Şimdi Ara

2005 Golf 2.0 TDI Tiptronik Kasko Fiyatı Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ocak ayında aracımı aldım fakat o zamandan beri bir türlü kasko yaptıramadım. Bu ay sonuda ilk defa uzun yola çıkacağım ve kasko yaptırmadan çıkmak istemiyorum.

Niye kasko yaptırmadığıma gelince, internetten ve dışardan birkaç kişiye sorduğumda 2000 TL'nin altına fiyat bulamadım. Bu bayağı yüksek bir rakam benim için. Aracın değeri 44 bin civarı çıkıyor.

Bu konuda ne tavsiye edersiniz bana, başımı ağrıtmayacak ve daha ucuz bir ödeme seçeneğim olan bir yöntem var mıdır? Bu konudaki bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• aracın peugeot olduğunu var sayıyorum. daha uygunu biraz zor olsa gerek. tabi benimki varsayım. istanbulda iseniz tc+plaka+tescil belgesinin altında belge seri yazan 2 harf 6 rakamı bana pm atarsanız ilgilenebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizcismail

aracın peugeot olduğunu var sayıyorum. daha uygunu biraz zor olsa gerek. tabi benimki varsayım. istanbulda iseniz tc+plaka+tescil belgesinin altında belge seri yazan 2 harf 6 rakamı bana pm atarsanız ilgilenebilirim.

ne pecosu hocam VW Golf o.
  • Basliga dikkat etmemisim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.