Nasıll duruyor arkadaşlar düşüncelerinizi alayım:) İnşallah resimleri doğru yüklemişimdir...
Güle güle kullanın pek şık ve kaliteli görünüyor! Kapasitesi kaç lt! bunların? ve sakıncası yoksa ne kadar mal oldu?
quote:
Orijinalden alıntı: webcin
Güle güle kullanın pek şık ve kaliteli görünüyor! Kapasitesi kaç lt! bunların? ve sakıncası yoksa ne kadar mal oldu?
Beğendiğinize teşekkürler.2.el toyota orjinal corolla ayağı ve yeni bir bagajla birlikte 540TL verdim. Bagaj 320 LT gayet kullanışlı. Uçakla giderken tartıda 38kg gelen XXXL bavulumu dahi içine aldı ve onun yarısı kadar da boş yer kaldı.Umduğumdan büyükmüş ürün.Tabi istersen daha büyükleri de var..
Siyah değil de gümüş renk olsa daha güzel dururdu sanki.
Hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Siyah değil de gümüş renk olsa daha güzel dururdu sanki.
Hayırlı olsun.
tek seçenek buydu , belki güzel olabilirdi ama camlar siyah oldugundan guzel durdu.
Kardeş bende 2005 terra var.Daha tüp takılı değil.Şehir içinde ve şehir dışında kmde ne kadarlık gaz yakıyor öğrene bilirmiyim?Ayrıca çok hoş bir kombinasyon olmuş ben çok beğendim güle güle kullanın.
quote:
Orijinalden alıntı: lujin
Kardeş bende 2005 terra var.Daha tüp takılı değil.Şehir içinde ve şehir dışında kmde ne kadarlık gaz yakıyor öğrene bilirmiyim?Ayrıca çok hoş bir kombinasyon olmuş ben çok beğendim güle güle kullanın.
Kardeş en son kabaca hesaplarıma göre 85-90TL arası doluyor tüp, sehir içinde 390km , sehir dışında da 450 km çıkıyor..Durum bu tüp tavsiye ederim..Tüpte de tartariniyi...
Güzel durmuş, Bu da benimki, 160-170 hızlarda sıkıntı vermedi, portbagajın altında kanallar var, o kanallara sanayide ağaç çıta kestirip yerleştirdim. Eskiden yük koyduğumda altı bombe oluyordu, şimdi bütün yük çıtalara biniyor ve bombe olmuyor, tavsiye ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: mtnplt
Güzel durmuş, Bu da benimki, 160-170 hızlarda sıkıntı vermedi, portbagajın altında kanallar var, o kanallara sanayide ağaç çıta kestirip yerleştirdim. Eskiden yük koyduğumda altı bombe oluyordu, şimdi bütün yük çıtalara biniyor ve bombe olmuyor, tavsiye ederim...
Teşekkürler çok iyi görünüyor seninki de..Çıtaları tam olarak nereye koyuyorsun anlamadım.Bagajın alt kısmına dısarıdan mı, oylese nasıl tutturuyorsun cıtayı oraya da ucmuyor?
Hayırlı olsun süper olmuş...
Bizim HB araçla yaz tatiline çıkınca baya sıkıntı yaşıyoruz, kesinlikle almayı düşünüyorum. Gelecek yaz ilk işim bir port bagaj bir de bisiklet için arkaya konulan kancalı sistem...
quote:
Orijinalden alıntı: RaptorFX
Hayırlı olsun süper olmuş...
Bizim HB araçla yaz tatiline çıkınca baya sıkıntı yaşıyoruz, kesinlikle almayı düşünüyorum. Gelecek yaz ilk işim bir port bagaj bir de bisiklet için arkaya konulan kancalı sistem...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme