 km oldu artık sıkıntısız kullanıyorum.fakat lpg mutlaka çekişte performans dusuklugu yapar (özellikle tork konvertorlu (tam) otomatik vites araclarda)
    motor 5000 tl ye patladı ama 17000 tl lpg sayesinde kar ettigimden 12000 tl kar etmiş oldum gene buyuk bi rakam,

golf gayet iyi bir arabadır, gidişi corolladan daha iyidir , corolla da şanzıman problemi yaşanmaz ( tork konvertorlu (tam) otomatik vites araclarda)
    golf ten emin degilim dsg nin arıza oranlarını bi incelemek lazım.

corollada lambda sensoru ve benzeri kıl tüy arızalar olmaz, golf te elektrik tesisatı arızaları oldugunu duymustum.

ama ikisinide gonul rahatlıgı ile kullanabilirsin. ikiside guzel araçlardır

• Teşekkür ediyorum bilgileriniz için.Şimdi Golf'ün dezavantajları corolla'ya göre çok gibi çünkü golf'ün mpi motor 1.6 8v 102bg Ancak birde buna lpg taktıktan sonra motor performansı çok çok düşecek zaten düşüktü.Diğer yönden FSİ alsam Ona da lpg'siz binilmez 100km 7-8litre civarı yakar.Bu yüzden golf işini nasıl halledebilirim bilmiyorum.Dediğinize de katılıyorum ikiside güzel araçlardır..Veya golf yerine 2006 2007 Focus 2 HB 1.6 ghia veya tdci bakacağım..Bakalım.Yorumunuz için tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasonal06

Teşekkür ediyorum bilgileriniz için.Şimdi Golf'ün dezavantajları corolla'ya göre çok gibi çünkü golf'ün mpi motor 1.6 8v 102bg Ancak birde buna lpg taktıktan sonra motor performansı çok çok düşecek zaten düşüktü.Diğer yönden FSİ alsam Ona da lpg'siz binilmez 100km 7-8litre civarı yakar.Bu yüzden golf işini nasıl halledebilirim bilmiyorum.Dediğinize de katılıyorum ikiside güzel araçlardır..Veya golf yerine 2006 2007 Focus 2 HB 1.6 ghia veya tdci bakacağım..Bakalım.Yorumunuz için tekrar teşekkürler.

Sizin ihtiyacınızı aşagı yukarı tahmin edebiliyorum,
    aşagıda vereceğim liste fiyat performans acısından sınıflara göre secilmesi mantıklıolan araclardan olacak,
    butcenizi bilmedigimden listeyi baştan sona diziyorum,
    butcenize göre tercih yapabilirsiniz.

mercedes c250 cdi 4matic 205 000 tl
    bmw 3.20 d 140 000 tl
    mercedes cla 200 amg 110 000 tl
    bunları geçtiysek

Vw golf 1.6 tdi dsg 73 000 tl
    Wv golf 1.4 tsi dsg bmt act 68000 tl
    Toyota auris d-4d premium M/M 64 000 tl

Skoda octavia 1.6 tdi elegance dsg 62 000 tl

aşşağısıda golf ve corolla dusunen biri icin doyurucu olmaz o nedenle daha dusuk modelleri felan yazmıyorum

umarim işinize yarar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.