arkadaşlar bir sorum olacaktı benim 2005-2006 palio 1.3 multijet dizellerin piyasası nedir bilginiz var mı 15.500 civarı 1-2 lokal boyalı araçlar buluyorum bana ucuz geldi normal midir bilgi verir misiniz.boş bir clio yerine abs yol bilgisayarı hızla orantılı oto kilitlenen kapılar orj.cd çalarlı adaptif farlı bir palio almak daha mantıklı geliyor fiyatlar böyle ise ne dersiniz?
palionun tek artısı multijet motoru. basmassanız yüzünüzü güldürür basarsanızda keklik gibi kaçar
dediğiniz gibiyse eger tabiki palio alınmalı. dediğiniz clio 945 kg palioda 945 kg. hatta şunu söylemeliyim palio daha iyi yol tutuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Mercedes-SLK
palionun tek artısı multijet motoru. basmassanız yüzünüzü güldürür basarsanızda keklik gibi kaçar
dediğiniz gibiyse eger tabiki palio alınmalı. dediğiniz clio 945 kg palioda 945 kg. hatta şunu söylemeliyim palio daha iyi yol tutuyor.
palioda karar kılmak uzereyim fakat piyasayi bilmiyorum gercekten ve bahsettigim tip araclar ucuz geldi bana,haftasonu araba pazarına gitmek farz oldu
up
piyasa aracın durumuna göre değişken.. ama 15 civarına çok temiz paliolar bulabilirsiniz.. Konfor bekleme araçtan.. ayağımı yerden kessin az yaksın başıma masraf açmasın bakımları ucuz olsun arıza vermesin diyorsan multijet palioyu sınıfında tek geçerim