arkadaslar 2005 honda civic var, cd calarli radyo var, (extra kaset yuvasi olan model) ayarladigim radyo frekanslari surekli degisiyor, maksimum yarim saat dinleyebiliyorum. ornegin 1. siraya alem fm i ayarlamisim 2. sirada best fm var diyelim. bir bakiyorum 1 den 6 ya kadar olan butun frekanslar best fm i calar olmus. hergun bastan ayarliyorum, cok da zapping yapiyorum cok buyuk problem oluyor. interneti arastirdim boyle bir soruna rastlamadim. :( fikri olan
tam emin değilim ama bazı teyplerde otomatik kanal arama diye bişey var, teyp kendisi kanalları arayıp kaydediyor, belki o özellik açıktır. Aklıma başka bişey gelmedi
her şey elektronik ya atrık, servise git yazılımı kurcalayıp hallediyorlar
servise gittim bugun cozemedi, sonra kendim kurcalayarak buldum, belki benzeri problemleri olanlar olabilir radyo calarken acma kapama dugmesine 2 sn basili tutunca bir menu aciliyor, radyonun 1 tusuna basarak af yi off yapip 2 tusuna basip reg off yapiyoruz daha sonra acma kapama dugmesine 1 kere daha basiyoruz menu kapaniyor. ondan sonra karismadi istasyonlar
Hazır kurcalamışken bir de şeye bakar mısın: saatte 12/24 modu var mı? Benimki hep 12 modunda. Yani hiç 13:45, 22:50 vs gibi göstermiyor saati. Teşekkürler
yukardaki işlemi aynen uygulayıp , sadece 1 yerine 6 tuşuna basarak saati 12-24 değiştirebilirsin, 6 ya bastıkça bir 12 bir 24 saat gösteriyor, istediğinde bırakabiliyorsun