2005 fiat albea.araç 8000 km deymiş. cd çalar ,airbag, yol bilgisayarı gibi özellikleri varmış. 16000 ytl istiyor sahibi.ev alacagı için satıyomuş aracı. aracı görmedim. pek fazlada bi bilgim yok buarabayla ilgili.dış görünüm olarakta pek begendigimi söyleyemem aslında.araç nasıldır. bu para verilirmi. ben yakıt,servis,donanım ve performans olayına dikkat eden birisiyim. yorumlarsanız sevinirim. teşekkürler
taksiciler albela diyorlar sorunlu bir araç uzak durmakta fayda vardiyorlar
yau arkadaşım ona 16000ytl para werceene şöle daha eski ama kaliteli bişiler baksana yauu mesela bi opel astra filan
1,2 ise aman ha uzak dur biz satana kadar göbegimiz catladı bir kere arac hiç gitmiyor yokuş görmiye dursun biraz dikse 1 e kadar düşüyor ayagını gazdan ceksen 5 ten 3 e düşüyor yakıt keza sanki 2000 motor arac gibi
o paraya bugün 2000 model çok güzel bir focus gördüm.
bu kadarı aracı almamam için yeterli. teşekkürler arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: honor_falcon
bu kadarı aracı almamam için yeterli. teşekkürler arkadaşlar
normaldede bu araba aklımda yoktu. ilk mesajımda aracın sahibinin ev alacagı için arabayı satmak istedigini söylemiştim. alacagı evde bizimki olacak gibi.. bize böyle bi teklif yapmıştı. bende sizlere arabayı sorayım demiştim. tekrar teşekkürler.
bu aracın pek sağlam olmadığınğı da belirtmek isterim,ayrıca tipinden belli,taksiler için düşünülmüş bir araç izlenimi veriyor
ben albea kullanıyorum.. konfor olarak fena bir araba sayılmaz bence sadece sürücü koltuğunu biraz dengesiz yapmışlar.. iç hacmi falan da geniş .. ben binmek için aldım.. şu ana kadar da hiç bir sorun çıkarmadı.. yakıt problemin olmaz.. zaten en güzel özelliğide bu.. ha biraz tipsiz ama o kadar da olacak.. 400 km yi 60 ytl de gittim.. ekonomik kullanırsan daha az yakar..
şunuda anlamıyorum.. daha albea ya binmemiş insanlar hakkında ileri geri konuşuyorlar.. neden mi dış görünüşü pek iyi olmadığı ve fiat olduğu için.. ben araştırdım da aldım.. palio alacaktım onu alacağıma albea alayım dedim.. iç hacmi palio nun küçük geldi..
2000 model albea kullanıyorum 198 bini devirmiş bir araba. sorunlarını sayarsam ön takımda bikaç parça değişecek parça 160 ytl işçilik 60-100 arası isteniyor... motor biraz sesli çalışıyor ama güç istesem güç hız istesem hız veriyor servis bi 100 bin daha yapar sonrasında motoru açalım bi sekman falan atarız sıfırlarız diyor... yakıt olarak 240 civarında yakıyor... yakında birde tüp takıcam (malum günde 100 km den fazla yol yapıyor) olay hallolucak... kötüleyenlere inat bi 200 bin daha devirir evelallah
ALBEA 1-Altı yüksektir 2- Yedek parçası ucuz 3-1.2 motorlusunu kesinlikle alma 4-2 elde piyasası olur 5- yerli imalattır. 6- dizelini tavsiye ederim
fiyatına oranla iyi bir araç yalıtımı güzel alınabilir
albea yı taksiciler haric kimseye tavsiye etmem .
kardeş 2 gün sürdüm 800 milyon masraf çıkardı az bişey yüklendim gaza baskı sıyırdı piston yamuldu tirigen kayışı koptu ben bu kadar dandik araba görmedim.bana göre değil kimseyede tavsiye etmem gitsin albea ve palio dışında her arabayı al toros daha güzel araba 130 geçince arabanın her yeri oynuyo böyle b.ktan bi araba olamazkesinlikle alma git
Yol bilgisayarı var mı yaw albea'da,yok yok kullanan karıştırmıştır dijital saat o
İlginç bir diyaloğa yol açabilecek araba.
-aaa fiat albea! -neyi alayım? -fiat'ı. -niye alayım? -albea! -neden olum? -sen alma, arabanın hedesi o! -hede ne, hödö ne? -fiat albea! -almıyorum! -9 kat ülker lezzetini yaşayın! -nasıl yani? -çıtırt! -mmm pek enfes hadi bakalım. ama albea'yı almam -tamam bea!
Ayrıca son tv. reklamını referans alırsak; karısından sıkılmış ve aldatmak isteyen fakat uygun partner bulamayan ve hatta bulsa bile riskten çekinen orta yaşa yeni adım atma hazırlıkları yaşlarındaki erkek sürücüleri hedef müşteri kitlesi olarak belirlemiş fiat ürünü. . . yazık! halbuki fiyatına göre güzel bir araca benziyor.
ben albea almaya gittim. stılo aldım döndüm. işçiliği kötü ve de dar bir araba. koltuk yüksekli ayarı sadece en üst modelinde var ki bu da uzun boylu biri için şart, kafası tavana çarpar. kaporta birleşim yerleri perçemleri gerçekten kötü işçilik. stılo nun yanında çok dandik bir duruşu vardı.