Şimdi Ara

2005-2008 Clio Hb ile Clio Sedan Hakkında Bilgilerinizi İstiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok Sevdiğim Bir arkadaşımın ailesi brodwaylerini satıp yerine clio almayı düşünüyorlar.. 2005 ile 2008 yılları arasında.. Clio Hb ile Clio Sedan arasında Gidip geliyorlar.. Daha Doğrusu Arkadaşım Sedana göre sportif görünüşünden dolayı Clio Hb Almak istiyor, Babası İse Clio Sedan tercih etmekten yana..

Gelgelelim Clio hblerin dizel modeli yok Ve 1.2 Benzinli bir motor var araçta.. Şehiriçinde Ve Köye giderken kullanılacagından arkadasım
    -1.2 motorun performansından ve yakıt tüketiminden biraz şüpheli..
    -Babası 1,2 motor Pek performans vermeyeceğinden, Bayır ve dik rampalarda( Köy yollarında) Güçten düşmesinden endişeleniyor..
    -Ayrıca Trabzonda yasadığımız için aracın rampalarla (clio hb) Nasıl oldugunu ögrenmek istiyorum..

Bu Konuda ''Deneyimli'' abilerimizin,kardeşlerimizin bilgilerini bizlerle paylaşmasını istiyorum..

• clio'ların her ikisindede dizel var. 1.2 75 hp clio hb'in 1.4 100 hp olanıda var, clio semboller ise 1.4 75 hp yani 1.2 ile arasında pek bir güç farkı yok. her ikisininde kasası (özellikle sembol) hafif olduğu için 75 hp güç tatmin eder.
    clio hb daha donanımlı ve şehirli, sembol ise kırsalda oturan insanların tercih ettiği bir model ve donanımı kıt, broadwayın halefi diyebiliriz. köy yolları için sembol daha mantıklı.
    dediğiniz yıllar arasında hem eski hemde yeni kasaları mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vestigo -- 13 Nisan 2010; 22:15:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

clio'ların her ikisindede dizel var. 1.2 75 hp clio hb'in 1.4 100 hp olanıda var, clio semboller ise 1.4 75 hp yani 1.2 ile arasında pek bir güç farkı yok. her ikisininde kasası (özellikle sembol) hafif olduğu için 75 hp güç tatmin eder.
    clio hb daha donanımlı ve şehirli, sembol ise kırsalda oturan insanların tercih ettiği bir model ve donanımı kıt, broadwayın halefi diyebiliriz. köy yolları için sembol daha mantıklı.
    dediğiniz yıllar arasında hem eski hemde yeni kasaları mevcut.

Clio Hb'lerin Galiba Dizeli Pek piyasada yok.. Baktıklarımızın Çoğu Benzinli.. Sembolu arkadasım istemıyor..
    Ayrıca trabzon merkezde yasıyorlar ve arasıra köye gidıyorlar.. Yani Dediğiniz gibi Clio hb daha bi bunlara uygun diye düşünüyorum..

Genellikle yaygın olarak clio hblerin 1.2'si var.. 1.4 pek nadir.. Arkadasımın hocasında 1,4 benzinli clio var.. Onu alabilirim dıyor.. 1,2 ile 1,4 benzinli clio arasında ne gibi farklar var.. ( performans ve yakıt tüketimi)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.