Şimdi Ara

2005 fiesta 22 bin tl ye alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-masrafsiz-degisensiz-fiesta-186866509/detay/

bu arabaya yarın bakcam 22.000 tl ye bırakıyor en son sizce alınır mı?alayım mı?kararsız kaldım.

• bu paraya 2006 ustu makyajli kasa ve dizeli alirsin, 20 den yukari verilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem benzinli hem 2005 model 19 anca eder km için o fiyat verilmez. 22 ye istenilirse makyajlı kasa dizel bulunur.

• arkadaşlar günlük 80-100 km yapacağım için düşük km olsun istiyorum ama fiyat bana da yüksek geliyor.daha da aşağı vermiyor ama piyasa da araba da yok.lastik durumu da iyi degil bi de lastik alınması gerekcek, almak istiyorum ilk arabam olcak ama adam da vermiyor aşağı.
  • Etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: anlamakzamanister

arkadaşlar günlük 80-100 km yapacağım için düşük km olsun istiyorum ama fiyat bana da yüksek geliyor.daha da aşağı vermiyor ama piyasa da araba da yok.lastik durumu da iyi degil bi de lastik alınması gerekcek, almak istiyorum ilk arabam olcak ama adam da vermiyor aşağı.

bu arabadan sürüyle var nasıl yok.. zaten ufacık bagajı var gidip bunun lpg lisini hem de dizelinden fazla para verip almak saçmalık, zorlamanın gereği yok unutun bu aracı
  • 2008 dizeli 22 ye sattım yeni. hatasızdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 22 bin çokpara hhemşerim o arabaya.

• her saticinin dua ettigi alici tipisiniz.. bize de boyle musteri nasip olur ins..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.