arkadaşlar 2005 Fiesta TDCI ABS li 60000 de vuruk kırık değişen yok sizce ne eder? Ne kadar vermeliyim alırken nelere dikkat etmeliyim? bu arada 60000 bakımını yaptırmış.
lütfen ben şu kadar veririm gibi birşey değilde piyasada bu aracın değeri nedir onu öğrenebilirsem sevinirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. 17000 isteniyo en son daha aşağı inmem diyor. ilk arabam olacak 3 aydır alamadım hep bi aksilik çıktı lütfen bu son olsun ve aldım diye sevinçli haberimi sizinle paylaşayım
Hocam ben yaklaşık iki ay önce 2006 model makyajlı 90000 km aracı 16.500 e aldım.Aracımda abs yok sadece.Senin dediğin araba 2005 model ve de makyajzsız modeli.Arabanın hem içi hem de dışı daha farklı.sadece abs için bile olsa düşük model ve makyajsız fiesta'ya o para verilmez. Ha bide bu arabaların şirket aracı olarak kullanılmiş olmalarından dolayı darbesizini bulmak neredeyse imkansız, ona göre dikkat et...
Bende aynı araç var farkı ABS ve benim aracın 80000km de olması,
ben aracımı geçen haftaya kadar 16000tlden satışa çıkarmıştım, daha büyük bir araç alacağım için hemen satmam lazımdı, ama 15500tl verdiler inatla da satmadım, zaten 16000 dan da bir kuruş aşağı satmazdım.
Almak istediğim aracı kaçırdığım için fiyatını tekrar 17ye çıkardım, işine gelen alır.
Sözün Özü; araç temizse alınır, ayrıca 60000 deymiş çok ta değil, ama ben olsam eğer şirket arabası ise fiyatı düşürtür veya başka araç bakardım..
araç ankara plaka ama 4 yıl istanbul plaka takılıymış 2008 de ankara plakaya çevrilmiş ve 3. sahibi bunlar beni arabadan soğuttu. soğumam mantıklı mı. arabayı servise götürmedim ama hiç bir vuruk kırık olmadığını söylüyor satıcı ve bu konuda emin ve rahat
Aracın 34 plaka olmasının tek sıkıntısı, aracın araç kiralamadan çıkması ihtimalinin yüksek olması ve İstanbulun trafiğinden dolayı araç yıpranmasının fazla olması olabilir.
araçta bu sıkıntılar yoksa, neden alınmasın ki sahibi de hata-boya-değişen yok demiş ( tabii gidip servise göstermek gerek)
quote:
Orjinalden alıntı: evrenz
araç ankara plaka ama 4 yıl istanbul plaka takılıymış 2008 de ankara plakaya çevrilmiş ve 3. sahibi bunlar beni arabadan soğuttu. soğumam mantıklı mı. arabayı servise götürmedim ama hiç bir vuruk kırık olmadığını söylüyor satıcı ve bu konuda emin ve rahat