Şimdi Ara

2005 Alfa Romeo 156 1.6 T.spark mı yoksa 2004 Volvo S40 1.6 mı tercih etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu 2 araç arasında kaldım

Alfa romeo 156 2005 model 1.6 T.Spark motor Benzin/LPG takılı
    Bu araç nasıldır tavsiye edermisiniz yada neden tavsiye etmezsiniz internette baya bir araştırma yaptım ama bazıları sıkıntı çıkartır diyor bazıları hiç sıkıntı çıkartmaz diyor şimdi her araba bakıma ihtiyaç duyar eğer arabaya bakmazsanız zaten masraf çıkartır ama bu alfalar sürekli sıkıntı çıkartan bir marka/modelmidir ayrıca yakıt tüketimi nedir.Alfa servisleri gerçekten yardımcı oluyor mu lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi.

Volvo S40 2004 model 1.6 Benzin/LPG
    Bu araç nasıldır tavsiye edermisiniz aynı şekilde yada neden etmezsiniz yakıt tüketimi nedir alfaya göre konfor,rahatlık nasıldır.Bu 2 araç segmentleri farklı olduğunu biliyorum alfa spor volvo biraz daha klasik tarzda ama 2 araç hakkında bilgilendirilirsem ona göre kararımı verecem

şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim.

• Forumda bir sayfa vardı ama tam hatırlamıyorum orda alfalardan anlayan bir arkadaş alfa nın yağını suyunu devamlı kontrol ediyorum diye yazmıştı diye hatırlıyorum . İkiside güzel araç ama sonuçta ikiside eski ona göre siz daha bir detayılı kontrol etmeniz lazım . İkisinin de alıcı grupları farklı . Spor olarak alfa virajları daha iyi ama Volvoda taş gibi . Size kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ikisine de sahip olmuş biri olarak nasıl cevap vereceğimi bilemedim. Gerçekten ikisi de çok özel araçlar. Muhtemelen bu durumda hangisi daha temiz daha diri Vs gibi durumlara bakardım. Alfa nin en dolusunu bulmak daha kolay. Yalnız Volvo nun dolusu 1.6 larda oldukça sınırlı sayıda. Alfadaki karizma, volvodaki ağır başlılık.. Yalnız Volvo konfor olarak bir adım daha öndeydi. Alfa ise sürüş keyfi açısından bir adımdan fazla önde. Volvo da esp yok, ama yol tutuşu fazlasıyla tatminkar. Alfa da ise esp mevcut ve heralde en başarılı esp ve yol tutuşa sahip. 2005 model bu segment araçlarda ilk sıraya Alfayı rahatlıkla koyabilirim. Alfa da donanım olarak daha çok özellik bulma imkanı daha kolay olabilir, sunroof, cruise kontrol, dijital klima, deri koltuk Vs. Zaten Volvo larda dijital klima yok, otomatik klima mevcut. Yedek parça ve yakıt durumları hemen hemen aynı. Büyük sehirlerdeyseniz kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız. Sadece ustanızı iyi seçin. Hangisini seçerdiniz sorusuna cevap veremiyorum. Belki bunda volvonun 1.6 en dolusuna sahip olmamın etkisi olabilir. En dolu 1.6 Volvo bulabilirseniz temizinden ömürlük araba gerçekten. Ama en dolusu olmayacaksa tercihim muhtemelen temizinden bi ful Alfa olurdu.

• 156 icin 2.0 motor tavsiye ederim hocam. Hem performans hemde kasa cekisi olarak daha mantikli. Lpg dusunuyormusunuz? Birde butceniz nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 araba birbirinden dağlar kadar farklı. kalite mi ruh mu? konforlu sürüş mü keyif mi?

2.0 156 ile 15 lt benzin parası verebiliyorsan git 50binlik araba al zaten maliyeti sana aynı olacak

3 ay kadar önce 147 mi sattım takıldığın nokta varsa danışabilirsin

• Sakin kullanırım, konfora düşkünüm standart olsun yeter derseniz Volvo

Arada kaçamak yaparım,virajları severim,sürüş keyfi isterim,yağına suyuna bakarım, az buçuk kendi ustam olurum derseniz Alfa

Önemli nokta; ikisinde de usta sorununuz olmamalı yedek parça sorunu olan markalar değil.
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımlarınız dokundu bi tanıdığım fiat teknik servisinde ve Alfa Romeo larada bakıyorlarmış Alfa nın parçası italyadan geliyormuş ve pahalıymış o kesinlikle volvoyu önerdi karar volvo da şu anlık :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ogzhnerl O kullanıcısına yanıt
    volvo bakarsanızda 1.6d bakın derim benzinlisinde vites oranlarından dolayı çabuk devirlenme durumu var ve 100kmden sonra ciddi motor sesiyle yol alıyorsunuz buda yakıt olarak geri dönüyor onun haricinde şehir içinde kemikli oturaklı nispeten konforlu bir araçtır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.