Şimdi Ara

2005-2009 Golf-Jetta TSI(DSG) Yakıt değerleri nedir acaba ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • golf veya jetta almayı düşünüyoruz. aslında dizel otomatik alıcaktım ama vw de ucuza bulmak zor o yüzden benzinli dsg almaya karar verdik. yakıt değerleri çok önemli olduğu için bilen arkadaşlarda cevaplamasını bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SucRe-38
    golf veya jetta almayı düşünüyoruz. aslında dizel otomatik alıcaktım ama vw de ucuza bulmak zor o yüzden benzinli dsg almaya karar verdik. yakıt değerleri çok önemli olduğu için bilen arkadaşlarda cevaplamasını bekliyorum

2009 TSI DSG Jetta kullanıyorum. Tamamen İstanbul şehir içinde (E-5 ve TEM hiç yok ve ortalama hız 20-22 km/h), fazlaca dur-kalk olan bir trafikte ve çoğunlukla da kısa mesafede (günde 5+5=10 km) benzin tüketimim 100 km.'de 10 litre civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAMAN

quote:

golf veya jetta almayı düşünüyoruz. aslında dizel otomatik alıcaktım ama vw de ucuza bulmak zor o yüzden benzinli dsg almaya karar verdik. yakıt değerleri çok önemli olduğu için bilen arkadaşlarda cevaplamasını bekliyorum

2009 TSI DSG Jetta kullanıyorum. Tamamen İstanbul şehir içinde (E-5 ve TEM hiç yok ve ortalama hız 20-22 km/h), fazlaca dur-kalk olan bir trafikte ve çoğunlukla da kısa mesafede (günde 5+5=10 km) benzin tüketimim 100 km.'de 10 litre civarı.

10 lt bana baya fazla gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567
    quote:

Orijinalden alıntı: ŞAMAN
    quote:

10 lt bana baya fazla gibi geldi.

Evet; 10 lt./100 km. fazla bir tüketim. Ama yazdığım kullanım koşulları için ben normal olarak kabul ediyorum.

• sadece bilgilendirmek için yazıyorum 2006 fsı aracımla dikkat edin tsı değil ankara şehir içi şu anki ortalama 8.0
  • Şaman bey,kullanım koşullarına göre güzel bir tüketim.Birde 140 bg. ise süper.
  • Bizde manuel 2007 golf 140 hp 1.4 tsi var. aracı normal sakin kullanımda 8,5 9 lt lerde gezebiliyor ama arada şahlandırırısanız 10 lt lerde geziyor. yaklaşık 6 7 km yolda sabit hızda 85 90 civarı 6,7 lt yi de gördük şehir içi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckrt
    Şaman bey,kullanım koşullarına göre güzel bir tüketim.Birde 140 bg. ise süper.

Değerli Arkadaşım, araç 160'lık Jetta'lardan.
    Şehirlerarası uzun yolda hız sabitleyiciyi mümkün olan her yerde kullanarak 7 litrenin altında tüketim gerçekleştirdiğim de oldu.
    Bu nedenle, bu şartlarda ben tüketimden hiç şikayet etmiyorum.
  • Şaman bey,daha öceki aracım honda idi 110bg.Benimde aracı kullanım şartlarım sizinkine benziyor ve ş.i. 9lt lerde idi.Şimdi dizel kullanıyorum.Yalnız tsı motorlar ilgimi çekiyor hemde otomatik.Şunu gördüm ki bu şekil dizel kullanmak doğru degil.En güzeli benzinli de benzin 4,20tl acaba tsi 140lara lpg uygulanıyormu.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckrt
    Şaman bey,daha öceki aracım honda idi 110bg.Benimde aracı kullanım şartlarım sizinkine benziyor ve ş.i. 9lt lerde idi.Şimdi dizel kullanıyorum.Yalnız tsı motorlar ilgimi çekiyor hemde otomatik.Şunu gördüm ki bu şekil dizel kullanmak doğru degil.En güzeli benzinli de benzin 4,20tl acaba tsi 140lara lpg uygulanıyormu.teşekkürler.

TSI motorlara LPG uygulaması yapılıp yapılamayacağı konusunda benim kesin bilgim yok. Şimdiye kadar hiç LPG'li araç kullanmadığım ve kullanmak istemediğim için bu konuyu hiç araştırmadım. Ama TSI+LPG uygulaması ile ilgili forumda yazılmış pek çok yazı var; kısa bir aramayla bulunabilir. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.